Sari la conținut

Mărturii Vital Protect Home

Mărturii Vital Protect Home

O tehnologie apărută relativ recent pe piața din România, Vital Protect Home este soluția ideală pentru protejarea întregului cămin împotriva pânzei de radiații electromagnetice și a efectelor nocive pe care acestea le provoacă. Opțiunea numărul unu a părinților care realizează importanța unui spațiu sănătos pentru copiii lor, această tehnologie este din ce în ce mai apreciată și solicitată.

Vezi produsul Vital Protect Home →

De cand m-am mutat si cu toata aparatura, nu ma simteam chiar asa bine in noua casa. Am cumparat Vital Protect Home si starea mea de spirit s-a mai imbunatatit. Ma relaxez mult mai bine.  Sunt insarcinata si ma gandesc sa iau un Vital Protect sa il port mereu asupra mea. Recomand Vital Protect Home. Andreea S.

Vital Protect Home chiar face ce spuneti. Te relaxeaza, te simti mai usor, mai protejat. Nu stiu exact sa explic, dar ma simt mult mai bine, mai activ si mai energic. Foarte tare. Stefan Enache

Am cumparat acest aparat si sunt foarte multumit. Pot spune ca am scapat de migrene si banuiesc ca erau din cauza undelor din casa. Nu mai sunt asa molesit dupa o zi de munca si ma simt mult mai bine. Adrian P.

Buna ziua. Vreau sa va multumesc pentru Vital Protect Home. De cand l-am cumparat ma simt mai in forma, mai plin de viata si mult mai odihnit. Simt in mod direct efectele acestui dispozitiv. O sa cumpar si Vital Protect pentru mine, dar si pentru familia mea in viitorul apropiat pentru a fi voiosi si sanatosi. Va multumesc mult. Stefan Costea.

Salutare AimGroup.

Buna ziua. Am cumparat Vital protect Home, si l-am instalat in camera de zi. Pot spune ca impreuna cu sotia si cei doi copii, parca nu mai suntem asa obositi si avem mai multa energie. Avem 3 telefoane in casa, internet prin wireless, folosim si radio dar acum nu mai simtim povara undelor. Inainte aveam cu totii dureri de cap fara motiv, in anumite zile sau perioade, dar de cand avem Vital Home am scapat de toate aceste probleme. Multumim. Daniel F.

Buna ziua, domnule Eugen Birgaoanu!

Vreau sa incep acest email prin a va spune Stima si Respect pt tot ceea ce faceti !!!
Am achizitionat de la firma AimGroup 2 aparate: Atlantis si Vital Home si amandoua mi se par senzationale . Ultimul achizitionat a fost Vital Home pe care din momentul in care l am luat in mana am simtit un val de putere care circula prin corpul meu.
Pot sa utilizez ambele aparate in acelasi timp?

Am urmarit ultima dumneavostra emisiune cu Emil Strainu si mi s-a parut absolut logic si corect in tot ceea ce ati spus in emisiune. Asa este, toata lumea traieste intr’o stare de transa, nu suntem constienti de ceea ce facem ….. suntem blocati pe unele lucruri .

Eu sunt de parere ca ar trebui sa lucrati mai mult la capitolul publicitate, sa afle cat mai multa lume de aparatele pe care le produceti!

Cu respect,
Alex.

Vezi produsul Vital Protect Home →