GÂNDURILE DEVIN REALITATE!

Secretul – Legea Atracţiei


Atragem în viaţa noastră ceea ce gândim!

Nu o spun eu, o spun toţi oamenii de succes, toţi maeştrii spirituali şi fizica cuantică! Acesta este cel mai mare secret al celor care de-a lungul secolelor au urmărit să-l ţină în întuneric. Iată că lumina adevărului răzbate astăzi şi se coboară peste noi toţi! Universul ne-a lăsat la îndemână acest dar minunat: GÂNDURILE DEVIN REALITATE! Dumnezeu ne-a înzestrat pe fiecare dintre noi cu o forţă asemănătoare celei care dăinuie în El. Oricât de neînsemnaţi, bolnavi, deznădăjduiţi, sărăciţi sau nefericiţi ne simţim acum, problemele noastre se pot rezolva într-un mod magic! În noi există o putere care ne depăşeşte cu mult imaginaţia în acest moment, un izvor de sănătate, prosperitate, bucurie, frumuseţe şi fericire, la care putem avea acces dacă alegem să vrem!
Această forţă este puterea creatoare!


Am fost creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu


A venit timpul să ne asumăm acest fapt ca pe cel mai important şi mai profund adevăr al fiinţei noastre. Putem avea ORICE ne dorim, trebuie doar să hotărâm ce vrem cu adevărat şi să ne urmăm visul! Nu există limite. Universului îi este la fel de uşor să creeze o casă pentru tine precum îi este să îţi ofere o sumă de bani substanţială, un job pe măsura aşteptărilor, un partener potrivit sau maşina la care visezi. Faptul că ceea ce îţi doreşti este sau nu ceva material (fizic) nu are importanţă. Din momentul în care ai clarificat ce vrei, Universul începe să creeze sincronicităţi favorabile, evenimente şi situaţii care să-ţi vină în ajutor şi îţi aduce în cale oameni care au soluţia pentru problema ta!


De ce Secretul nu funcţionează mereu?


Iată totuşi de ce Legea Atracţiei (care spune că ceea ce gândim în majoritatea timpului devine realitate, precum şi ceea ce vizualizăm în mod repetat pe ecranul minţii cu emoţii puternice) nu se manifestă întotdeauna: problema apare atunci când oamenii se confruntă cu „a avea răbdare”. Legea Atracţiei este o lege universală. Se poate pune în mişcare de fiecare dată, fără excepţie. Totuşi, pentru ca Universul să îşi finalizeze opera este nevoie ca noi să contribuim cu:

•    aport energetic foarte mare;
•    certitudinea că ceea ce ne dorim devine realitate;
•    răbdare (altfel spus, suficientă înţelepciune să lăsăm pe seama Universului timpul de materializare a gândurilor noastre).

Noi nu putem înţelege când este momentul potrivit pentru ca dorinţele noastre să devină realitate. Acest lucru implică foarte multe aspecte care ne depăşesc. De aceea, timpul de manifestare a unui gând, a unei intenţii nu poate fi cunoscut. În plus, aportul nostru energetic este de cele mai multe ori insuficient! Mintea umană nu funcţionează linear, ci are o natură discontinuă. Sărim de la un gând la altul, de la o idee la alta, de la o dorinţă la alta. Problemele şi grijile de zi cu zi ne fură din energie şi ne împiedică să ne focalizăm asupra procesului de creaţie.
Totuşi, există ceva ce se poate face în privinţa amplificării energiei psihice şi a timpului care se scurge de la clarificarea obiectivului până la materializarea lui!


Cheia materializării RAPIDE a gândurilor – RADIONICA


Unul dintre cele mai misterioase domenii ale ştiinţei, considerat multă vreme magie sau apanajul unor iniţiaţi, este radionica. Este o veritabilă ştiinţă a rezonanţei. Dacă ar fi să dăm o definiţie cât mai concisă, am spune că radionica este arta de a pune rapid în rezonanţă (a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie) două sisteme. Din acest punct de vedere, tot ce există în manifestare este radionică (rezonanţă). Majoritatea oamenilor folosesc inconştient radionica, zi de zi, ceas de ceas, pentru cele mai banale lucruri şi tocmai faptul că o utilizează în mod frecvent îi face să nu o mai sesizeze, să nu mai vadă miraculosul din ceea ce se întâmplă clipă de clipă. Sinele manifestat în fiecare dintre noi nu numai că este omniprezent, omnipotent, omniscient, dar El răspunde la fiecare cerere şi la fiecare întrebare pe care mintea noastră le formulează. Blocajele şi limitările în obţinerea unor rezultate apar din cauza fluxului mental continuu care aduce cu el o mulţime de informaţii contradictorii.
Radionica vine să spulbere aceste blocaje energetice care se creează şi, mai mult decât atât, să amplifice forţa gândurilor emise. Rolul unui dispozitiv radionic este de a forma o punte energetică între mentalul utilizatorului şi forma-gând trimisă în planul subtil, astfel încât semnalul trimis în Univers să fie clar, puternic şi constant, fără ca utilizatorul să facă eforturi de focalizare continuă pe obiectivul propus. Acest lucru nu înseamnă că cel care foloseşte un dispozitiv radionic poate acţiona în contradicţie cu afirmaţiile pe care le face (de exemplu, cineva care îşi doreşte să slăbească 5 kg într-o lună continuă să mănânce la ore târzii din noapte şi să consume multe dulciuri).


ATLANTIS, dispozitivul radionic recomandat de grupul de cercetare AIMGROUP


Aşa cum am menţionat mai devreme, ca dispozitiv bazat pe principii de radionică, ATLANTIS are rolul de a alimenta permanent un gând, fără ca utilizatorul să fie permanent focalizat şi conştient asupra lui. Cu alte cuvinte, ATLANTIS amplifică energia gândurilor, a intenţiilor sau a obiectivului propus şi de aceea ele se materializează mai repede decât în mod obişnuit! Stabilirea acordului, care durează câteva secunde, creează o sinapsă externă ce menţine în subconştient ideea pe care vrem să o manifestăm. Atunci se creează diverse conjuncturi care ne fac să înţelegem engramele care ne blocau, şi la un moment dat se produce un declic şi forma-gând (dorinţa) mentalizată devine realitate! Tot ce trebuie să ştii despre cum să foloseşti ATLANTIS găseşti în manualul de utilizare care însoţeşte dispozitivul. Mai mult, am introdus şi exemple de afirmaţii pozitive valabile în diferite domenii, din care tu să te inspiri.


CIOBOTARU Anca