Sari la conținut

Transformarea sta in puterea noastra

  • de

Asa cum deja stim multi dintre noi, totul in Univers este energie: electricitatea, gravitatea, lumina, magnetismul, caldura, frigul, etc. Desi sunt forme diferite de energie, toate au la baza acelasi proces: vibratiile din interiorul materiei. Singura diferenta o reprezinta frecventa de vibratie si mediul prin care aceasta este condusa:
– aer;
– apa;
– metal;
– vid;

ENERGIA EXISTA  si in corpul nostru. Creierul genereaza semnale electro-chimice catre nervi, asa incat sa putem respira, inima sa bata, sa putem merge, etc. In fiecare moment, creierul nostru lucreaza. Imagini, sunete, mirosuri, gusturi si atingeri – toate ne bombardeaza creierul cu stimulii lor. Lumina care se reflecta pe suprafata apei dintr-un vas ne spune ca acel vas este plin. Zgomotul facut de apa aflata pe foc ne indica faptul ca fierbe. Aburii de asemenea ne arata ca apa este fierbinte. Dar mai sunt si alte tipuri de energie pe care nu le putem percepe in mod direct. Nu putem vedea, spre exemplu, microundele, dar cu ajutorul lor ne incalzim mancarea; nu putem vedea undele radio, dar cu siguranta putem asculta radio in masina in drum spre serviciu; nici Legea Gravitatiei nu se poate atinge ori auzi, dar efectele ei nu ocolesc pe nimeni.

De aceea, oamenii de stiinta vorbesc in acest context despre CAMPUL ENERGETIC al unui obiect, fiinte, loc, etc. Mai precis, campul energetic reprezinta zona in care pot fi detectate efectele unui anumit tip de energie. Observa, de exemplu, ce se intampla cu postul de radio local la iesirea din oras. Orice fiinta vie sau obiect, indiferent cat de simple sau complexe sunt au o caracteristica energetica proprie. De asemenea, toti suntem in contact permanent cu acea caracteristica unica a lumii care ne inconjoara (plante, animale, prieteni, cunostinte, trecatori, etc). Campurile noastre energetice se intrepatrund.

Acum sa vedem ce legatura exista intre informatiile oferite mai devreme si radionica. Mai intai, iata cateva dintre DEFINITIILE date de-a lungul timpului RADIONICII:

  • Este studiul asupra caracteristicilor proprii fiecarui camp energetic al oricarei fiinte vii sau al obiectelor si modul in care influenteaza acestea mediul inconjurator.
  • Este o veritabila ştiinţa a rezonanţei. Arta de a face rapid ca doua sisteme sa vibreze pe aceeasi frecventa.
  • Radionica reprezinta unul dintre cele mai misterioase domenii ale ştiintei, in mare parte deoarece ea se situeaza la granita dintre magie si ştiinta. Cu un emitator radionic se dispune de fapt de un fel de condensator si difuzor de energie si de gandire. In stadiul initial, el serveste drept receptor pentru energiile telurice, undele cosmice, dar mai ales pentru propriile vibratii ale operatorului. Apoi, gandirea se incifreaza sub forma unei imagini mentale pozitive. Sub efectul formelor de unda emise de traseele geometrice si de simboluri – si datorita energiilor inmagazinate ‒, activarea acestui emitator proiecteaza gandurile la nivelurile cele mai subtile. Cand acestea coboara, ele se concretizeaza in materie. Actiunea vointei binefacatoare a radionicianului care actioneaza cu determinare aduce o energie pozitiva in zonele de umbra si le transforma in lumina.

Daca esti interesat sa lucrezi cu un aparat radionic pentru mai multa prosperitate, noroc si implinire in viata ta, viziteaza pagina: www.aimgroup.ro

CA TOATE ACTIVITATILE UMANE, radionica se situeaza pe trei planuri: superior, mediu si inferior. Planul superior atinge universalitatea fiintei umane, lumea spirituala si sacra. La acest nivel, omul lucreaza cu intelectul, dar in egala masura cu sufletul si spiritul, cele doua mari principii creatoare, accedand astfel la curente puternice, la entitati si forte nascute din inteligenta cosmica. A cauta atingerea planului superior poate fi periculos daca spiritul nu este pur, sufletul senin si nu exista vointa de actiona cu dragoste pentru binele comun, ca un slujitor zelos si altruist.
Planul mediu este cel al liberului-arbitru conform caruia omul se poate orienta spre unul dintre celelalte planuri.
Planul inferior este in legatura cu activitatea profana, cu materialitatea, cu nevoile fizice, ceea ce e laudabil cu conditia de a sti sa se stapaneasca in mod corect egoul pornind de la intelect si ratiune. Trebuie constientizata pe deplin existenta acestor trei planuri si a realitatii lor in viata noastra pentru a aborda radionica.

Una dintre ideile fundamentale care trebuie intelese inainte de a practica radionica este aceea ca energia urmeaza gandul. Cu alte cuvinte, acolo unde este gandul se afla si energia noastra. Gandul este o fiinta vie, cu inteligenta proprie, magnetism si un anume dinamism. Mai mult, concentrarea, gandirea dirijata si meditatia insotite de imaginatie si vizualizare reprezinta procese creatoare. Anticii stiau ca orice creatie este posibila daca se cunosc legile prin care se poate mobiliza potentialul incomensurabil de energie eterica ce umple Universul. Prin gandire este posibil sa se actioneze asupra electronilor, fotonilor si mai ales neutronilor, sa li se programeze activitatea. Gandirea umana, odata educata, este capabila sa mobilizeze energii si sa provoace efecte realmente „magice”, codificand in mod direct materia. Secretul creatiei este in sfarsit revelat: energia urmeaza gandului.

ACTIUNEA RADIONICII se intinde in toate domeniile vietii si in toate situatiile. Mai intai de toate, se cuvine ca munca radionicianului sa inceapa prin a se lucra pe sine, chiar daca ar fi numai pentru a deveni operant. Constientizarea si clarificarea scopului in care urmeaza a fi folosita radionica sunt pasi importanti pe care practicantul trebuie sa ii faca. Nu orice interventie reuseste prin intermediul radionicii pentru ca nu ne este permis sa schimbam totul.

In al doilea rand, intentiile operantului trebuie sa fie pure si sa nu urmareasca raul nimanui. In caz contrar, mai devreme sau mai tarziu, rezultatele urmarite se intorc ca un bumerang asupra celui care le-a initiat. Cunoasterea si practica radionicii confera o putere care nu trebuie sa constituie preocuparea primordiala, o putere ce trebuie tratata cu multa seriozitate si cu un mare respect. Adevaratul radionician se serveste de privilegiul care i-a fost acordat pentru a-i ajuta pe altii, nu pentru a-si mari egoul. Operatia de influenta este un act spiritual si material care poate fi calificat drept magic, in sensul propriu al termenului.

j0435894RECUNOSTINTA si gratitudinea sunt virtuti de multe ori uitate in epoca noastra, si totusi atat de indispensabile. Cand o operatiune a reusit, trebuie sa se multumeasca din tot sufletul fortelor energetice si sursei lor. Astfel, cercul se inchide si se deschide posibilitatea de a incepe un alt studiu de succes. Daca operatorul nu stie sa multumeasca inteligentei cosmice, un element esential lipseste in interventia radionica.

Sa vedem acum ce fel de efecte si rezultate se pot obtine prin practica radionicii in diferite domenii ale vietii.

La nivel spiritual:

– Posibilitatea de a evolua catre planuri superioare de constiinta;
– Intelegeri profunde asupra legilor spirituale care guverneaza fiinta umana;
– Focalizarea energiei pentru a deveni un bun radionician;

La nivel intelectual:

– Imbunatatirea puterii de concentrare si invatare, in vederea obtinerii unor rezultate favorabile la examene, studii, evaluari, etc.
– Clarificarea asupra celei mai potrivite orientari scolare;

La nivel profesional:

– Facilitarea obtinerii unui anumit job;
– Pregatirea psihica si emotionala in vederea sustinerii cu succes a unui interviu;
– Favorizarea unei promovari in functie;

La nivel psihic:

– Eliminarea starii de indispozitie sau anxietate;
– Descoperirea programelor psihice negative si inlocuirea lor cu unele pozitive;
– Redresarea unor situatii critice;

La nivel fizic:

– Ameliorarea starii de sanatate a unui om, planta sau animal;
– Dinamizarea apei, alimentelor, remediilor;
– Accelerarea unor procese de vindecare;

La nivel material:

– Reusita totala a unui proiect personal, programarea succesului;
– Atragerea situatiilor norocoase, benefice;
– Imbunatatirea conditiilor financiare;

 

Spre final, mentionam faptul ca in lucrul cu radionica sunt foarte necesare cateva calitati de care practicantul trebuie sa dea dovada. Amintim in mod deosebit perseverenta (devotamentul si energia necesara de a munci in mod constant), convingerea orientata spre succesul obiectivului propus, rabdarea si disponibilitatea de a actiona in sensurile posibil revelate in urma actiunilor radionice.

Daca esti interesat sa lucrezi cu un aparat radionic pentru mai multa prosperitate, noroc si implinire in viata ta, viziteaza pagina: www.aimgroup.ro

Lasă un răspuns