Biblioteca AIM

Biblioteca AIM Group

Biblioteca AIM Group este principala ta sursă de documentare, informare și educare. Acoperind cu succes variate categorii precum dezvoltare personală, evoluție spirituală, sănătate și altele, venim către tine cu o colecție neprețuită de materiale, accesibile 24/7/365, gratuit. Materialele sunt disponibile online, se pot descărca și copia pe toate dispozitivele tale mobile, având astfel acces necondiționat, oricând, la orice oră.

Pași acces bibliotecă

Vreau Acces Gratuit!Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi accesul la Biblioteca AIM la pretul de ZERO lei. Clienții existenți au deja acces nelimitat la materialele publicate în bibliotecă. Dacă nu ești client AIM Group, aplică acum pentru un abonament gratuit la Biblioteca AIM!

9 metode naturale pentru a-ți scădea tensiunea arterială

Contrar convingerilor multor oameni, hipertensiunea arterială poate fi vindecată prin metode naturale atât timp cât sunt transformate în obiceiuri de viață. Află din acest e-book 9 dintre cele mai eficiente metode care îți fac bine!

9 metode naturale pentru a-ți scădea tensiunea arterială

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului „9 metode naturale pentru a-ți scădea tensiunea arterială”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

Ființa umană ca structură vibratorie

Putem considera aura drept zona de atracţie a unei fiinţe. Este impresia pe care o avem la apropierea de o persoană; atracţia sau repulsia sunt inconştiente. Și ce este mai exact aura?

Prosperitatea este o atitudine mentală

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului “Prosperitatea este o atitudine mentală”. Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

Prosperitatea este o atitudine mentală

Învață să îți eliberezi mintea de blocaje și să te aliniezi pe frecvența prosperității, astfel încât să atragi constant bogăția în viața ta. Forțele extraordinare ale subconștientului tău pot fi puse în funcțiune numai de TINE!

Puterea crezurilor și legile subconștientului

[AUDIO] Te invit să descarci și varianta mp3 a ebook-ului Puterea crezurilor și legile subconștientului Acasă, în trafic, în parc la alergare sau în locul tău preferat de relaxare, poți asculta acum informațiile care te interesează.

Puterea crezurilor și legile subconștientului

Ce schimbări ai face în viața ta dacă ai afla că deții controlul absolut asupra condițiilor în care te afli? Descoperă acum cele mai puternice tehnici de activare a potențialului creator latent în subconștient.

‹ Precedenta Următoarea ›