7 forme de inteligență pe care ți le poți dezvolta pentru o viață mai împlinită

7 forme de inteligență pe care ți le poți dezvolta pentru o viață mai împlinită

7 forme de inteligență pe care ți le poți dezvolta pentru o viață mai împlinită15955
7 forme de inteligență pe care ți le poți dezvolta pentru o viață mai împlinităVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Mulți oameni cred că succesul și împlinirea interioară au prea puțină legătură cu inteligența și mai mult cu practica spirituală. Ceea ce nu se știe este faptul că modul în care gândim, simțim și acționăm în diferite circumstanțe este dictat de formele de inteligență de care dispunem. Iar acestea pot fi dezvoltate.

În 1983, când lansa cartea revoluţionară ”Frames of Mind: the Theory of Multiple Intelligence”, psihologul American Howard Gardner avea o ţintă fixă: prevenirea eşecului şcolar, prin dezvoltarea armonioasă a personalităţii copiilor. În acest sens, el vorbea despre existența a 7 tipuri de inteligență pe care ni le putem dezvolta pentru o viață mai împlinită, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri.

Fascinaţi de concept, alţi psihologi l-au adus pe tărâmul ştiinţelor ezoterice şi au făcut legătura între inteligenţele multiple şi cele 7 chakre: dezvoltându-le pe unele, acţionăm asupra celorlalte, susţin ei. Argumentaţia escaladează sprinten zidurile şcolii şi îşi dovedeşte valabilitatea şi în lumea adulţilor. În definitiv, învăţăm toată viaţa!

Redistribuie "7 forme de inteligență pe care ți le poți dezvolta pentru o viață mai împlinită"