HIPERTENSIUNEA – Cauze, simptome și modalități naturale pentru a reveni la valorile normale

HIPERTENSIUNEA – Cauze, simptome și modalități naturale pentru a reveni la valorile normale

HIPERTENSIUNEA - Cauze, simptome și modalități naturale pentru a reveni la valorile normale17688
HIPERTENSIUNEA – Cauze, simptome și modalități naturale pentru a reveni la valorile normaleVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Presiunea sangvină ridicată nu se asociază cu semne sau simptome, de aceea se numește și ucigașul silențios. Rar pot să apară dureri de cap. Poți avea hipertensiune arterială ani de zile fără să știi. În tot acest timp, pot apărea complicații deoarece sunt afectate inima, vasele de sânge, rinichii și alte părţi ale corpului. Unii pacienți află că suferă de hipertensiune arterială numai după ce apar probleme mult mai grave precum infarctul, insuficiența renală și/sau cardiacă, anevrismul. Există cazuri când tensiunea crește atât de mult încât pot să apară mai multe simptome precum:

  • dureri de cap severe;

  • amețeală;

  • vărsături;

  • confuzie;

  • vedere alterată;

  • sângerări nazale.

În ciuda faptului că este o boală care nu doare, hipertensiunea arterială, supranumită și „ucigașul silențios”, reprezintă un factor de risc care poate determina apariția bolilor cardiace, a accidentelor vasculare cerebrale sau a altor afecțiuni grave.

O abordare holistică înseamnă în primul rând înțelegerea cauzelor care provoacă și mențin valorile înalte ale tensiunii arteriale și în al doilea rând, implementarea unor schimbări firești pe plan mental, emoțional și fizic.

Redistribuie "HIPERTENSIUNEA – Cauze, simptome și modalități naturale pentru a reveni la valorile normale"