Biblioteca AIM

Biblioteca AIM Group

Biblioteca AIM Group este principala ta sursă de documentare, informare și educare. Acoperind cu succes variate categorii precum dezvoltare personală, evoluție spirituală, sănătate și altele, venim către tine cu o colecție neprețuită de materiale, accesibile 24/7/365, gratuit. Materialele sunt disponibile online, se pot descărca și copia pe toate dispozitivele tale mobile, având astfel acces necondiționat, oricând, la orice oră.

Pași acces bibliotecă

Vreau Acces Gratuit!Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi accesul la Biblioteca AIM la pretul de ZERO lei. Clienții existenți au deja acces nelimitat la materialele publicate în bibliotecă. Dacă nu ești client AIM Group, aplică acum pentru un abonament gratuit la Biblioteca AIM!

12 alimente care îți dau energie maximă

Ești pasionat de un stil de viață sănătos și te interesează să-ți aduci la performanțe maxime atât mintea, cât și organismul? Te invit să descoperi cele mai inteligente 12 alegeri pe care le poți face în alimentație.

Ființa umană ca structură vibratorie

Putem considera aura drept zona de atracţie a unei fiinţe. Este impresia pe care o avem la apropierea de o persoană; atracţia sau repulsia sunt inconştiente. Și ce este mai exact aura?

‹ Precedenta