Sari la conținut

Mărturii AIM Group

Mărturii AIM Group

Pentru că sugestiile primite ne ajută să îmbunătățim constant calitățile produselor și serviciilor noastre, ne bucurăm să le putem da mai departe, astfel încât și experiența ta cu tehnologiile AimGroup să fie una cât mai folositoare și benefică.

Vezi produsele AIM Group →

Folosesc cu succes aparatele Aim de mai mulți ani și consider o binecuvântare prezența acestui grup la noi în țară. Mulțumim! (Manuela Elvira Manu)

Articolele voastre îmi sunt de un real folos. Au un conținut variat și documentat. Vă felicit pentru tot ceea ce faceți și aștept articole noi pe noua tematică “Relații și comunicare.” Succes și pe mai departe ! Aurica Macea

Mă bucur să aflu despre minunile aparatelor create de grupul dumneavoastră.Vă felicit și vă doresc pe mai departe MULT SUCCES! (Natașa Știucă)

Felicitări pentru toate realizările pe care le aveți. Poate găsiți să traduceți și să publicați și o carte sau documentație serioasă referitoare la teoria câmpurilor morfice/morfogenetice și, mai ales, la modul de corectare a informațiilor ajunse în ele. Vă doresc să vă mearga bine și, prin toate cercetările pe care le faceți, să determinați schimbări în bine și vindecări. (Rosana Stoica)