Sari la conținut

8 metode prin care îți poți reprograma subconștientul

Unele dorințe te copleșesc. În comparație cu condiția prezentă, a avea o casă nouă, o mașină nouă, un loc de muncă prosper și pe sufletul tău, par a fi niște dorințe imposibile. Mintea conștientă aduce zeci de argumente care te îndepărtează de dorințele tale: nu am bani, nu am experienţa necesară, nu merit, nu mă aflu în locul potrivit.
Aceste credințe, nu sunt altceva decât frici, motive pentru a rămâne în zona de confort și prejudecăți ale celor din jur. Aceste programe sunt de cele mai multe ori înrădăcinate în subconștient încă din copilărie, însă vestea bună este că ele se pot rescrie folosind sugestii noi, pozitive.

Iată cele mai eficiente 8 metode prin care îți poți reprograma subconștientul pentru ca tu să te bucuri de mai multă fericire, prosperitate, o stare echilibrată de sănătate și relații armonioase.

1. Puterea gândului

Fiecare gând repetat iar și iar, și iar devine o convingere, un program care rulează în background fără ca tu să mai fii conștient de el. Indiferent la ce te gândești, subconștientul tău înregistrează gândul predominant ca fiind o comandă, pe care lucrează să o concretizeze în plan fizic. Fii conștient de ceea ce gândești pentru că orice gând atrage semnalul său pereche.

Observă-ți gândurile zilnic și înlocuiește-le atunci când este nevoie. Cu cât te gândești mai mult la un lucru pozitiv, cu atât mai mult te armonizezi cu vibrația acelui lucru, reușind astfel să îl atragi în viața ta. Același lucru se întâmplă și cu gândurile negative pe care le hrănești.

2. Meditația întrerupe orice gând negativ

Uneori este mai ușor să îți eliberezi mintea de orice gând, decât să îți îndrepți gândul spre aspecte pozitive. Încearcă. Prin meditație întrerupi orice gând negativ. Neacordându-i atenție, el nu mai poate deveni covingere și nu se mai concretizează în planul material. Atunci când îți liniștești corpul și mintea, vibrația ta se înalță și se purifică. Scopul tău este să eliberezi orice gând care nu-ți folosește și să accepți momentul prezent ca fiind perfect și ideal împlinirii dorințelor tale.

3. Tehnica renunțării (Letting Go)

Este o tehnică ce te poate ajuta să scapi de frici, temeri și stări limitative. Ori de câte ori observi o stare negativă las-o să existe, să curgă. Observă acea trăire, acea emoție, fără să îi opui rezistență și fără să o amplifici prin gânduri. Vei vedea că, odată observată, frica se estompează, se diminuează și apoi dispare. Este ca și cum ai privi vapoarele cum se îndepărtează din port, spre mare. Amintește-ți întotdeaună faptul că negarea stărilor tale te împinge treptat pe niveluri de nefericire mai profunde. Fii prezent în interiorul tău, indiferent prin ce situații treci, asemenea unui observator.

4. Vizualizarea creatoare

Poți folosi această tehnică împreună cu meditația. Închide ochii, relaxează-te și respiră. Trage aer în piept, apoi lasă-ți gândurile să zboare. După un timp, începe să te focalizezi pe emoția pe care o vei experimenta când dorința va fi realizată. Trăiește momentul ca și cum dorința ar fi îndeplinită. Te poți focaliza pe imaginea pe care vrei să o ai, pe trăirile pe care vrei să le experimentezi. O să observi că starea de acceptare, de liniște interioară va persista chiar și după ce ai încheiat vizualizarea. În funcție de importanța dorințelor sau de cât de complicate par a fi, acceptarea împlinirii lor, vizualizarea și asumarea emoției de fericire pot fi dificile, însă în timp îți vor deveni naturale. Dezvoltă-ți imaginația și focalizează-te pe rezultatul final. Fă din asta un obicei de relaxare.

5. Puterea cuvintelor

La fel ca și gândul, cuvintele au puterea și vibrația lor. Odată repetate, ele se impregnează în subconștient. Există, însă, o serie de cuvinte care blochează drumul spre împlinire:
Cuvintele „sper” și „încerc” – indică faptul că subconștientul te împiedică să crezi cu adevărat că vei putea reuși. Subconștientul tău nu este 100% convins că poți și vrei un anumit lucru.

Înlocuiește cuvintele „sper” și „încerc” cu „cred” și „vreau”.
„Nu pot, nu am, nu știu” sunt cuvinte care te blochează energetic și îți crează piedici.
„Trebuie” – atunci când spui „trebuie” înseamnă că ceva din exteriorul tău te obligă să vrei sau să faci un anumit lucru. În schimb, cuvântul „vreau” îți deschide sufletul și te face să manifești credința și libertatea că poți face ceea ce îți dorești.

6. Repetiția și autosugestia

Științific, s-a dovedit faptul că în 21 de zile poți forma, prin repetiție, noi căi neuronale. Repetarea cu emoție a unui un mesaj, a unei afirmații timp de 21 de zile (cel puțin), poate crea noi convingeri. Este o metodă care funcționează atât timp cât ești perseverent, ai răbdare și o practici cu bucuria și încrederea deplină că funcționează.

7. Cea mai scurtă cale spre reprogramarea subconștientului

Există și metode care nu necesită ani întregi de practicare și care aduc rapid rezultate depline. Tehnicile de accesare a undelor alfa și theta ale creierului (Hipnoza, Theta Healing, Metoda Silva ș.a.) aduc rezultate imediate care te ajută să renunți la obiceiurile și creditele negative, fără efort. Din păcate, pentru a accesa aceste stări, ai nevoie de un observator, un specialist care, prin tehnici asemănătoare hipnozei, îți induc starea meditativă a frecvențelor alfa și theta.

8. Cum îți poți reprograma subconștientul fără mentor și fără ani întregi de practică?

Pentru cei care vor să acceseze undele alfa și theta, independent, fără ajutorul unui mentor, a fost creat produsul MIND SYNERGY. În comparație cu tehnicile ghidate de accesare a subconștientului, şedinţele cu Mind Synergy nu depind de prezența unui mentor, ci pot fi practicate oricând ai nevoie. Datorită stimulării cerebrale audio-vizuală (lumină şi sunet alternant stânga/dreapta) Mind Synergy are capacitatea de a ghida creierul în stările profunde de relaxare, specifice frecvențelor alfa și theta.

Cu ajutorul produsului Mind Synergy poți proiecta rapid numeroasele beneficii ale tehnicilor de accesare a subconștientului. În paralel cu produsul Mind Synergy poți folosi mesajele subliminale, afirmații pozitive. Posibilitatea conectării produsului la PC, laptop ori tabletă, îți permite să introduci în format audio afirmațiile, sugestiile pe care subconștientul tău vrei să le înregistreze. Mind Synergy poate aduce un salt cuantic în viața ta, ajutându-te să adopți credințe ce deschid drumul spre manifestarea puterii tale creatoare. Află informațiile mai multe informații despre tehnologia Mind Synergy pe pagina:

https://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Citește aici: Puterea subconștientului în manifestarea dorințelor tale

Creative Commons License
8 metode prin care îți poți reprograma subconștientul by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Un comentariu la „8 metode prin care îți poți reprograma subconștientul”

  1. Am citit chiar ma încîntă acest articol eu am probleme cu somnul nu ma odihnesc tot timpul ma macină ceva ce nu stiu ceva străin visez dar sint trează ma uit la ceas închid ochi visez in continuare ceva numi da pace cum pot gasi ce este subconștientul halucinati nu ma pot pronunta

Lasă un răspuns