Biblioteca AIM

Biblioteca AIM Group

Biblioteca AIM Group este principala ta sursă de documentare, informare și educare. Acoperind cu succes variate categorii precum dezvoltare personală, evoluție spirituală, sănătate și altele, venim către tine cu o colecție neprețuită de materiale, accesibile 24/7/365, gratuit. Materialele sunt disponibile online, se pot descărca și copia pe toate dispozitivele tale mobile, având astfel acces necondiționat, oricând, la orice oră.

Pași acces bibliotecă

Vreau Acces Gratuit!Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi accesul la Biblioteca AIM la pretul de ZERO lei. Clienții existenți au deja acces nelimitat la materialele publicate în bibliotecă. Dacă nu ești client AIM Group, aplică acum pentru un abonament gratuit la Biblioteca AIM!

12 alimente care îți dau energie maximă

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului “12 alimente care îți dau energie maximă”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

12 alimente care îți dau energie maximă

Ești pasionat de un stil de viață sănătos și te interesează să-ți aduci la performanțe maxime atât mintea, cât și organismul? Te invit să descoperi cele mai inteligente 12 alegeri pe care le poți face în alimentație.

5 fructe și legume cu puteri deosebite împotriva îmbătrânirii

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului “5 fructe și legume cu puteri deosebite împotriva îmbătrânirii”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului “7 Modalități pentru a produce transformări profunde în viața ta”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

8 secrete pentru îmbunătățirea somnului și o minte odihnită

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului “8 secrete pentru îmbunătățirea somnului și o minte odihnită”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

Următoarea ›