Sari la conținut

Orice lucru pe care ți-l dorești are o frecvență de vibrație

  • de

În timp ce alţi aşa-zişi experţi ieşeau în faţă pentru auto-promovare şi publicitate, oferind o falsă cunoaştere şi idei atrăgătoare care nu funcţionau, Dr. Robert Anthony, autorul cărților Cum imposibilul devine posibil, Dincolo de gândirea pozitivă și Cum să faci ceea ce îți place, s-a focalizat mai mult de 30 de ani, cu un real interes, pe explorarea profundă a potenţialului minţii şi descoperirea mecanismelor secrete ale subconştientului. Cărţile sale sunt adevărate surse de revelaţii. Valoarea lor este apreciată în întreaga lume, ele fiind şi la ora actuală bestsellere, continuând aşadar să triumfe asupra trecerii timpului.

Pe măsură ce parcurgi informaţiile pe care Dr. Robert Anthony le dezvăluie în interiorul celor trei cărți, reuşeşti în sfârşit să spargi tiparele obişnuite de viaţă şi să descoperi codurile secrete ale prosperităţii, fericirii, sănătăţii şi succesului. Ce înseamnă mai exact acest lucru pentru tine?

Înseamnă că citind aceste informații acum, te afli în cel mai important moment de cotitură din viaţa ta. Moment în care fie alegi să ignori această cunoaştere magică, adică să pierzi toate oportunităţile excepţionale care te pot transforma pentru totdeauna, fie alegi să descoperi codul secret al lucrurilor pe care ţi le doreşti pentru a le atrage rapid în viaţa ta, adică să faci un salt uriaş şi definitiv de la un om obişnuit la un om cu puteri pe care alţii le vor numi paranormale sau practici vrăjitoreşti.

Secretul din spatele forțelor-magnet pentru prosperitate

Dincolo de gândirea pozitivă, Cum imposibilul devine posibil și Cum să faci ceea ce îți place reprezintă trei cărț i cheie despre cum să atragi cu uşurinţă în viaţa ta mai multă prosperitate, abundenţă, fericire, sănătate, iubire şi succes. Ele deschid poarta către universuri secrete şi lumi noi fascinante în care absolut tot ce îţi doreşti devine posibil. Pe măsură ce le citeşti, paginile acestor cărţi îţi dezvăluie căi de împlinire nebănuite, ascunse ochilor obişnuiţi; căci cine pătrunde dincolo de gândirea pozitivă, află că imposibilul devine posibil, iar ochii acestui om capătă forţe-magnet: tot ce vizualizează pe ecranul minţii se materializează în lumea lui fizică.

Informaţiile pe care Dr. Robert Anthony le presară cu o însufleţire molipsitoare pe paginile acestor cărţi sunt hotărâtoare şi indispensabile oricărui om care doreşte să desluşească Marile Secrete ale Vieţii şi ale Universului. În Dincolo de gândirea pozitivă găseşti principii decisive care îţi zguduie puternic concepţiile despre gândire, minte şi importanţa covârşitoare a cuvintelor în viaţa de zi cu zi. Acest impact este necesar pentru ca adevărurile Vieţii să poată pătrunde în subconştientul tău. Transformările sunt neobişnuite, pozitive şi fascinant de rapide. Ceea ce se întâmplă de fapt cu tine este că devii un magnet pentru prosperitate, fericire, sănătate perfectă, iubire împlinitoare şi triumfuri răsunătoare. Este momentul în care cei din jur privesc cu respect profund şi admiraţie transformarea şi ascensiunea ta meteorică.

Întâmplări norocoase, oportunități favorabile și turnuri extraordinare de situație

Cum imposibilul devine posibil este completarea obligatorie a cărţii Dincolo de gândirea pozitivă. Întâi, descoperi principiile de bază pentru purificarea structurilor minţii, atât a celor de suprafaţă, cât şi a celor profunde (ascunse), trezeşti forţa ta interioară şi începi să atragi binele cel mai înalt. Apoi, ai nevoie să înveţi cum să-ţi materializezi uşor şi în scurt timp una câte una toate dorinţele tale. Dr. Robert Anthony deţine o cunoaştere autentică despre cum un gând precis, o intenţie anume sau o dorinţă arzătoare se poate materializa doar prin puterea minţii. Aceste învăţături sunt adunate în Cum imposibilul devine posibil. La ora actuală, pe planetă există oameni care datorită sistemului de eliberare şi potenţare a forţei lăuntrice revelat de Dr. Robert Anthony şi-au schimbat vieţile de la temelie, devenind astfel mai fericiţi, mai bogaţi, mai sănătoşi şi mai împliniţi.

Cum să faci ceea ce îți place și să iubești ceea ce faci invită la un inventar mental al celor mai importante activități cărora te dedici în prezent și te învață cum să-ți identifici punctele forte pentru a le pune mai mult în valoare. Ceea ce fac informa țiile din aceasta carte este să pornească un veritabil proces de transformare și reconstruire a imaginii de sine, astfel încât tot ceea ce gândeș ti despre tine însuți să te propulseze cu ușurință pe scara fericirii și a succesului.

Toate ne sunt accesibile, orice lucru pe care ni-l dorim are un cod secret, o frecvenţă de vibraţie cu care ne putem alinia ca să atragem lucrul respectiv în viaţa noastră. Să ne imaginăm că Universul este precum un ocean infinit al abundenţei şi prosperităţii. Imediat cum învăţăm să înotăm ne putem bucura de tot ce are el de oferit: miracole, întâmplări norocoase, oameni iubitori, turnuri extraordinare de situaţie, oportunităţi uimitoare şi schimbări favorabile. Cum să avem acces la acest Univers al posibilităţilor infinite, ne dezvăluie Dr. Robert Anthony în cărţile sale.

Mai multe informații despre carțile Dr. Robert Anthony afli aici:

Cum imposibilul devine posibil

Cum să faci ce-ți place și să iubești ce faci

Dincolo de gândirea pozitivă

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns