Sari la conținut

Cum să lucrezi cu Atlantis ca să obții rezultatele dorite

“Orice mintea poate crea, tot mintea poate realiza.” W. Clement Stone

Și dacă lucrurile stau așa, de ce ai mai avea nevoie de o tehnologie radionică ca să îți concretizezi proiectele, să te vindeci de o boală sau să atragi oamenii potriviți? În primul rând, este bine să înțelegi că un instrument radionic lucrează cu amprenta energetică a fiecărei persoane, cu forme-gând, vibrații și frecvențe care, deși nu se văd, produc rezultate în planul fizic. Despre autosugestie și efect placebo/ nocebo cu siguranță ai auzit. Mintea creează schimbări concrete atât în interiorul tău, cât și în realitatea ta exterioară.

De exemplu, faptul că-ți poți face mult rău prin modul cum gândești se reflectă în corpul tău prin acumulare de tensiune, blocaje, dezechilibre la nivel hormonal, slăbirea sistemului imunitar și în timp dezvoltarea unor boli mai grave. Când treci prin perioade dificile din punct de vedere emoțional, totul pare să se dea peste cap. Sănătatea ta, relațiile cu cei dragi, randamentul pe plan profesional și propria încredere de sine. În astfel de momente, poți simți că este imposibil să-ți liniștești mintea. Să reintri în contact cu cele mai profunde dorințe personale și să-ți reorganizezi viața.

Acționând pe cele mai profunde straturi ale minții

Ședințele de psihoterapie sau meditația pot produce un impact pozitiv foarte profund asupra stării tale interioare. Cu o condiție: să fii perseverent. În ambele cazuri, poate dura luni sau chiar ani de zile până să simți schimbări masive în viața ta. Depinde cu ce fel de blocaje te confrunți, depinde cât de priceput este psihoterapeutul la care mergi și în cazul în care alegi meditația, trebuie să ai cu adevărat răbdare să înveți cum să-ți liniștești mintea.

Să folosești un instrument radionic înseamnă să lucrezi cu tine însuți pe cele mai profunde și mai puțin accesate niveluri ale ființei tale. Este o abordare holistică care necesită în primul rând o înțelegere adecvată a legilor universale care ne guvernează. Gândurile sunt o formă de energie care poate fi modelată și amplificată în scopul producerii unor rezultate concrete. Acest lucru presupune 3 lucruri importante: claritate asupra scopului, atitudine mentală relaxată și atenție.

Să le luăm pe rând ca să înțelegi mai bine ce ai tu de făcut în acest proces:

Prima regulă

Obiectivul tău trebuie să fie formulat clar și în termeni pozitivi.
Ex: Aleg să vizitez orașul Paris în toamna anului 2016, împreună cu soția.
Cu cât îți este mai clar ce îți dorești de la viață, în fiecare domeniu, cu atât mai ușor poți concretiza ce îți propui. Claritatea înseamnă putere. Pune-ți întrebările necesare ca să afli care sunt cele mai importante valori pentru tine, ce vrei să experimentezi, ce condiții materiale îți dorești și ce fel de oameni vrei în jurul tău.

A doua regulă

Orice sămânță plantată are nevoie de un sol rodnic, hrănit în mod adecvat. La fel, un gând are nevoie de un mediu pozitiv și receptiv. Când lucrezi cu Atlantis cheia este să îți clarifici ce vrei și să te detașezi de rezultat. Cu cât ești mai atașat și mai închis altor posibilități în afara celei pe care ți-ai setat-o, cu atât mai dificil este să îți concretizezi obiectivul. O execuție rigidă înseamnă energie blocată. Cultivă constant o viziune măreață asupra modului în care te poți îmbogăți din punct de vedere spiritual. Uneori, Universul îți oferă ce îți trebuie cu adevărat sub o altă formă decât cea la care te așteptai. Rămâi deschis tuturor posibilităților!

A treia regulă

Încă de la primele emisii radionice cu Atlantis, lucrurile vor începe să se miște. Să se schimbe. Este esențial să îți dezvolți atenția asupra propriilor emoții și gânduri în perioada în care lucrezi cu Atlantis. Apar înțelegeri noi, calitatea gândurilor se îmbunătățește, devii tot mai pozitiv și mai armonios. De asemenea, fii atent și la ce se petrece în exterior. Apar oameni noi, alții pot ieși din viața ta, se produc sincronicități interesante, unele blocaje se dizolvă ca prin minune, iar alte situații par să se complice temporar, ca mai apoi să se rezolve așa cum ai nevoie. Aceste lucruri se întâmplă pentru că emisiile radionice acționează pe cele mai profunde niveluri ale minții, aducând la suprafață atât resurse și forțe pozitive extraordinar de puternice, cât și blocaje emoționale de existența cărora nu erai conștient și care acum se vindecă.

Fără să mai intrăm în detalii, obligatoriu de reținut este că în lucrul cu Atlantis intenția setată trebuie să aibă legătură cu tine și niciodată cu o altă persoană fără ca ea să știe. Chiar dacă tu dorești să faci un bine cuiva drag, trebuie să îl înștiințezi și să-i ceri acordul. Numai dacă persoana în cauza este deschisă la idee poți lucra în favoarea ei.

Alte informații despre tehnologia radionică Atlantis poți afla aici:

https://www.aimgroup.ro/produs/atlantis/

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

6 comentarii la „Cum să lucrezi cu Atlantis ca să obții rezultatele dorite”

 1. Bună ziua.La Atlantis era ff eficient Dk era pus și cite un Led pe fiecare buton care să ne arate cînd este făcut acordul corect.(Să se aprindă cînd acordul a fost făcut). Acest lucru în atenția excelenței sale d-lui Ing B.Eugen.Mulțumim și așteptăm acest lucru.

 2. Buna ziua!
  Am cumparat in 2018, vechiul model de ATlantis.Modelul acela nu avea pointer si antena ,desi pretul era acelasi ca si acesta!!! Cum as putea sa achizitionez separat: antena, pointer si scala? si cat ar costa fiecare.Avand in vedere noile facilitati, al meu mi se pare vechitura, desi l-am luat acum 2 ani si am lucrat extrem de putin pe el(circa o sapt)
  Sugerez celor care il cumpara sa aiba perseverenta, nu ca mine.
  Astept si eu raspuns la intrebari.
  Multumesc

  1. Buna ziua,
   Este clar ca nu ati inteles cum se utilizeaza aparatul. Noi am incercat sa va contactam pe telefonul pe care l-ati lasat dvs (este inchis), v-am ;lasat mesaj pe telefon, v-am trimis email, mai mult ce puteam face?
   Este vorba despre radionica, cand afirmati ca nu functioneaza aparatul pentru ca nu vi se gripeaza degetul este ca si cum ati cumpara un pendul si spuneti ca nu functioneaza pendulul ca nu se misca atunci cand puneti o intrebare! Acel stickpad exact asta este, un dispozitiv radiestezic ca un pendul! Orice suprafata lucioasa pe care degetul aluneca usor poate fi stickpad. Griparea degetului nu tine de aparat (cum ar putea un aparat sa va gripeze degetul pe o suprafata? Poate prin electrocutare?) ci tine de dvs, de modul in care formulati intrebarea si de modul in care stabiliti conventia de lucru cu stickpad-ul in mintea dvs. Chiar daca aveti 30 de ani de practica ca bioenergoterapeut nu inseamna ca ati inteles cum functioneaza radionica.
   Aveti nenumarate filme explicative despre modul in care se face acordul, formulare afirmatii, etc. pe site-ul nostru. Luati si uitati-va la aceste filme, daca aveti nelamuriri, dupa aceea, le discutam si le clarificam dar sa aruncati cu amenintari gratuite va descalifica pe dvs ca terapeut si ca om!

Lasă un răspuns