Sari la conținut

Când știința întâlnește magicul

Este posibil să existe o lege universală conform căreia putem produce structurări informaționale în interiorul unui sistem astfel încât el să se acordeze pe frecvența fenomenului pe care vrem să-l manifestăm? Este posibil ca uriașul potențial al acestui fenomen să nu ne pară credibil și, de aceea, să-l respingem?

Suntem cu adevărat guvernatorii propriilor visuri, ai propriului destin?

Dincolo de confuzia în mijlocul căreia ne aflăm când vine vorba despre destin, liber arbitru, karmă și puterea minții, există în noi tendința nativă de a ne urma aspirațiile și dorințele. Suntem pur și simplu atrași în direcția lor. Însă rareori călătoria spre destinație se desfășoară lin și natural. De cele mai multe ori întâmpinăm obstacole, dificultăți, piedici și chiar ne lovim de eșec. Nu doar că nu înțelegem de ce se întâmplă așa, dar învățăm în timp să ne formăm convingeri limitatoare precum: banii se câștigă greu, sănătatea este fragilă, oamenii sunt răi, succesul vine după eforturi îndelungate, sărăcia și suferința elevează sufletul omului ș.a.m.d.

Ar trebui ca încă de la grădiniță să fim învățați despre importanța dialogului nostru interior cu noi înșine, a cultivării gândurilor și emoțiilor pozitive, a puterii intenției și despre forța clarității în stabilirea obiectivelor. În acest fel ne-am forma încă de mici convingeri sănătoase care să ne susțină, nu să ne saboteze.

educatie copii

Începerea procesului de transformare și reprogramare a subconștientului la vârsta de 30 de ani (de exemplu) presupune răbdare, atenție constantă și determinare, dar când suntem mici subconștientul nostru este ca un burete care absoarbe orice și, pentru că propriul sistem de judecată nu este format încă, preluăm în mare parte comportamentele, prejudecățile, convingerile, fricile, calitățile și defectele celor mai apropiați oameni din jurul nostru – părinți, frați mai mari, profesori și alte figuri autoritare. Acesta reprezintă contextul din care pornim la drum în viață.

Convingerile limitatoare de care aminteam mai devreme sunt asimilate și formate în timp. Nu ne naștem cu ele. La fel se întâmplă și cu convingerile care ne fac bine. Dacă în copilărie și adolescență am avut norocul să fim înconjurați de oameni pozitivi, există toate șansele să devenim, și noi, la fel şi mai departe să avem o viață binecuvântată. Deși perioada formării noastre ca adulți are o contribuție majoră în ce priveşte reușitele sau eșecurile de care ne lovim, reprogramarea convingerilor (și, deci, schimbarea destinului) este posibilă la orice vârstă.

Cu cât suntem mai flexibili, cu atât transformările au loc mai rapid

Există modalități diferite de a face lucrurile astfel încât să producem rezultatele dorite? Da. Și, mai mult decât atât, există un fenomen natural care ne susține – radionica, procesul de acordare pe aceeași frecvență de vibrație a două sisteme. Şi când două sisteme se află în rezonanță perfectă, energia devine infinită, iar transformarea se produce ușor și natural.

Există un proverb foarte înțelept care spune că bogații se îmbogățesc mai mult, iar săracii sărăcesc și mai mult. Ce vrea să spună acest proverb? El conține, de fapt, chiar esența fenomenului de rezonanță. Oamenii bogați și-au format convingeri pozitive despre bani, iar programarea lor mentală este setată pe abundență și prosperitate. Le vor atrage indiferent unde se vor duce și ce vor face. În schimb, săracii nu se pot dezlipi de ideea că banii se câștigă greu, iar cei cărora le merge bine sunt șarlatani sau au moștenit averi. Nu e de mirare că ei vor atrage sărăcia indiferent ce fac și unde se duc. Sistemul lor de convingeri nu le permite practic să prospere. Să ne amintim și periculoasa idee pe care religia ne-o inoculează de mici, conform căreia bogații au mai puține șanse să ajungă în Rai decât o cămilă să treacă prin urechea acului…

Cu ce începem procesul de transformare personală?

Cu reprogramarea subconștientului, adică dizolvarea vechilor convingeri limitatoare și construirea convingerilor care atrag prosperitate, abundență, fericire, succes, charismă și sănătate. Cu ajutorul radionicii noi putem face acest lucru de sute și chiar mii de ori mai rapid decât fără un dispozitiv radionic. Spuneam mai devreme că radionica reprezintă fenomenul de acordare pe aceeași frecvență de vibrație a două sisteme sau, altfel spus, procesul de producere a structurărilor informaționale în interiorul unui sistem astfel încât el să se acordeze pe frecvența fenomenului pe care dorim să-l manifestăm.

nastroenie-svoboda-radost

Primul pas

Este întotdeauna CLARIFICAREA INTENȚIEI. Ce rezultat dorești să produci? De măsura în care îți poți stabili cu exactitate acest rezultat depinde și durata producerii lui.

Pasul al doilea

Este CONȘTIENTIZAREA ȘI ASUMAREA PREȚULUI.

Pasul al treilea

DECIZIA DE A PLĂTI PREȚUL. Orice drum către succes urmează acești pași. De exemplu, dacă vrei să-ți redobândești starea de sănătate poate este nevoie să renunți la tutun, cafea, alcool, dulciuri, nopți nedormite, un job care nu-ți place etc. Fără să plătești acest preț nu este posibilă starea de sănătate. A acționa radionic nu înseamnă driblarea acestui circuit. Degeaba focalizăm puternic o intenție cu ajutorul dispozitivului radionic dacă acțiunile noastre sunt orientate în sens opus. Radionica înseamnă miracol și rapiditate în tot ce vrem să obținem cu condiția să fim coerenți.

În România, echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră ‒ AIM Group ‒ condusă de inginerul Eugen Bîrgăoanu propune unul dintre cele mai puternice dispozitive radionice din lume, ATLANTIS. Lucrul cu acest aparat este explicat în manualul de utilizare care îl însoțește la livrare. Pentru rezultate excepționale sunt necesare înțelegerea principiilor pe baza cărora funcționează și, mai ales, dorința profundă de transformare. Ceea ce face, de fapt, ATLANTIS este să realizeze o punte prin care mintea operatorului să alimenteze permanent un gând clar, fără ca utilizatorul să fie în permanenţă conștient de el și focalizat asupra lui.

Stabilirea acordului radionic care durează câteva secunde creează o sinapsă externă ce menține în subconștient intenția pe care vrem să o manifestăm.

Astfel, energia ei se amplifică de mii de ori mai mult decât în mod obișnuit, dând naștere unor conjuncturi neașteptate prin intermediul cărora vei înțelege engramele care te blocau în trecut și, în mod natural, forma-gând mentalizată devine realitate. Gama de aplicații a acestui dispozitiv este largă, putând fi folosit în cele mai diverse domenii. Mai jos amintim cele mai frecvente efecte pe care le-am observat de-a lungul timpului în cercetările noastre, dar și în experiențele relatate de utilizatori:

•    Pune în mișcare un potențial pozitiv imens care pur și simplu dizolvă blocaje, creează conjuncturi și sincronicități care conduc la producerea rezultatelor dorite.
•    Accelerează de sute sau chiar mii de ori materializarea proceselor pentru care s-a acordat aparatul.
•    Trezește conștiința interioară și amplifică stările de luciditate.
•    Produce momente de veritabilă iluminare în care ajungi să înțelegi ce aspecte te blocau în trecut și care a fost lanțul de sincronicități care a dus la realizarea obiectivului stabilit.
•    Neexcluzând formarea și menținerea unor obiceiuri sănătoase de viață, lucrul cu ATLANTIS contribuie la ameliorarea și vindecarea unor boli care nu au ajuns în stadii finale (utilizatorii ne-au relatat despre folosirea cu succes a aparatului în cazuri de ulcer duodenal, hemoragii interne, migrene, probleme cardiovasculare, dureri acute etc.).

O recomandare pe care o facem călduros celor care doresc să lucreze cu ATLANTIS este să-și reverse în mod constant recunoștința, deoarece aceasta este o parte din procesul de manifestare.

Menținând acest nivel vibratoriu superior al credinței, vei contribui la realizarea visului tău.

Mai multe detalii despre dispozitivul radionic Atlantis aici:

11 comentarii la „Când știința întâlnește magicul”

  1. era vorba despre „resursele pe care DEJA LE DETII”…si articolul devenise interesant!….pana cand am ajuns la „scurtatura”, adica la aparatul respectiv…si mi-am dat seama ca este o resursa pe care nu o detin, dar o pot achizitiona…am citit cu interes articolul,

    1. Probabil se referă la faptul că resursele pe care le deții deja se pot valorifica apelând la acel aparat amplificator radionic din prezentare. Suntem nevoiți să înțelegem că trăim într-o lume materială, unde chiar și vrăjitorii au nevoie de resurse bănești ca să-și susțină activitatea.

    2. Chiar dacă deținem acele resurse de a ne controla existența, înțeleg că avem nevoie de amplificatoare radionice care să le pună în valoare, dar care costă cât nu și le poate permite orice individ uman; mai ales când nu este convins 100% de eficacitate și se teme de faptul că aruncă banii aiurea. Probabil niște demonstrații efectuate în colectivități organizate ar întări ”CREDINȚA” că principiul funcționează.

  2. Chiar dacă deținem acele resurse de a ne controla existența, înțeleg că avem nevoie de amplificatoare radionice care să le pună în valoare, dar care costă cât nu și le poate permite orice individ uman; mai ales când nu este convins 100% de eficacitate și se teme de faptul că aruncă banii aiurea. Probabil niște demonstrații efectuate în colectivități organizate ar întări ”CREDINȚA” că principiul funcționează.

Lasă un răspuns