Sari la conținut

Combate stresul și intră rapid în starea de relaxare practicând această metodă demonstrată

Stresul, subiectul vedetă al timpurilor noastre, este de fapt modul prin care organismul încearcă să se adapteze agresiunilor mediului. Stresul psihic este definit de Paul Frasse ca o reacție la toate conflictele pe care le poartă un individ și pentru care nu poate găsi soluția pe moment. Golu Mihai vede în stres acea stare de tensiune, încordare, care este determinată de agenți externi cu impact asupra individului. Sensibilitatea la stres ține de fiecare individ în parte. Înnăscută sau dobândită, se remarcă atunci când individul este supus unor circumstanțe neobișnute cărora nu le poate ține piept: când este subsolicitat sau suprasolicitat, când este inclus într-o situație conflictuală, când apare un obstacol, când diferite situații pertubatoare îi afectează confortul psihic.

Cu toate acestea, stresul poate avea și o notă pozitivă, el activând individul care se află într-o situație de pericol ajutându-l să reacționeze și să ia decizii într-un timp foarte scurt. Des întâlnit, el a căpătat o nuanță mai vastă, devenind o umbrelă pentru cele mai multe activități cotidiene care dereglează starea de confort a unui individ: stresul de la metrou, din trafic, stresul de la muzica zgomotoasă, de la copiii gălăgioși la deadline-urile prea scurte. Acumularea de factori duc la o tensiune constantă care poate produce dereglări atât la nivel psihic cât și fizic.

Stresul este văzut ca fiind una dintre cele mai grave boli ale civilizației moderne. Tensiunea constantă în care se află corpul nostru duce cu timpul la o uzură care îl impiedică să se mai regenereze. Pot apărea:

 • tulburări de somn,
 • comportamentale,
 • migrene,
 • probleme osoase și mai mult decât atât își poate foarte ușor pune amprenta asupra relațiilor sociale.

Dintre consecințele stresului putem menționa:

 • oboseala,
 • lipsa motivației,
 • erori frecvente,
 • fluctuații de comportament si alte atitudini care se imprimă asupra rezultatelor de la locul de muncă.

Pentru combaterea stresului și detensionare mentală, au apărut diferite tehnici de la cele simple de relaxare la cele mai complexe traininguri susținute financiar de companiile preocupate de sănătatea angajaților. Prin tehnicile prezentate, individul ajunge să învețe cum să facă față unor probleme care-l depășesc ( ex. managementul timpului). În urma unei discuții cu angajații o companie poate identifica cauzele care disturbă bunul raționament al angajatului. Se poate nota dacă reușește să țină pasul cu ritmul activității sale, dacă stăpânește bine informațiile, relația cu colegii și alte situații relevante pentru poziția discutată.

Dintre cele mai întâlnite afecțiuni ale stresului putem aminti:

 • Bolile inflamatorii – cercetătorii demonstrând cum concentrațiile ridicate de hormoni pot duce la inflamații puternice în organism afectând grav sistemul imunitar
 • Tulburări de somn – stresul ducând de cele mai multe ori la insomnii care determină insuficiență cardiacă, stare persistentă de oboseală rezultând în accidențe și rezultate slabe la locul de muncă
 • Migrene, tensiune musculară – eliberarea hormonilor de stres duc la o tensiune musculară generată de corp pentru apărare, dar care poate duce foarte ușor la o rigiditate corporală și migrene
 • Depresie – provocată de griji, ducând la tensiune psihică care uneori cere ajutorul terapiei pentru relaxare
 • Tulburări digestive – o stare persistentă de greață, crampe, sindromul colonului iritabil, balonări, fiind nevoie de o alimentație echilibrată
 • Obezitate – stresul duce la secreția excesivă de cortizol care are ca rezultat depunerea de grăsime in jurul abdomenului
 • Diabetul – stresul duce la creșterea nivelului de glicemie în sânge și poate influența predispoziția pentru diabet

Toate aceste boli pot fi prevenite sau tratate prin eliminarea factorului principal care le provoaca: stresul.

Una dintre cele mai eficiente metode de relaxare fizică și psihică sunt dispozitivele care reușesc să stimuleze acele zone din creier care sa-i inducă o stare de liniște, de confort. Mind Synergy este aparatul recomandat celor care se luptă zilnic cu stresul și caută o dată pe zi să-și găsească liniștea departe de toate gândurile care activează starea de neliniște. Cu ajutorul dispozitivului de antrenare a creierului MIND SYNERGY, echipa de cercetare științifică AIMGROUP le oferă celor care au nevoie o tehnologie care integrează soluții complete pentru obținerea la comandă a stării mentale dorite, de relaxare, liniște. Eficiența acestui dispozitiv este dată de acțiunea directă asupra undelor cerebrale prin intermediul stimulilor luminoși și sonori pe frecvențe precise. Cu ajutorul programului Mind Synergy potrivit, creierul accesează starea Alfa, frecvență pe care corpul se încarcă rapid din punct de vedere energetic, ducând la echilibru, la o stare de liniște care poate trece foarte ușor către theta/delta, oferindu-i minții un somn liniștit de recuperare cerebrală.

30 de minute de relaxare cu Mind Synergy duc la schimbări pozitive importante asupra densității materiei cenușii care implică eliberarea de stres. Avantajul acestui dispozitiv este că oricine poate accesa starea Alfa, fără o pregătire anterioară cum se cere în cadrul meditației. Rezultatele arătate pe electroencefalograf au concluzionat că Mind Synergy reprezintă una dintre cele mai rapide metode de eliminare a stresului doarece te aduce automat în starea de relaxare.

Principiul de funcționare este simplu, el reușind apelând la senzații sub forma unor puncte luminoase generate prin stimulare audio-vizuală să declanseze efecte profunde benefice în întreaga structură a ființei umane. Ochelarii din dotarea aparatului produc efecte luminoase în câmpul vizual, generând o multitudine de culori și forme datorită frecvențelor și programelor riguros alese.

Mind Synergy ar putea fi secretul care să te ajute să te eliberezi de stresul cotidian și să-i acorzi corpului și minții tale puterea de regenerare de care are nevoie la finalul fiecărei zile.

Mai multe detalii despre tehnologia Mind Synergy aici.

Licenţa Creative Commons
„Combate stresul și intră rapid în starea de relaxare practicând această metodă demonstrată” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

4 comentarii la „Combate stresul și intră rapid în starea de relaxare practicând această metodă demonstrată”

 1. Cum se poate achizitiona si in rate ? M-ar interesa si unele programe cum ar fi Reprogramarea subconștientului cu paternuri hipnotice în starea Theta , Motivatie si Invatare accelerata . Pe site sint expuse doar 3 . Puteti sa-mi trimiteti un emai cu mai multe detalii ? Va multumesc pentru ajutorul acordat .

  1. Buna ziua!
   Produsele enumerate de catre dumneavoastra se utilizeaza impreuna cu aparatul Mind Synergy II.
   Da, exista posibilitatea de achizitionare in rate.
   Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon: 031 425 4463 |

Lasă un răspuns