Radionica – Amplificarea energiei gândului și concretizarea scopurilor prin radionică

Radionica – Amplificarea energiei gândului și concretizarea scopurilor prin radionică

Radionica - Amplificarea energiei gândului și concretizarea scopurilor prin radionică17660
Radionica – Amplificarea energiei gândului și concretizarea scopurilor prin radionicăVreau acces gratuitDupă înregistrarea ta, vei avea posibilitatea de a descărca acest material gratuit!

Legea rezonanţei spune că fiecare gând şi fiecare emoţie reprezintă o formă de energie pe care o emiți în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile. Energia emisă de gândurile tale îşi caută în drumul ei o altă energie cu care să vibreze la unison. Îşi caută deci o energie asemănătoare cu care fuzionează şi împreună devin mai puternice. Fiinţele din jurul tău, lucrurile şi evenimentele care se petrec sunt atrase în viaţa ta potrivit legii rezonanţei, mai exact conform energiilor pe care le emiți în Univers.

Motivul pentru care eșuăm să concretizăm orice obiectiv pe care ni-l propunem este faptul că semnalele pe care le transmitem sunt amestecate, iar energia intențiilor conștiente nu ajunge să fie suficient de puternică încât să se manifeste în planul material.

Radionica amplifică, focalizează și menține forţa gândului emis în Univers până când se materialiază. În rândul practicilor de manifestare a intențiilor, nu există nimic mai puternic și mai eficient decât radionica.

Redistribuie "Radionica – Amplificarea energiei gândului și concretizarea scopurilor prin radionică"