Sari la conținut

Descoperă fericirea în liniștea minții tale

Ai simțit vreodată că dincolo de toate grijile și temerile pe care mintea ta le rumegă zilnic, se ascunde adevărata fericire, simpla bucurie de a fi și echilibrul tău interior.
Mintea oamenilor este în permanentă mișcare. Ea defilează în mod constant de la un gând la altul, de la o grijă la alta, de la o problemă la alta. Dacă te vei opri câteva minute pentru a-ți observa mintea, vei vedea că are întotdeauna o idee, o problemă, un eveniment, un lucru nou de analizat. Acesta este scopul ei, să fie în permanentă alertă. Te-ai gândit vreodată că această stare ascunde, de fapt, esența ta? Așa cum norii ascund soarele în zilele ploioase, la fel și gândurile, temerile, grijile minții tale ascund adevărata fericire. Când mintea devine calmă, ea încetează să mai fie un obstacol în apariția fericirii tale.

Care a fost prima lecție de fericire învățată?

În primii șase ani de viață știai că fericirea este ceva ce se trăiește în prezent și nu depinde de niciun lucru sau fapt pe care trebuie să îl obții. Curiozitatea și joaca erau modurile prin care descopereai lumea, iar bucuria era starea ta generală de spirit. Micile supărări erau uitate repede, iar așa-zisele certuri între prieteni durau câteva minute, după care reveneați la joacă. Înțelegeai că lumea din jur este mult prea frumoasă, bogată, atrăgătoare și antrenantă pentru a sta supărat sau îngrijorat, mult timp.

Fericirea este cea care îți aduce tot ceea ce îți dorești, și nu invers

Cu timpul, societatea, părinții, profesorii au început să îți creeze impresia că fericirea este ceva ce se obține atunci când ai cea mai înaltă poziție într-o companie, casa perfectă, locul de muncă perfect, familia, prietenii și partenerul de viață la care visezi ș.a.m.d.
La fel ca alte mituri legate de trăiri și viață (“după râs vine plâns”, “fericirea este trecătoare”), ideea că fericirea este ceva ce trebuie să obţinem este doar un un alt program creat și impus de societate din dorința ei de a face evoluția noastră inevitabilă.
Probabil, de puține ori ți s-a spus că dacă vrei să ai succes într-un anumit domeniu, dacă vrei să trăiești o poveste frumoasă de dragoste cu partenerul de viață, dacă vrei să reușești în domeniile importante din viața ta, fericirea este cea care îți va aduce oportunitățile și toate resursele de care ai nevoie.

Cât de conectat te simți cu propriile resurse interioare?

Contrar programelor învăţate din societate, fericirea nu este nicidecum un aspect abstract și îndepărtat al vieţii tale sau o stare greu de atins și nici nu depinde de circumstanțele, evenimentele sau oamenii pe care îi întâlnești.
Starea de bine este felul în care te conectezi cu sursele și forțele tale interioare pentru a-ți crea viața în cel mai frumos mod posibil. Fericirea este modul în care permiți forței creatoare să se exprime prin intermediul tău, este fundamentul Universului, a tot ceea ce este și ceea ce tu creezi în viața ta.

7 efecte benefice pe care le produce în viața ta starea de fericire

Starea de bine circulă spre tine și prin tine, trebuie doar să o accepți și să o primești în viața ta de zi cu zi. De ce să alegi să faci asta? Sunt multe de spus despre fericire, dar printre cele mai esențiale idei susțunute de un număr tot mai mare de oameni, ar fi că:
1. Fericirea atrage evenimente, oameni și fapte care au aceeași frecvență și vibrație cu cea pe care tu o emiți
2. Un suflet fericit înseamnă o minte clară, un corp sănătos și un chip frumos
3. Fericirea nu te scapă de provocări, dar te face să vezi drumul mai luminat și mai clar
4. Starea de bucurie și recunoștință te motivează și energizează
5. Fericirea îi face pe oameni mai atrăgători și îi face să emane energie și bucurie în jurul lor
6. O stare interioară pozitivă și armonioasă crează amintiri și gânduri frumoase
7. Fericirea te ajută se te adaptezi oricărei situații și îți permite să găsiţi soluții mult mai ușor oricărei probleme.

Este simplu să fii fericit!

Nu trebuie să creezi fericirea, ea există ca o stare de fond ce așteaptă să dai la o partea gândurile temătoare pentru a trăi liber. Este o stare inseparabilă de esența ta și apare atunci când mintea ta este eliberată de gândurile tulburătoare, de griji sau de probleme.
Fericirea este la fel ca aerul pe care îl respiri, trebuie doar să te deschizi, să te relaxezi, să îți liniștești mintea și să permiți forțelor creatoare să manifeste lucruri fermecătoare prin intermediul tău. Poți experimenta fericirea prin simpla liniștire, calmare a minții. Dacă te vei surprinde în momente în care ești fericit și echilibrat cu tine însuți, vei observa că mintea ta este eliberată de gânduri, este calmă și puternic ancorată în prezent.

Undele teta amplifică stările de bine și generează echilibrul interior

Îți poți calma mintea prin orice metodă care este capabilă să oprească fluxul neîncetat de gânduri: plimbări în aer liber, practicarea sportului, apelarea la artă și creativitate. Poți învăța să îți calmezi mintea prin diferite tehnici de respirație, focalizare și meditație, sau poți apela la tehnologii avansate de stimulare mentală special concepute pentru a crea vidul mental ce induce o stare generală de bine, armonizează și echilibrează toate aspectele vieții tale.
Prin folosirea instrumentelor de stimulare cerebrală, creierul manifestă schimbările frecvenţelor cerebrale și permite accesarea rapidă a undelor teta, unde cunoscute ca fiind poarta către subconștientul tău și calea către toate forțele care au capacitatea de a modela stările tale interioare.
Dispozitivele de generare a undelor teta evocă experiențe marcate de o plăcere intensă care amplifică toate simțurile. Simplul fapt de a te afla în starea teta determină să te deschizi către sursele care au darul de a crea un echilibru perfect în viața ta și să experimentezi un nou tip de conștiință corporală, mentală și spirituală similară fericirii și bunăstării generale. Este o stare care aduce nu doar trăiri intense, ci și schimbări profunde în viața ta: regenerarea fizică, echilibrarea emisferelor cerebrale, dezvoltarea capacităților de a relaționa, amplificarea intuiției, creativității și toleranţei la factorii perturbatori, eliberarea de stres și stări negative ș.a.m.d.
Află mai multe informații despre tehnologia care îți poate stimula creierul să funcționeze în gama undelor Theta pe pagina:
https://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Creative Commons License
Descoperă fericirea în liniștea minții tale by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns