Sari la conținut

Bine ați venit

AIMGroup este un grup de cercetare din România care activează din anul 1993 în domeniul sănătății, terapiilor bioenergetice, stimulării cerebrale prin lumină și sunet și parapsihologiei.

Aparatele AIMGroup sunt unice la ora actuală pe piața din România prin rezultatele pe care le produc asupra ființei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic.
Dispozitivele realizate de Eugen Bîrgăoanu, liderul grupului, specialist în microscopie electronică și electronică medicală, acționează blând asupra organismului stimulând dinamizarea forței vitale, echilibrarea energetică, creșterea nivelului imunitar și declanșarea naturală a proceselor de vindecare.

VĂ OFERIM

PRODUSE PREMIUM

Aparatele Aimgroup îndeplinesc standardul ISO 9001, certificarea cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate ale bunurilor și serviciilor.

TRANSPORT GRATUIT

La orice comandă plasată, cu o valoare de peste 150lei, beneficiezi de livrare gratuită prin curier rapid și Poșta Română în orice oraș din România. Dacă valoarea produselor comandate este sub 150lei, se aplică o taxă de transport de 14,5lei.

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ

Poți returna produsul în maxim 30 de zile de la achiziționare dacă acesta nu corespunde cerințelor sau așteptărilor tale. Toate dispozitivele Aimgroup au certificat de garanție valabil 24 de luni.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

CELE MAI NOI PRODUSE

CELE MAI NOI ARTICOLE