Sari la conținut

Învățături spirituale pentru familia ta

Poate că unul dintre cele mai dificile roluri pe care îl poate avea un om este acela de a fi părinte. Să navighezi printre noile sarcini fără să uiți să te bucuri de viață, de libertate și de prezent, nu este întotdeauna un lucru ușor de făcut. Pe lângă provocările pe care trebuie să le duci cu stresul, cu munca, cu sarcini pe care viața de părinte te obligă să le înveți, trebuie să îți păstrezi echilibrul astfel încât să devii un model de viață în fața copilului tău. Uneori reușim să îndeplinim această misiune cu succes, alteori, însă, ne pierdem răbdarea, ne simțim acaparați de numeroasele activități, ne blocăm și uităm să mai fim fericiți.

Rolul de părinte te ajută să vindeci copilul tău interior

În cartea Învățături spirituale pentru familia ta, Robin Sharma explica faptul că rolul de părinte oferă, în primul rând, oportunitatea imensă de a redescoperi puterea din interiorul tău. Modelând valorile copiilor tăi, modelezi viața și toate bagajele tale emoționale aduse din trecut. Relația cu copilul tău te poate ajuta să devii conștient de propriile răni, să-ți remodelezi personalitatea și mai ales, să înveți să oferi iubire în mod necondiționat.

Farmec, entuziasm și lecții de viață într-o singură carte

Într-o manieră atrăgătoare, potrivit dozată cu umor, Robin Sharma reușește transpună cele mai importante lecţii de leadership în viața unei familii ajunse în impas. Deși aparent este o carte dedicată în special părinților, Învățături spirituale pentru familia ta vorbește despre împlinirea personală într-o lume agitată, guvernată de stres și lipsită de libertate. Creând o poveste fermecătoare și captivantă, Robin Sharma reușește să te entuziasmeze la fiecare rând citit. În cele 200 de pagini, te poartă în mod fascinat pe tărâmurile dezvoltării eficienței și fericirii personale, împărtășind cu tine și cu celelalte personaje ale cărții, cele mai importante “lecții de desăvârșire a liderului de familie” și cele mai eficiente „discipline ale măreției personale”.

Cum te poate ajuta această carte?

Așa cum spune și Robin Sharma în cartea sa, „Părinții sunt autorii fiecărei zile din viața copiilor lor”. De aceea, rolul de părinte trezește cele mai importante lecții și principii de viață pe baza cărora sunt construite noi destine. Învățături spirituale pentru familia ta te încântă, te învață și îți oferă, în același timp, sfaturi practice pe care le poți aplica în orice domeniu, nu doar în viața de familie. Iată ce poți descoperi și învăța citind acestă carte:

– să devii cu fiecare zi ce trece o sursă tot mai bogată de inspirație pentru copilul tău;
– să-l ajuți să-și descopere talentele, nevoile și dorințele în procesul de dezvoltare a personalității sale;
– să înveți să-i trezești într-un mod sănătos și echilibrat spiritul de lider, creativitatea și inițiativa;
– să îmbunătățești viața celor dragi, îmbunătățind în primul rând cele mai importante aspecte din viața ta;
– să creezi un echilibru între viața de familie și pasiunile personale, împlinindu-ți cel mai bogat potențial;
– să-ți construiești încrederea de sine și să te bucuri de tot ceea ce creezi în viața ta;

Acestea sunt doar o parte din învățăturile practice pe care le găsești în carte sub forma unor discipline a măreției personale și a celor cinci lecții de desăvârșire ale liderului de familie.
“Scopul suprem în viață e să facem lumea un loc mai bun prin viețile pe care le schimbăm” (Robin Sharma)
Dacă-ți dorești să afli mai multe lucruri din cartea Învățături spirituale pentru familia ta, o poți accesa aici.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns