Prosperitatea este o atitudine mentală

Prosperitatea este o atitudine mentală

Prosperitatea este o atitudine mentală15881
Prosperitatea este o atitudine mentalăVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Cele mai multe dintre problemele din viaţă sunt rezultatul unor percepţii greșite, de aceea este în interesul nostru să cultivăm o gândire pozitivă și constructivă. Poţi să fii sigur că norocul tău depinde în mod direct de informațiile depozitate în computerul mental care este subconștientul tău. Aceste informații ajung la tine în diverse moduri – prin intermediul altor oameni, prin ce citești, prin ce asculți, prin ce vezi la televizor.

Forțele extraordinare ale subconștientului pot fi valorificate și puse în funcțiune – de TINE! Dar înainte ca acest lucru să se întâmple, trebuie să înțelegi ce sunt aceste forțe, cum funcționează ele și cum le poți folosi cel mai bine.

Sunt convins că ai auzit dictonul „bogaţii se îmbogăţesc şi mai mult, iar săracii sărăcesc şi mai mult”. Ei, bine, la suprafaţă ni se pare o nedreptate, până nu înţelegem că gândurile noastre consecvente creează rezultatele noastre consecvente. Cei care sunt bogaţi se gândesc în permanenţă la bogăţii. Cei care trec prin sărăcie se gândesc în permanenţă la sărăcie, aşa că aceasta devine pentru ei o profeţie privind propria împlinire.

Dacă nu reușești să atragi sau să păstrezi bogăția în viaţa ta este din cauză că folosești legea atracţiei în sens invers. Nu are nimic de-a face cu economia, recesiunea, inflaţia, rata dobânzilor sau faptul că avem ori nu serviciu. Nu se întâmplă aşa din cauză că Energia-sursă ar fi blocată. Motivul adevărat este că ești concentrat pe ceea ce nu îți dorești, în loc să te focalizezi pe ceea ce îți dorești.

Redistribuie "Prosperitatea este o atitudine mentală"