Evenimente

CONFERINȚĂ “Radionica: aplicații și moduri de utilizare”

22 martie 2017

susținută de Eugen Bîrgăoanu

Amplifică-ți potențialul minții și reproiectează-ți destinul cu ajutorul influențelor radionice

Un gând este o formă de energie a cărei intensitate variază în funcție de puterea ta de focalizare și perseverența cu care îl întreții. Cu ajutorul radionicii, poți amplifica de sute de ori intensitatea oricărui gând sau sugestii cu care lucrezi. Noua energie este transferată în timp și spațiu, aducând în manifestare lucrul pe care l-ai vizualizat. Dincolo de rezultatele materiale pe care le produce, această artă te conectează cu lumea superioară a Spiritului și a Inteligenței Cosmice.

Un instrument radionic reprezintă o cale de a-ți modela realitatea conform unor intenții clar stabilite. Efectele se creează la nivel mental, emoțional și fizic datorită intrării în rezonanță cu cele mai puternice energii liniștitoare, constructive și vindecătoare. Lucrul cu radionica îți creează în timp o minte viguroasă, setată pe abundență, împlinire interioară, succes, fericire, armonie în relațiile cu oamenii, sănătate și accesarea unor trepte superioare în evoluția spirituală.

Miracolele nu sunt decât manifestarea unor legi neînțelese pe deplin încă.

Dintre efectele și beneficiile practicii radionice, cele mai importante sunt:

  • Concentrarea, meditația, gândirea dirijată, imaginația și procesul de vizualizare se îmbogățesc

  • Dinamizarea intuiției și dezvoltarea unor forme superioare de cunoștere și înțelegere

  • Crearea în corp a unei rezonanțe benefice impregnată de o liniște profundă, de satisfacție și bucurie interioară

  • Amplificarea forței energetice a gândului și accelerarea procesului de manifestare în plan fizic

  • Dizolvarea anumitor blocaje la nivel mental, emoțional și fizic

  • Reușita armonioasă de la început până la final a unui proiect

  • Obținerea protecției la nivel energetic împotriva proiecțiilor de gândire negative sau rău intenționate ale altor persoane

  • Găsirea soluțiilor ideale la probleme legate de bani, relații personale, sănătate, carieră, domeniul creativ sau sportiv

  • Elevarea conștiinței prin conectarea la fluxuri puternice de energii pozitive și constructive

Viața este o magie permanentă, o creație neîntreruptă, unde forțe multiforme se exprimă la voia gândurilor. Cei care neagă sau resping existența supranaturalului și a conștiinței cosmice își limitează și împiedică evoluția privându-se de revelații și de o asistență inepuizabilă, pe toate planurile, în toate domeniile și în fiecare moment al vieții lor. (Michel Grenier)

Radionica are foarte multe aplicații cu rezultate puternice în orice domeniu pe care dorești să produci schimbări profunde și de durată. Familiarizarea cu câteva legi simple și respectarea unor principii clare reprezintă cheia succesului unei acțiuni radionice. Odată accesate și declanșate cele mai benefice forțe subtile, poți depăși cu bine obstacole majore și îți poți construi o viață plină de armonie și sens.

Te invităm la conferință ca să afli care sunt aceste legi și cum poți folosi tu știința și totodată magia radionicii în viața ta! Totodată, ai posibilitatea să afli exact informațiile care te interesează în cadrul sesiunii speciale de ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI organizată la finalul conferinței.

În plus, poți fi CÂȘTIGĂTORUL unuia dintre PREMIILE pe care le oferim participanților prin tragere la sorți. Premiile constau în cele mai apreciate cărți de la Editura Vidia și tehnologii performante pentru sănătate, dezvoltare umană și evoluție spirituală marca Aimgroup.

Premiul I – Vital Protect
Premiul II – Pachet Dezvoltare Umana + Pachet Manual de utilizare a creierului
Premiul III – Pachet Robert Anthony 

Data și ora: 22 martie 2017, 19:30 – 21:30

Locație: Sala Ioan I. Dalles

Adresă: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti (lângă Intercontinental)

Accesul la conferință este GRATUIT și se face începând cu ora 19:00

Locurile sunt limitate!

Conferința RADIONICA (22 martie 2017)

Conferința RADIONICA (22 martie 2017)