7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta

7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta

7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta15898
7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața taVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Cu toţii ştim, încă din copilărie, că rareori avem o viaţă eficientă şi plină de succes doar pentru că aşa am hotărât noi. E adevărat că ne simţim cuprinşi de entuziasm când ni se spune că nu trebuie decât să luăm decizia fermă de a ne schimba şi vom realiza tot ce ne dorim. Din păcate, a doua zi sau în săptămâna următoare cei mai mulţi dintre noi uită despre aceste decizii măreţe şi revin la vechile obiceiuri negative. Pe la mijlocul lunii ianuarie nu mai rămâne nimic din hotărârile luate de Anul Nou.

Nu e suficient să iei decizia de a avea succes şi de a trăi o viaţă mai eficientă şi cu mai multă creativitate, pentru că o astfel de abordare nu atacă esenţa problemei, adică percepţia defectuoasă. Când vedem lucrurile în mod corect, când nu interpretăm mediul în funcţie de „realitate” sau de „ceea ce este”, în momentul acela ne schimbăm.

Percepem o situaţie, apoi ne programăm mintea cu ceea ce noi credem că este realitatea vizavi de situaţia respectivă. Această programare determină procesul şi comportamentul nostru mental care, la rându-i, va determina modul în care vom percepe următoarea situaţie. Aşadar, percepem, credem şi ne comportăm ca atare.

Iată 7 idei care, puse în practică, îți pot schimba înțelegerea despre viață, modul în care acționezi și implicit rezultatele pe care le obții. Aceste schimbări pe care urmează să le faci în gândirea ta îți vor aduce mai mult sens în tot ce faci, motivația să lucrezi constant cu tine însuți și plăcerea de a trece prin fiecare experiență de viață.

Redistribuie "7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta"