Sari la conținut

Învață să strunești energia gândurilor ca să-ți atingi cu succes obiectivele

„Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi.” – Brian Tracy

SECRETUL nu mai este secret… A stat în întuneric secole la rând, fiind cunoscut doar de o mână de oameni care nu întâmplător au fost şi cei mai prosperi de-a lungul tuturor timpurilor. Acum însă Secretul a ieşit la lumină şi este mai puternic ca oricând!

Cărţi fundamentale precum „Cel mai bogat om din Babilon”, „Ştiinţa de a deveni bogat” sau „Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi” dezvăluie adevăruri ciudate pentru unii, fascinante pentru alţii. Mai nou, fizica cuantică face descoperiri uluitoare despre puterea minţii şi energia psihică. Aceste descoperiri sunt doar vârful aisbergului! „Legea Atracţiei” sau principiul „Ce se aseamănă se-adună” atrage tot mai mult atenţia cercetătorilor! Dacă ce am afirmat mai devreme este adevărat, cum de oamenii nu merg pe stradă radiind de fericire? Este o întrebare pertinentă şi considerăm că merită un răspuns pe măsură!

Legea Atracţiei (Secretul) a existat dintotdeauna şi se va manifesta întotdeauna

Fiecare gând are o anumită frecvenţă. Se poate măsura. Prin urmare, dacă avem un gând din nou şi din nou, dacă ne imaginăm că avem o maşină nou-nouţă, exact aşa cum ne-o dorim, banii de care avem nevoie sau că ne aflăm în compania sufletului nostru pereche, transmitem în Univers o frecvenţă precisă, adică o anumită energie. Frecvenţa şi intensitatea acestei transmisii energetice sunt motoarele care aduc în manifestare lucrul la care ne gândim cel mai mult. Cu toate acestea, unele dorinţe se împlinesc, în timp ce altele la fel de importante pentru noi rămân parcă blocate undeva… De ce se întâmplă aşa şi cum putem elimina blocajele astfel încât energia dorinţei noastre să curgă armonios şi să aducă în manifestare lucrul pe care ni-l dorim?

Capcane ascunse

În primul rând, nu toate dorinţele noastre arzătoare devin realitate pentru că undeva în subconştient este foarte posibil ca noi să alimentăm (inconştient deci) gânduri sau convingeri care sunt în contradicţie cu ce ne dorim de fapt (sau credem cu tărie că ne dorim). Uneori, subconştientul nostru poate fi o sursă de inspiraţie şi protecţie, de acolo izvorând cele mai bune idei şi vocea intuiţiei. De aceea, în anumite cazuri e mai bine ca unele dorinţe să nu se materializeze (cel puţin nu când vrem sau chiar niciodată). Subconştientul are acces la mai multe informaţii decât mintea conştientă şi ştie el ce face. Alteori însă, dacă mergem pe firul poveştii, cum se spune, şi facem câteva săpături la nivel subconştient, putem descoperi convingeri limitatoare, gânduri mascate care ne sabotează. Acestea pot avea rădăcini ciudate şi îndepărtate, ţinând cont că încă din copilărie preluăm de la cei din jur şi mai târziu ne construim singuri idei, prejudecăţi şi convingeri negative (de exemplu banii sunt ochiul dracului; banii aduc nefericire; succesul se obţine greu; nu am talent la desen; nu merit iubire; sănătatea e fragilă; viaţa e grea etc.).

Subconştientul nostru poate fi un slujitor minunat, dar şi un stăpân tiranic

Are o forţă uluitoare, dar pentru că nu deţine putere de discernământ el acceptă ca fiind adevărat orice îi spunem în mod repetat sau orice ne impresionează puternic. Din momentul în care subconştientul preia o idee ca fiind reală, o şi manifestă în realitatea exterioară!

geniul din lampa

Iată cum majoritatea oamenilor produc în viaţa lor rezultate amestecate sau, mai rău, rezultate nedorite! Se gândesc că nu vor să fie bolnavi, dar sunt. Se gândesc că nu vor să fie săraci, dar sunt. Se gândesc că nu vor să fie singuri, dar sunt. Pentru identificarea şi eliminarea convingerilor negative se pot face ani buni de terapie… Se poate face terapie prin hipnoză în cazul celor care sunt deschişi la această tehnică. Însă, doar un hipnoterapeut foarte bun va reuşi să scoată la suprafaţă şi să vindece acele idei distructive care au rădăcini adânci în subconştient. O metodă mult mai simplă şi mai eficientă (rezultatele vorbesc de la sine) este RADIONICA, un domeniu considerat multă vreme a fi la graniţa dintre magie şi ştiinţă… Interesant, nu-i aşa?

Cheia rețelei energetice subtile

Radionica reprezintă unul dintre cele mai misterioase domenii ale ştiinţei, în mare parte deoarece ea se situează la graniţa dintre magie şi ştiinţă. Cu un emiţător radionic se dispune de fapt de un fel de condensator şi difuzor de energie şi de gândire. În stadiul iniţial, el serveşte drept receptor pentru energiile telurice, undele cosmice, dar mai ales pentru propriile vibraţii ale operatorului. Apoi, gândirea se încifrează sub forma unei imagini mentale pozitive. Sub efectul formelor de undă emise de traseele geometrice şi de simboluri – şi datorită energiilor înmagazinate ‒, activarea acestui emiţător proiectează gândurile la nivelurile cele mai subtile. Când acestea coboară, ele se concretizează în materie. Acţiunea voinţei binefăcătoare a radionicianului care acţionează cu determinare aduce o energie pozitivă în zonele de umbră şi le transformă în lumină.

Aşa cum spuneam la început, gândurile noastre sunt încărcate cu energie, la fel ca emoţiile, la fel ca orice altceva care ne înconjoară. Legea Atracţiei spune că ce se aseamănă se adună, adică două lucruri care vibrează pe aceeaşi frecvenţă se vor atrage inevitabil în planul fizic. Un gând negativ va atrage un alt gând negativ, apoi o stare nefericită, după care o acţiune neinspirată şi deci un rezultat nedorit! Aşa a funcţionat dintotdeauna şi aşa va funcţiona mereu!

Radionica acţionează în substratul nostru cel mai profund, adică în subconştientul care ordonează şi armonizează totul. Studiile şi experimentele pe care noi le-am întreprins au scos la iveală că dincolo de nivelul fizic (corpul fizic) există ceva mai profund, imperceptibil pentru conştiinţa obişnuită care guvernează şi influenţează tot ce se petrece în plan fizic. Blocajele şi limitările în obţinerea unor rezultate apar şi din cauza fluxului mental continuu care aduce cu el o mulţime de informaţii contradictorii. Pe parcursul cercetărilor noastre am constatat că de fiecare dată când cineva manifestă dificultăţi în a obţine succesul într-o direcţie, acest lucru se întâmplă din cauza semnalelor mixte trimise subconştientului.

Cutiile radionice erau folosite încă din antichitate

scala 0 - 100Conceptul din spatele tehnologiei radionice a apărut la începutul secolului XIX, datorită muncii de cercetare a medicului vizionar Albert Abrams, însă dovezi ale existenţei acestei ştiinţei datează din cele mai vechi timpuri. De exemplu, pe pereţii unor peşteri s-au descoperit desene radionice menite să asigure protecţia triburilor şi succesul la vânătoare, iar menţionări despre folosirea unor cutii radionice există în texte găsite în China antică, Peru şi Egipt, rolul acestor aparate fiind de a dezvolta anumite capacităţi latente din fiinţa umană. De asemenea, în scrierile antice există dovezi că tehnologiile radionice erau folosite cu succes pentru îmbunătăţirea stării de sănătate (vindecarea şi ameliorarea vizibilă a unor boli uşoare sau grave).

În România, cel mai avansat emiţător radionic a fost proiectat de Echipa de Cercetare Ştiinţifică AIM GROUP şi se numeşte ATLANTIS. Acest dispozitiv încalcă unele dintre legile enunţate de fizica clasică, de aceea mecanismul său de funcţionare nu poate fi explicat prin raţiuni convenţionale.

ATLANTIS presupune deschidere şi atitudine mentală pozitivă

Două dintre condiţiile esenţiale pentru materializarea constructivă a oricărui gând se referă la intenţiile din spatele acţionării radionice, intenţii care trebuie să fie întotdeauna benefice şi niciodată în detrimentul altei persoane. A doua condiţie (aşa cum am mai spus) este ca tu să ştii clar ce îţi doreşti, astfel încât să poţi formula cu exactitate dorinţa. Împreună cu dispozitivul primeşti şi un manual de utilizare care conţine toate informaţiile necesare, precum şi exemple de afirmaţii valabile în diferite domenii, pe care le poţi folosi ca atare sau le poţi adapta.

Sfera de aplicabilitate a aparatului radionic ATLANTIS este generoasă. Pe scurt, acţiuni radionice de materializare a formelor-gând se pot face pentru:

 • sănătate și reechilibrare energetică;
 • abundență financiară;
 • performanţe intelectuale;
 • charismă;
 • înţelegere şi iubire în relaţia de cuplu;
 • trăiri şi experienţe mistice (evoluţie spirituală);
 • succes în atingerea oricărui obiectiv personal.

 „Lucrul cu ATLANTIS m-a ajutat să materializez foarte multe proiecte importante: pelerinaje la Ierusalim, înființarea unei afaceri prospere, întâlniri cu oameni remarcabili etc. Acțiunile radionice mi-au deschis poarta conștientizării, acțiunii și integrării. Mă simt ca un școlar care primește mai lesne răspunsuri de la UNIVERS. Aș vrea să precizez că dacă afirmația este formulată corect și ai toată încrederea fără să interpui îndoieli, frici şi emoții negative, în foarte scurt timp ea devine realitate. Lucrul cu ATLANTIS m-a ajutat să conștientizez că ceea ce suntem în potențial putem fi și în manifest.” (Mihaela V., București)

Află mai multe detalii despre aparatul radionic Atlantis aici.
Despre afirmații pozitive care pot fi folosite în lucrul cu Atlantis afli mai multe din cartea DINCOLO DE GÂNDIREA POZITIVĂ.

Licenţa Creative Commons
„Învață să strunești energia gândurilor ca să-ți atingi cu succes obiectivele” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

3 comentarii la „Învață să strunești energia gândurilor ca să-ți atingi cu succes obiectivele”

 1. Vad ca publicatiile sunt luate din cartea The Secret de Rhonda Byrne. O carte foarte buna. Dar lucrurile expuse acolo sunt explicate pe intelesul tuturor. In curand, sper ca-n 2, 3 zile voi posta un video care explica ecuatia lui Schrodinger si implicatiiile ei in enigma cuantica.

  Practic, de ce functioneaza realitatea asa? De ce creierul nostru este ca un radio care atrage la ceea ce ne gandim. Exista mai mult de atat in constiinta umana. Planuri astrale plus universe holografice.

  Dar cel putin este un lucru bun ca oamenii au inceput sa-si ridice constiinta universala. Cine stie…poate ca in viitorul apropriat cu antrenamentul cuvenit, vom putea chiar sa accesam energia din asa zisul vid prin puterea creierului nostru

Lasă un răspuns