Ființa umană ca structură vibratorie

Ființa umană ca structură vibratorie

Ființa umană ca structură vibratorie14196
Ființa umană ca structură vibratorieVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Lumea vizibilă este vibrație. Realitatea este ondulatorie. Materia este purtătoare de informaţii. Dacă vom considera materia ca fiind un spirit condensat, o vom înţelege. Aşadar, tot ce ne înconjoară trăieşte, nimic nu este inert. Totul este emiţător şi receptor. Putem considera aura sau ansamblul corpurilor noastre subtile drept zona de atracţie a unei fiinţe, aşa cum este ansamblul atmosferă‒stratosferă pentru pământ. În mod curent, aura este impresia pe care o avem la apropierea de o persoană; atracţia sau repulsia sunt inconştiente.

Noi înşine ne putem analiza, putem să simţim starea noastră sufletească sau fizică şi chiar să o „materializăm” pentru a lucra asupra ei. În acest caz pacientul putem fi noi. Actul terapeutic atinge mai multe învelişuri sau niveluri. Printr-un efect al vaselor comunicante poate să „vindece” un loc şi să agraveze un altul. La fel se întâmplă şi în cazul unui pacient care poate afecta terapeutul. Se poate ca vindecând să transferăm problema în altă parte. Există legături care unesc între ele locuri geografice ale corpului, deci corespondenţe patologice între diverse organe. Este cazul organelor omoloage. Un organism nu acceptă toate frecvenţele. Trebuie să i le aplicăm pe acelea de care are nevoie, în cazul cărora există o carenţă.

Redistribuie "Ființa umană ca structură vibratorie"