Sari la conținut

Undele cerebrale Theta: poarta către domeniul subconștientului

Când subconștientul deține o anumită imagine despre tine însuți sau o idee despre un anumit lucru, iar conștientul o alta, întotdeauna ceea ce se concretizează este convingerea din subconștient. Indiferent că este vorba despre probleme financiare, relații sentimentale dificile, obezitate, dependență de alcool, fobii, victimizare, frica de intimitate, impotență sau eșecuri pe plan profesional, există undeva în subconștient o convingere înrădăcinată care face o persoană să acționeze într-un anumit fel. Rezolvarea problemei se află în inducerea creierului în starea de maximă de sugestibilitate și accesarea resurselor din subconștient.

Programe mentale care creează blocaje

Cei care suferă din cauza dependenței de alcool, spre exemplu, își doresc conștient să renunțe și să-și echilibreze viața, însă în interiorul lor există un program care continuă să le creeze nevoia de a bea. Ei știu că sunt pe cale să-și piardă familia din cauza băuturii și că ficatul lor cedează treptat, știu că își deteriorează relațiile cu prietenii și chiar cariera, însă le este foarte dificil și chiar imposibil să se oprească. Este vorba despre un program mental sau emoțional înrădăcinat în trecut care continuă să blocheze schimbarea. Soluția reprezintă accesarea subconștientului, dizolvarea acestui program și înlocuirea lui cu unul nou, pozitiv care susține concretizarea dorinței conștiente.

Secretul transformărilor de durată

Poți produce orice schimbare pe care ți-o dorești în personalitatea ta, în modul de a gândi, de a acționa și în rezultatele pe care le produci atunci când induci creierului starea potrivită. Informația care lipsește din cele mai multe cărți și cursuri de dezvoltare personală este faptul că secretul oricărei realizări este alinierea subconștientului cu mintea conștientă. Acesta este ingredientul vital al succesului. Dacă fiecare dintre ele trage în sensuri diferite, se creează blocaj. Este important să înțelegi acest lucru înainte de a lucra cu orice metodă de reprogramare mentală.

Subconștientul reprezintă o bancă impresionantă de informații pentru că el reține absolut tot: de la senzații până la fapte concrete petrecute până în prezent. Într-o stare mentală de relaxare deplină și conectare la straturile profunde ale minții, subconștientul devine receptiv și ușor de sugestionat. Această stare are loc atunci când creierul funcționează în domeniul undelor Theta. Este cea mai rapidă cale de a produce transformări profunde și de durată.

Tehnologii performante pentru inducerea creierului în starea Theta

Starea Theta (cunoscută și sub denumirea de stare crepusculară sau senzația dintre somn și veghe) reprezintă domeniul undelor cerebrale cuprinse între 4 și 8Hz. Este momentul în care activitatea cerebrală se domolește cel mai mult, destinderea și relaxarea se adâncesc, transformându-se în somnolență. Este însoțită adesea de apariția unor imagini mentale vii, venite pe neașteptate, asemănătoare celor din vis. Starea produsă de undele theta oferă accesul spre materialul de la nivelul subconștientului, reverii, creativitate maximă, revelații cu impact, schimbări profunde care se produc spontan, soluții la situații aparent imposibile, idei originale și declicuri emoționale. Este o stare misterioasă, plină de potențial și frumusețe, însă greu de fixat prin practică nesusținută de tehnologii speciale pentru stimularea undelor theta. Oamenii de știință și specialiștii în domeniu, fascinați de posibilitățile spectaculoase conținute de această stare, au dezvoltat dispozitive pentru antrenarea și modelarea undelor cerebrale pe frecvențe precise, specifice undelor Theta și nu numai. Despre o astfel de tehnologie prezentă pe piața din România și Europa, creată de către echipa noastră de cercetare, poți afla mai multe detalii aici:

Mind Synergy II

Fie că este hipnoză, meditație ori aprofundare în starea Theta cu ajutorul tehnologiilor de stimulare mentală, înțelegerea modului în care funcționează mintea îți este de un real folos. În plus, chiar și când apelezi la tehnici rapide de reprogramare rapidă a subconștientului, cultivarea constantă a gândurilor și emoțiilor pozitive te ajută să te dezvolți armonios pe toate planurile. Folosește întotdeauna metodele de relaxare profundă și sugestionare a creierului pe un fond de încredere și deschidere totală către posibilitățile infinite ale minții.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

13 comentarii la „Undele cerebrale Theta: poarta către domeniul subconștientului”

 1. Buna ziua,
  In ultima campanie de reducere am achizitionay MIND SYNERGY.
  Va rog sa-mi transmiteti cand si unde vor fi disponibile resursele pentru ProgramareMI.

  Deasemenea,
  va rog sa-mi transmiteti orice alte informatii care apar,
  in legatura cu recomandarile de utilizare cat mai eficienta a aparatului.

  De exemplu,
  nu stiu niciodata sigur, doar intuiesc,
  daca ordinea de derulare a programelor dintr-o secventa,
  este sau nu corecta…
  Presupun ca intr-o secventa este recomandat sa fie,
  doar programe alfa…, sau doar theta…, sau doar beta ?

  Va rog sa-mi transmiteti o recomandare precisa,
  pentru invatarea rapida a unei limbi straine noi.

  Multumesc anticipat.

  Va doresc inspiratie,
  si cat mai multe vise transformate in realitate.

  Salutari cordiale,

  Vasile Corbeanu
  0744 559 543
  corbeanu@gmail.com

  1. Buna ziua!

   Ne bucuram ca ati achizitionat dispozitivul Mind Synergy si ati inceput sesiunile de stimulare.
   Programele la care lucram vor fi dedicate pentru probleme specifice, vor putea fi cumparate online si downloadate cel mai probabil spre finalul anului (noiembrie, decembrie). Va tinem la curent in cazul in care iesim cu primele produse mai repede decat apreciem acum.

   Puteti combina programe de alfa si theta pentru ca ambele conduc la relaxare si destindere. Intr-o astfel de secventa, incepeti cu programe din alfa si apoi theta. Cele din Beta sunt pentru energizare si este bine sa combinati doar programe din beta.

   Pentru invatarea unei limbi straine recomandam combinarea programelor: 21, 28 si 36, iar dupa fiecare sedinta, incepeti sa parcurgeti informatiile de care aveti nevoie.

   Veti primi newsletter cu orice noutati legate de Mind Synergy.
   Va dorim spor in lucru si rezultate exceptionale in tot ce va propuneti!

 2. As cumpara dar explicati-mi, va rog, in afara de a induce starea Theta, CUM imi pot stabili singur aflat in acea stare de somnolenta, anumite teluri, obiective sau directii????
  Nu cumva acest aparat este un fel de jucarie care te adoarme???…Pe bani multi ?? 😀
  Si banuiesc ca acele butoane de pe aparat se folosesc inainte sa te ia somnul, nu??? Aka se fac setarile si….te adoarme linistit 😀 😀

  1. Buna ziua,

   in memoria programului Mind Synergy exista 112 programe. Unele sunt pentru relaxare si inducerea starii de somn (este in regula sa adormiti in timp ce ruleaza programele), altele sunt pentru energizare, eliminarea oboselii, fixare a informatiilor, sugestibilitate si imbunatatirea memoriei. In timpul acestora va veti simti energic si veti putea induce creierului orice informatie doriti.

   Va dorim o zi frumoasa!

 3. In prezentarea produsului Mind Synergy scrie ceva legat de atingerea greutății ideale prin autosugestie. Imi puteti spune, va rog, care sunt programele si cum trebuie folosite pentru aceasta? De asemenea, exista vreun program care ar putea sa ajute in cazul miopiei? Multumesc frumos.

  1. Buna ziua. In legatura cu greutatea ideala lucram acum la un produs special compatibil cu Mind Synergy, pe care il vom lansa pe piata in viitorul apropiat. Intre timp, creati-va o afirmatie specifica cu care sa lucrati pentru a ajunge la greutatea ideala pentru dumneavoastra. Exemplu: „Ma simt bine in pielea mea si sunt la greutatea ideala pentru mine.” Pentru aceasta afirmatie, lucrati cu programele pentru sporirea sugestibilitatii: 41 si 109. Cat despre miopie, aparatul Mind Synergy ajuta, dar va recomandam sa cititi si cartea „Sa ne imbunatatim vederea in mod natural, usor, eficient si cu rezultate rapide” scrisa de „Leo Angart”.

  1. Buna ziua!
   Pe viitor ne vom preocupa in mod deosebit si de astfel de programe impreuna cu paternuri hipnotice speciale. Programele 29 si 111 existente acum in memoria aparatului sunt indicate pentru stimularea capacitatilor extrasenzoriale, vise lucide si proiectie astrala. Consultati si manualul de utilizare. Spor in tot ce faceti!

Lasă un răspuns