Sari la conținut

Succesul – 7 secrete ale oamenilor prosperi

Ți-am pregătit astăzi informații pe care le-am adunat de la oameni de succes, oameni care și-au dezvoltat o mentalitate setată pe prosperitate financiară și împlinire sufletească.  Deși activează în domenii diferite, ei au în comun același mod de gândire care îi ajută să atingă succesul în orice proiect propus. Acești oameni cunosc una dintre cele mai importante reguli a construirii prosperității: dacă vrei să-ți împlinești visurilor, ajută pe alții să și le împlinească. Cu alte cuvinte, împărtășește – cunoaștere, experiență, gânduri frumoase, fapte generoase, idei de succes.

Informațiile oferite în continuare reprezintă secretele fundamentale ale unei vieți trăite în abundență, fericire, mulțumire sufletească, recunoștință și sănătate. Folosește-le ca pe cel mai prețios dar pentru dezvoltarea ta personală și spirituală. Ele îți vor aduce cele mai bune rezultate dacă le practici zi de zi. Magia ia naștere odată cu “a face”.

Secretul nr. 1
Gândurile tale îţi creează realitatea. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti viaţa şi să trăieşti experienţe fericite, focalizează-te în fiecare zi pe îmbunătăţirea gândurilor tale.
Omul este produsul gândurilor sale. Ce gândeşte aceea devine! Mahatma Gandhi

Secretul nr.2
Fericirea este realizarea pas cu pas a scopurilor pe care ţi le-ai ales în viaţă. Dacă îţi doreşti să fii fericit, alege să îţi clarifici ce vrei cu adevărat.
Stabilirea scopurilor este primul pas către transformarea invizibilului în vizibil. Anthony Robbins

Secretul nr. 3
Orice călătorie are nevoie de 3 lucruri pentru a se finaliza cu succes:

O DORINŢĂ
O HARTĂ (un plan)
ACŢIUNEA conform indicaţiilor stabilite pe hartă

Secretul nr.4
Pentru a fi cel mai bun în domeniul tău trebuie să aduni în mod constant informaţii specifice din cărţile şi de la profesorii potriviţi. SPECIFIC este cuvântul cheie. Cunoaşterea fără valoare practică nu înseamnă mai nimic.
Dacă-ţi vine rândul să fii măturător de străzi, fă-o aşa cum Michelangelo picta, cum Beethoven compunea muzică şi cum Shakespeare scria poezii. Dr. Martin Luther King, Jr.

Secretul nr.5
A fi sărac nu este o virtute şi nici nu te face neapărat mai spiritual. Este doar un semn că mai ai multe de învăţat. Dacă acum ai probleme în viaţa ta, focalizează-te pe creşterea valorii tale! A da vina pe altcineva sau pe circumstanţe te va împiedica să creşti şi să devii ceea ce-ţi doreşti.

Secretul nr. 6
Când îţi faci din ce în ce mai bine treaba, vei fi răsplătit cu din ce în ce mai mulţi bani.

Secretul nr. 7
Miracol e un cuvânt pe care îl folosim când nu înţelegem legile ascunse care guvernează Universul. Când te aliniezi acestor legi, întregul Univers conspiră la realizarea visului tău!

Printează aceste 7 reguli ale succesului. Pune-le la vedere, la servici și acasă. Citește-le ori de câte ori te afli în fața lor. Ele vor lucra pentru tine fără să știi când și cum. Apoi, acționează. Ai încredere că subconștientul integrează aceste informații și stabilește o nouă direcție de mers. Transformările dorite vin adesea pe neașteptate, din interior. Fii convins că din moment ce ți-ai stabilit obiectivele, lucrurile evoluează spre „mai bine” (chiar și atunci când intervin situații aparent nefavorabile).

Iar dacă vrei să începi o viaţă nouă chiar de ASTĂZI foloseşte tehnologii de programare a creierului pentru succes prin modelarea undelor cerebrale (AFLA DETALII AICI). Creierul tău este un instrument magic dacă ştii să-l antrenezi! Vei fi şocat cât de repede se pot petrece schimbările dorite în viaţa ta!

Licenţa Creative Commons
Succesul – 7 secrete ale oamenilor prosperi de AIM Group este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire – Distribuire-în-condiţii-identice 3.0 Ne-adaptată .

3 comentarii la „Succesul – 7 secrete ale oamenilor prosperi”

Lasă un răspuns