Sari la conținut

Secretul încetinirii ritmului de îmbătrânire: regenerarea celulară

Stiai ca la fiecare 8 ani ritmul de imbatranire se DUBLEAZA? Asta se intampla daca ramai pasiv in fata proceselor care au loc in organismul tau, in special dupa varsta de 30 de ani. Insa tu poti interveni in ritmul tau de imbatranire si despre asta vorbim in continuare.
Pe masura ce inaintam in varsta, toate componentele sistemului nostru organic se degradeaza lent, lucru care ne face mai vulnerabili in fata bolilor. Acesta este un adevar. Insa oamenii cred ca imbatranirea este un proces misterios care odata pornit nu mai poate fi oprit. Acesta este un lucru fals. Sa vedem de ce.

Ritmul de îmbătranire este mai mult o problemă de regenerare, decat de degenerare

Esintinerirete concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta dupa indelungi observatii si studii efectuate. Ei au reusit sa afle care sunt procesele care stau la baza imbatranirii si au observat ca toate procesele au un factor comun: celulele isi pierd elasticitatea si odata cu ea si capacitatea de regenerare. Astfel, oamenii de stiinta au inteles ca imbatranirea este mai mult o problema de regenerare, decat de degenerare. Si au mai inteles ca masurile de protectie trebuie luate la 30, 40, 50 de ani impotriva problemelor de sanatate si a degradarii organismului, fenomene care se produc la 60, 70 sau 80 de ani.
Genetica incarca arma, dar stilul tau de viata apasa pe tragaci
Ritmul de imbatranire depinde de ceea ce faci tu ca sa-ti sustii ritmul de regenerare celulara. Ca in orice chestiune de viata, totul tine de alegerile personale. Chiar daca ai mosteniri genetice care te predispun la boli cardiace, ingrasare sau diabet, tu poti diminua si chiar dezactiva efectele genelor respective. In plus, nu este deloc obligatoriu ca aceste gene nocive sa se declanseze. Ele pot ramane in stare latenta pana la sfarsitul vietii. Daca ritmul de imbatranire evolueaza normal, accelereaza sau incetineste – asta depinde doar de tine. Ceea ce inseamna ca trebuie sa-ti asumi responsabilitatea. Desigur, asta daca-ti doresti sa te pastrezi in forma si la varste inaintate.

Cine spune că la 70 de ani trebuie să fii bătran și obosit?

Daca tu iti gestionezi bine resursele si sustii in permanenta procesele de regenerare celulara, organismul tau poate functiona armonios si la 70 de ani. Corpul tau este opera ta si depinde in mare parte de capacitatea ta de a ti-l intretine. Sigur ca este natural ca orice lucru sa-si piarda in timp din calitati. Dar este adevarat ca unele lucruri se degradeaza mai repede, si chiar prematur, iar altele mai incet. In cazul organismului tau, ritmul de imbatranire se poate incetini foarte mult daca intretii si alimentezi procesele de regenerare celulara. Acesta este adevaratul secret al longevitatii!
Retine faptul ca nu este suficient sa cunosti factorii de imbatranire si sa-i eviti. Trebuie in acelasi timp sa actionezi in permanenta pentru stimularea proceselor de intinerire. Procesul de regenerare celulara este un fenomen natural, dar trebuie sustinut si amplificat in mod constant.
intinerire(II)

Tehnologia pentru regenerare celulara si reintinerire

Una dintre cele mai naturale si puternice metode de stimulare a fortelor de reintinerire a organismului este aparatul Bio Synergy, baterie bioenergetica pentru regenerare celulara. Solutia de aur coloidal pe baza caruia functioneaza acest dispozitiv transmite o informatie foarte fina la nivelul ADN-ului. Efectele acestei actiuni sunt stimularea fortei de regenerare a celulelor si revitalizarea intregului organism. De aici, decurg toate celelalte procese de imbunatatire a starii de sanatate. Sedintele zilnice cu Bio Synergy permit organismului sa-si refaca resursele si sa-si pastreze echilibrul astfel incat devine mai puternic si mai rezistent in fata bolilor. Cea mai naturala urmare a folosirii biobateriei este reimprospatarea energiei vitale si reintinerirea aspectului.
Afla mai multe detalii despre efectele aparatului Bio Synergy aici.

Bio Synergy - dispozitiv pentru regenerare celulara si reintinerire
Bio Synergy – dispozitiv pentru regenerare celulara si reintinerire

Licenţa Creative Commons
Secretul incetinirii ritmului de imbatranire: regenerarea celulara de AimGroup este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

5 comentarii la „Secretul încetinirii ritmului de îmbătrânire: regenerarea celulară”

  1. UTILIZARE APARATULUI DUPA CE A FOST UTIL UNEI ALTE PERSOANE ESTE NERECOMANDATA . SE POATE FACE O RESETARE A ACESTUIA ASTFEL INCAT SA REDEVINA UTIL FARA SA AVEM EFECTE SECUNDARE ? SE PIERDE DIN EFICIENTA ACESTUIA DUPA ACEASTA RESETARE ?

Lasă un răspuns