Sari la conținut

Despre noi

AIMGroup activează în România din anul 1993 în domeniul terapiilor și produselor wellness, dezvoltării personale și evoluției spirituale. Dispozitivele produse de ing. Eugen Bîrgăoanu – fondatorul grupului și al editurii Vidia – specialist în microscopie electronică și electronică medicală, sunt unice la ora actuală pe piața din țara noastră prin rezultatele pe care le produc asupra ființei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic.
Dispozitivele realizate  acționează blând asupra ființei umane producând efecte profunde de relaxare, alinare a fluctuațiilor gândurilor și emoțiilor cauzatoare de stres, îmbunătățirea somnului, amplificareaa nivelului de energie, inducerea unei stări optimiste de fond, accelerarea transformărilor de conștiință și a salturilor spirituale, dizolvarea unor blocaje energetice subtile, antrenarea memoriei și multe alte efecte holistice cumulative în timp.

Rezultate

În ultimii ani, Eugen Bîrgăoanu, inginerul care a proiectat dispozitivul VITAL PROTECT și totodată președintele AIM Group, a fost distins cu:

  • Medalia de aur în cadrul Salonului Internațional de Inventică PRO INVENT, Ediţia a X-a, Cluj-Napoca, România, 2012, pentru aparatele realizate.
  • Locul I la Festivalul Nikola Tesla (Invenții și Inovații), Novi Sad, Serbia, octombrie 2010; Medalia de aur în 2011 tot la Festivalul Nikola Tesla;
  • Diplomă specială pentru creativitate din partea Forumului de Inventatori Români și Ordinului Științific Leonardo da Vinci, Sevastopol, Ucraina, 2011;
  • Diplomă specială la Conferința Internațională „Tehnologii – aplicații militare, simulări și resurse”, organizată de Universitatea Națională de Apărare Carol I, București, România, aprilie 2012.

Echipa AIM GROUP

Faceți cunoștință cu membrii echipei noastre.

89737843_3084684814915609_916613413298241536_n-2
Eugen Bîrgăoanu​


Fondatorul și liderul echipei de cercetare AimGroup, omul pentru care cercetarea și inovarea nu au limite. Inginer electronist, specialist în microscopie electronică, până în prezent a realizat numeroase invenții în domeniul electronicii medicale, fiind medaliat în cadrul diferitor evenimente și concursuri de specialitate.

Ana Neamțu
Ana Neamțu​


Director Comercial. Receptivă la nevoile celor din jur, este dedicată scopurilor comune ale companiei. Reușește să inspire echipa datorită spiritului său dinamic și atenției la detalii. Gestionează și coordonează cu profesionalism activitățile administrative și comerciale. Îi plac plimbările în aer liber și cărțile.

WhatsApp Image 2021-09-06 at 16.43.32
Ungureanu Marilena​


Suport vanzari si comunicare cu clientii. Marilena este cea care raspunde intrebarilor pe email, telefonic sau la sediu, ofera informatii despre produsele Aimgroup si rezolva cu rabdare si acuratete solicitarile primite. Este o fire sociabila, deschisa, cu spirit de initiativa. Ii plac drumetiile, isi pretuieste familia si prietenii.

res_1f4ca14f0d8884976352dd03ddd97aff
Lăcrămioara Bălăiță​


Doctor în Știința și Ingineria materialelor, specialist în microscopie electronică. Licența și masterul le-a obținut în cadrul Universității Al.I. Cuza din Iași. Și-a dat doctoratul la Universitatea Tehnică Gh. Asachi din Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului. Se implică cu entuziasm și profesionalism în proiecte inovatoare în domeniul microscopiei electronice și încurajează cercetarea la nivel științific.

res_1f4ca14f0d8884976352dd03ddd97aff
Sorin Lazăr​


Inginer în Știința Materialelor, Doctor în microscopie electronică. S-a alăturat echipei în 1996, contribuind într-un mod valoros la aprofundarea studiilor științifice și la inovarea tehnologiilor AimGroup. Este pasionat de revoluționarea modalităților prin care descoperirile științifice pot fi transpuse în dispozitive capabile să îmbunătățească calitatea vieții. Deține vaste cunoștințe în domeniul electronicii medicale.

Misiune

În următorii 2 ani, AIMGroup urmărește să extindă comercializarea dispozitivelor pe piețele din Europa Occidentală și SUA.