Sari la conținut

Mărturii Atlantis

Mărturii Atlantis

Probabil cea mai complexă și provocatoare tehnologie AimGroup, Atlantis a stârnit de-a lungul timpului multe întrebări, dar și multe experiențe povestite cu entuziasm și recunoștință. Acest dispozitiv oferă atât începătorilor, cât și celor inițiați în radionică, posibilitatea de a-și explora resursele subconștiente și de a le transpune în rezultate care, de cele mai multe ori, le depășeșc într-un mod pozitiv imaginația și așteptările!

Vezi produsul Atlantis →

Situația soțului meu nu era una bună (în ultima perioadă cu greu mai reușea să meargă prin casă, are scleroză multiplă), dar datorită aparatelor Aimgroup pe care le folosește acum este mult mai bine. De 3 săptămâni a început sa utilizeze si Atlantis, este foarte mulțumit, se deplasează cu mult mai multă ușurință, are energie mai multă, cu moralul stă mai bine și nu în ultimul rând și-a recăpătat speranța că va fi bine și își va putea relua viața pe care a avut-o înainte de aceste probleme. Mulțumim întregii echipe Aimgroup! (Ileana B.)

Buna ziua, domnule Eugen Birgaoanu!

Vreau sa incep acest email prin a va spune Stima si Respect pt tot ceea ce faceti !!!

Am achizitionat de la firma AimGroup 2 aparate: Atlantis si Vital Home si amandoua mi se par senzationale . Ultimul achizitionat a fost Vital Home pe care din momentul in care l am luat in mana am simtit un val de putere care circula prin corpul meu.

Pot sa utilizez ambele aparate in acelasi timp?

Am urmarit ultima dumneavostra emisiune cu Emil Strainu si mi s-a parut absolut logic si corect in tot ceea ce ati spus in emisiune. Asa este, toata lumea traieste intr’o stare de transa, nu suntem constienti de ceea ce facem ….. suntem blocati pe unele lucruri .

Eu sunt de parere ca ar trebui sa lucrati mai mult la capitolul publicitate, sa afle cat mai multa lume de aparatele pe care le produceti!

Cu respect,
Alex.

Alex – Am achizitionat de la dumneavoastra aparatul Atlantis si pot sa va spun ca ati facut un aparat de NOTA 10 !!! Am stiut de la inceput ca functioneaza si tot ce este scris in manualul lui de utilizare este cate se poate de LOGIC si ADEVARAT! Multumesc!

Lavinia- Mihaela S., Râmnicu Vâlcea – Vă urmăresc toate postările și sunt încântată de tot ce faceți. Sunteți cei mai tari!

Radu Marian, Iași – Cred că în lucrul cu Atlantis este important să știi rezultatul exact la care vrei să ajungi, să ai o atitudine relaxată și să nu-ți impui termene limită pentru că atunci te simți automat și presat să atingi rezultatul respectiv. Lucrurile cu adevărat importante nu „expiră”. Eu am reușit până acum să-mi împlinesc două vise cu ajutorul dispozitivului Atlantis: jobul pe care mi-l doream (într-o anume companie) și un Ford Focus. Felicitări domnului Eugen Bîrgăoanu, mi-ar face o mare plăcere să-l cunosc personal!

Lucreția M., Timioara – Am cumpărat Atlantis în urmă cu jumătate de an și l-am acordat zilnic pentru prosperitate și bunăstare fizică. Asociez perioada asta numai cu lucruri pozitive care mi s-au întâmplat, lucruri pe care mi le doream, deși nu le-am pus ca obiectiv când am lucrat cu Atlantis. Mulțumesc mult echipei AIMGroup și doresc pe această cale să-mi exprim aprecierea.

P. George – Cluj. Un copil de 9 ani. În urma unui accident de maşină a suferit o fractură de coloană în zona cervicală cu paralizia corpului. Medicii nu i-au dat nicio şansă de regenerare. După trei săptămâni de lucru cu ATLANTIS, copilul a început să aibă dureri foarte mari în zona gâtului şi să simtă înţepături extrem de puternice, dar şi curenţi în mâini şi picioare. După o lună şi jumătate putea deja să meargă. La un an de la accident nu mai avea niciun fel de sechele.

A. Nicu – Bucureşti. Angajat ca funcţionar. În urma unei hotărâri guvernamentale a suferit o diminuare a salariului şi unele sporuri pe care le primea au fost anulate. Acest lucru urma să-i pună în pericol stabilitatea şi bunăstarea familiei. Prima dată a introdus în ATLANTIS o afirmaţie prin care voia anularea acestei hotărâri. După o discuţie cu noi, în care i s-a explicat că nu poate interveni în destinul tuturor celor care fuseseră afectaţi de această hotărâre, a schimbat afirmaţia şi în trei săptămâni a fost transferat la alt departament unde a primit un salariu care compensa cu mult sporurile pe care le pierduse.

S. Ciprian – Constanţa. A folosit ATLANTIS în diferite situaţii legate de sănătate, bani, relaţii şi spiritualitate. Ne-a relatat unul dintre rezultatele care s-au materializat la scurt timp după ce a început să folosească dispozitivul radionic. Se afla într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, având nevoie de o sumă semnificativă de bani cu care să-şi rezolve o problemă. A folosit una dintre afirmaţiile pozitive oferite ca exemplu în manualul de utilizare ce însoţeşte dispozitivul. După patru zile de emisie a primit pe neaşteptate banii de care avea atâta nevoie. În felul acesta, a reuşit să iasă din situaţia strâmtorată în care se afla şi să se relaxeze.

M. Ionuţ – Bucureşti. Un tânăr de 28 de ani cu ciroză în fază terminală. Medicii i-au mai estimat maxim 2 luni de trăit. După aproximativ o săptămână de la cumpărarea aparatului Atlantis a reuşit să formuleze o afirmaţie care să îl implice emoţional şi să simtă acordarea. A început să lucreze zilnic cu Atlantis făcând acordarea din 3 în 3 ore. La mai puţin de 2 săptămâni în timp ce se afla pe stradă a avut o experienţă iluminatoare în urma căreia a înţeles că de fapt avea o poziţie aplecată spre dreapta, care congestiona ficatul şi coloana îi era strâmbă. S-a îndreptat pe loc şi a avut o stare de bine „cum nu a mai simţit de la 14 ani”. S-a oprit şi s-a aşezat pe o bancă, şi s-a liniştit şi în timp ce se relaxa a surprins o incantaţie mentală din subconştient, la adresa soţiei lui cu care avea o relaţie dificilă, care spunea „îmi mănânci ficaţii!” Imediat ce a surprins-o, incantaţia s-a oprit. O lună şi jumătate mai târziu, când şi-a făcut analizele medici i-au spus că nu mai are nicio urmă de ciroză.

Mihaela V – Bucuresti. M-a ajutat sa materializez foarte multe proiecte de suflet printre care pelerinajele la Ierusalim, Fatima s.a. Lucrul cu el a deschis POARTA CONSTIENTIZARII, ACTIUNII, INTEGRARII. M-am simtit ca un scolarel care primeste mai lesne raspunsuri de la UNIVERS. As vrea sa precizez ca daca afirmatia este setata corect si ai toata increderea fara sa interpui intre ea si “ potentialul viitor”, indoieli, frici, emotii negative, in foarte scurt timp ea devine realitate. Lucrul cu Atlantis-ul m-a ajutat sa fiu constienta de faptul ca ceea ce suntem in potential putem fi si in manifest.

Vezi produsul Atlantis →