Despre noi

AIMGroup este un grup de cercetare din România care activează din anul 1993 în domeniul sănătății, terapiilor bioenergetice, stimulării cerebrale prin lumină și sunet și parapsihologiei. Aparatele AIMGroup sunt unice la ora actuală pe piața din România prin rezultatele pe care le produc asupra ființei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic.

Dispozitivele realizate de Eugen Bîrgăoanu, liderul grupului, specialist în microscopie electronică și electronică medicală, acționează blând asupra organismului stimulând dinamizarea forței vitale, echilibrarea energetică, creșterea nivelului imunitar și declanșarea naturală a proceselor de vindecare. Terapiile propuse de AimGroup nu sunt invazive, rezultatele sunt eminamente benefice și cumulative în timp. Transformările produse la nivel energetic conduc întotdeauna spre mai bine și pregătirea ființei umane pentru accesarea unor niveluri spirituale superioare.

Aparatele AimGroup sunt certificate ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate ale bunurilor. În următoarea perioadă, studiile și munca grupului de cercetare sunt îndreptate spre pătrunderea pe piețe noi din Europa pentru facilitarea accesului la terapiile propuse pentru cât mai mulți oameni care caută soluții naturale pentru probleme de sănătate și îmbunătățirea calității vieții.

În ultimii ani, Eugen Bîrgăoanu, inginerul care a proiectat dispozitivul VITAL PROTECT și totodată președintele AIM Group, a fost distins cu:

  • Medalia de aur în cadrul Salonului Internațional de Inventică PRO INVENT, Ediţia a X-a, Cluj-Napoca, România, 2012, pentru aparatele realizate.
  • Locul I la Festivalul Nikola Tesla (Invenții și Inovații), Novi Sad, Serbia, octombrie 2010; Medalia de aur în 2011 tot la Festivalul Nikola Tesla;
  • Diplomă specială pentru creativitate din partea Forumului de Inventatori Români și Ordinului Științific Leonardo da Vinci, Sevastopol, Ucraina, 2011;
  • Diplomă specială la Conferința Internațională „Tehnologii – aplicații militare, simulări și resurse”, organizată de Universitatea Națională de Apărare Carol I, București, România, aprilie 2012.

În următorii 2 ani, AIMGroup urmărește să extindă comercializarea dispozitivelor pe piețele din Europa Occidentală și SUA.

Echipa AIM Group

Eugen Bîrgăoanu

Fondatorul și liderul echipei de cercetare AimGroup, omul pentru care cercetarea și inovarea nu au limite. Inginer electronist, specialist în microscopie electronică, până în prezent a realizat numeroase invenții în domeniul electronicii medicale, fiind medaliat în cadrul diferitor evenimente și concursuri de specialitate.

Ana Neamțu

Ana Neamțu

Director Comercial. Receptivă la nevoile celor din jur, este dedicată scopurilor comune ale companiei. Reușește să inspire echipa datorită spiritului său dinamic și atenției la detalii. Gestionează și coordonează cu profesionalism activitățile administrative și comerciale. Îi plac plimbările în aer liber și cărțile.

Ungureanu Marilena

Suport vanzari si comunicare cu clientii. Marilena este cea care raspunde intrebarilor pe email, telefonic sau la sediu, ofera informatii despre produsele Aimgroup si rezolva cu rabdare si acuratete solicitarile primite. Este o fire sociabila, deschisa, cu spirit de initiativa. Ii plac drumetiile, isi pretuieste familia si prietenii.

Lăcrămioara Bălăiță

Doctor în Știința și Ingineria materialelor, specialist în microscopie electronică. Licența și masterul le-a obținut în cadrul Universității Al.I. Cuza din Iași. Și-a dat doctoratul la Universitatea Tehnică Gh. Asachi din Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului. Se implică cu entuziasm și profesionalism în proiecte inovatoare în domeniul microscopiei electronice și încurajează cercetarea la nivel științific.

Sorin Lazăr

Inginer în Știința Materialelor, Doctor în microscopie electronică. S-a alăturat echipei în 1996, contribuind într-un mod valoros la aprofundarea studiilor științifice și la inovarea tehnologiilor AimGroup. Este pasionat de revoluționarea modalităților prin care descoperirile științifice pot fi transpuse în dispozitive capabile să îmbunătățească calitatea vieții. Deține vaste cunoștințe în domeniul electronicii medicale.