Sari la conținut

Cum să te relaxezi profund și să-ți antrenezi mintea pentru cele mai înalte performanțe

 • de

Când a fost ultima oară când ai reușit să te relaxezi profund, să simți o stare deplină de calm emoțional și să ai mintea limpede? Când a fost ultima dată când te-ai putut deconecta de absolut tot din jurul tău și să te conectezi în profunzime cu tine însuți? Cu acea parte din tine plină de pace, vitalitate și inspirație?

Relaxarea și revitalizarea – o necesitate, nu un moft

Din păcate, în societatea stresantă în care trăim, prea puțini dintre noi își permit luxul de a se relaxa cu adevărat și de învăța să acceseze cele mai creative, bogate și revitalizante resurse aflate în interiorul nostru. Grijile legate de bani, task-urile de care suntem legați la birou, presiunile din afaceri, problemele care apar în familie, zgmotul permanent de fond, agitația din trafic, factorii ambientali cancerigeni, poluarea atmosferică, stresul generat de radiațiile electromagnetice și mulți alți factori de stres pe care nu îi sesizăm, creează o stare continuă de tensiune, agitație mentală și epuizare.

Cele mai multe tehnici de relaxare predate la ora actuală nu funcționează la adevăratul nivel de care avem nevoie sau presupun prea mult timp de practică și disciplină. Yoga, meditația, sălile de fitness, alergarea, dietele-minune, seminariile de instruire, cursurile de dezvoltare personală, toate au menirea de a te învăța ceva astfel încât să-ți crești calitatea vieții. Problema este că de cele mai multe ori nu dispui de timp, răbdare sau motivație suficientă să continui genul acesta de practici. Ai nevoie de o soluție pe care să o aplici pe loc și care să funcționeze de la sine pe cel mai înalt nivel. O soluție care să te relaxeze și să te revigoreze pe deplin în cel mai scurt timp și în cel mai plăcut mod. Aici intervine tehnologia revoluționară pentru relaxare profundă, stimulare a minții și refacere rapidă a energiei fizice.

De la haosul gândurilor la cea mai liniștită și revigorantă stare mentală

Imaginează-ți cum te-ai simți în mijlocul celui mai frumos și plin de calm loc din lume. Poate la umbra unui palmier pe cea mai sălbatică și luxuriantă plajă care există. Ori poate în mijlocul unei păduri, înconjurat numai de verde, respirând aer proaspăt de munte, delectându-te cu cântecul păsărilor și total conectat cu forțele regeneratoare ale naturii. În armonie deplină cu tine însuți și cu tot ceea ce este, însuflețit de sentimentul profund că totul este bine.

Acum, imaginează-ți cum ar fi să poți reproduce aceste stări perfecte de calm, claritate mentală și euforie acasă ori la birou, în mijlocul activităților de zi cu zi. Gândește-te ce ar însemna pentru tine să funcționezi pe cel mai înalt nivel de inspirație, luciditate și curaj. Să îți poți controla în întregime gândurile. Să îți poți întări sistemul imunitar și să te vindeci singur de boli prin puterea minții. Să poți accesa instantaneu cel mai profund nivel de creativitate. Să îți îmbunătățești foarte mult memoria, capacitatea de învățare și gândirea. Să îți poți activa singur centrii de plăcere, fericire și armonie deplină. Toate pe un fond de claritatea mentală și relaxare profundă. Ce obiective vrei să concretizezi folosindu-te de toate aceste stări care îți conferă putere? Ce fel de viață vrei să trăiești? Tu trebuie doar să alegi clar ce îți dorești, restul face Mind Synergy, tehnologia revoluționară pentru relaxare profundă, deconectare totală și antrenare a minții.

mind

De ce funcționează Mind Synergy?

Știm cu toții că stările în care ne aflăm ne controlează și ne construiesc întregul destin. Când te afli într-o stare plăcută, armonioasă și energică acțiunile tale conduc la un mod constructiv de gândire, alegeri sănătoase, rezultate pozitive și interacțiuni benefice cu oamenii. Dimpotrivă, atunci când ești total dominat de anxietate, furie, angoasă, confuzie, frică sau depresie, vezi totul în negru și orice întreprinzi devine nociv pentru tine și pentru cei din jur. Gândește-te că în cea mai mare parte a timpului oamenii se află undeva între aceste stări – sunt lipsiți de energie, nu au o viziune de ansamblu a propriei vieți, se complac în mediocritate, rămân în zona de confort (plafonare), se mulțumesc cu puțin, gândesc pe pilot automat, sunt prinși în gânduri negative, experiențe traumatizante din trecut și reproduc iar și iar aceleași stări care îi inhibă și epuizează.

Sesiunile de stimulare mentală cu Mind Synergy recreează cele mai înalte stări pozitive în care poți funcționa atunci când te simți în deplină siguranță, calm emoțional și profund conectat cu tine însuți. Ce se întâmplă de fapt atunci când începi să lucrezi cu Mind Synergy este un fenomen care se numește echilibrarea emisferelor cerebrale. Ambele părți ale creierului (stânga și dreapta) încep să funcționeze sincron, la capacitate deplină.

Oamenii de știință aseamănă cele două emisfere cerebrale cu două computere performante pe care în mod obișnuit nu le folosim decât puțin. În timp ce emisfera stângă este responsabilă de gândirea logică, analitică și verbală, emisfera dreaptă este sediul creativității, inspirației, receptivității și intuiției. Aceste două părți din care suntem construiți nu sunt în opoziție, ci mai curând în dialog și comunicare permanentă una cu cealaltă. Din păcate, societatea în care ne aflăm este construită de așa natură încât ne solicită mai mult emisfera stângă și prea puțin pe cea dreaptă. Așa cum știm cu toții, orice mușchi nefolosit se atrofiază.

Unul dintre cercetătorii de primă mărime ai sincroniei undelor cerebrale, Dr. Lester Fehmi de la Institutul Princeton pentru Cercetarea Biofeedbackului subliniază că sincronizarea activității celor două emisfere cerebrale reprezintă eficiența maximă cu care sunt transmise informațiile prin tot creierul.

Beneficiile stimulării mentale și ale sincronizării emisferelor cerebrale

Oamenii de știință care studiază fenomenul au identificat cele mai importante beneficii care rezultă din funcționarea sincronă a emisferelor cerebrale prin stimulare mentală:

 • relaxare deplină, luciditate și calm emoțional
 • scăderea tensiunii arteriale și reglarea ritmului cardiac
 • reducerea considerabilă și chiar eliminarea totală a stresului, oboselii, anxietății și depresiei
 • stare de armonie deplină și conectarea cu cel mai profund nivel de conștiință
 • proiectarea instantanee a minții pe cel mai înalt și coerent nivel de funcționare
 • receptivitate mărită și creșterea sugestibilității subconștientului
 • apariția spontană a unor idei valoroase, soluții de mult căutate și răspunsuri la întrebări fundamentale cu privire la sine și la sensul vieții
 • inducerea și menținerea unei stări generale de bine, euforie și echilibru interior
 • apariția unei senzații depline de luciditate și coerență în tot ceea ce gândești
 • intrarea rapidă în cea mai profundă stare de meditație
 • îmbunătățirea memoriei și creșterea capacității de învațăre
 • amplificarea concentrării și a focusului mental
 • îmbunătățirea somnului ca rezultat al eliminării stresului, detensionării și relaxării profunde
 • creșterea coeficientului tuturor tipurilor de inteligență (verbală, matematică, corporală, emoțională, spațială, muzicală, socială, interpersonală etc)
 • superenergizarea simțurilor și creșterea plăcerii (îmbunătățirea vieții erotice, creșterea performanțelor sexuale și o conexiune mai profundă între parteneri)
 • întărirea sistemului imunitar, reducerea durerii la nivel fizic, vindecarea de anumite boli și îmbunătățirea stării generale de sănătate

Plus multe alte efecte fascinante care decurg în cel mai firesc mod din funcționarea creierului la întreaga sa capacitate și care nu sunt încă descoperite decât parțial de către oamenii de știință. După zicala făcând și văzând, în cazul nostru stimulând și experimentând, te invit să descoperi fascinantul univers al stimulării mentale, relaxării profunde și explorării vastului domeniu al subconștientului.

Află mai multe informații pe pagina:

https://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy

Creative Commons License
Cum să intri în starea de relaxarea profundă și să-ți antrenezi mintea pentru cele mai înalte performanțe by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns