Sari la conținut

Cum să combați oboseala și să îți crești nivelul de energie fără cafea sau energizante

  • de
Cum să combați oboseală și să îți crești nivelul de energie fără cafea sau energizante

Pe măsură ce tehnologia devine tot mai sofisticată și complexă, iar orașele devin tot mai sufocate de frecvențele electromagnetice artificiale, devenim, din păcate, tot mai vulnerabili în fața efectelor nocive ale acestora. Organismul nostru se află sub asediul pânzei de radiații emisă de telefoanele mobile, antenele radio și GSM (amplasate pe blocuri la o distanță tot mai mică unele de celelalte), liniile de înaltă tensiune, liniile de tramvai și troleibuz, firele electrice din pereții caselor noastre, computere, aparatele electrocasnice etc. 

De ce nu ne odihnim bine noaptea?

Nu e de mirare că, expus constant la stimuli nenaturali, organismul începe să dea erori. Ne simțim obosiți, nu ne odihnim bine, suferim de migrene, alergii, probleme de piele, amețeli sau din păcate ne confruntăm cu afecțiuni mai grave. 

Sigur, nu este acesta singurul motiv pentru care nu operăm la capacitate maximă, dar putem fi siguri că smogul electromagnetic reprezintă unul dintre factorii majori care ne slăbesc imunitatea, nivelul de energie și per ansamblu starea de sănătate fizică, mentală și emoțională. 

“Erorile ” pe care le dă organismul 

Pe fondul unui sistem imunitar precar, orice stimul perturbator produce efecte în lanț, ca la domino. Adăugând și alte aspecte nesănătoase ale vieții de zi cu zi – alimentație tot mai săracă în substanțe vitale, stres, zgomot de fond permanent, odihnă de slabă calitate, poluarea aerului, bombardarea cu mesaje negative din mass-media și propriile noastre gânduri haotice, este aproape imposibil ca celulele să își desfășoare normal funcțiile.

Cum ne putem întări organismul în fața factorilor perturbatori?

Este critic să înțelegem că nu putem readuce armonia în organism atât timp cât continuăm obiceiurile care ne-au îmbolnăvit sau continuăm să rămânem expuși la factorii nocivi care au provocat dezechilibrul sau au contribuit la dezvoltarea ei. Cel mai eficient gest pe care îl putem face față de organismul nostru este să îl protejăm și să îi oferim cât mai multe surse benefice necesare pentru menţinerea stării de homeostazie.

Vital Protect – susține conexiunea cu una dintre sursele vitale ale sănătății

O formă de protecție și totodată o sursă naturală de energie este dispozitivul VITAL PROTECT creat de echipa AimGroup din România. Din moment ce trebuie să facem față solicitărilor vieții actuale și surselor de radiații electromagnetice artificiale, soluția este acordarea organismului pe frecvența naturală pe care tinde în mod normal să funcționeze – dacă nu ar fi perturbat de smogul electromagnetic -,iar aceasta este frecvența Schumann de 7,83Hz.

Există o formă de electromagnetism naturală la suprafața planetei noastre care ne influențează profund și determină modul în care funcționează multe mecanisme în ființa noastră. Acest câmp electromagnetic a fost intuit și calculat pentru prima dată în 1952 de către un fizician german, profesor la Universitatea Tehnică din München, Otto Winfried Schumann. Aceasta a presupus că deoarece scoarța terestră este încărcată electric negativ și este conductoare, ionosfera (și ea conductoare și încărcată pozitiv) creează o cavitate rezonantă închisă și fiecare descărcare electrică (fulger) care apare în atmosferă generează o mică oscilație atenuată. Și cum în fiecare secundă există o multitudine de fulgere care se produc pe planetă (cca 2 000 de fulgere în fiecare secundă) există practic o oscilație permanentă a cărei frecvență fundamentală de oscilație este 7,83 Hz. 

Experimente cu privire la efectele rezonanței Schumann asupra ființei umane

Studiile efectuate asupra modului în care ne influențează acest câmp terestru arată că ființa umană este profund condiționată și modelată de această oscilație. Această frecvență se află la granița dintre undele cerebrale Alfa și Theta și corespunde unei stări de relaxare profundă a organismului. VITAL PROTECT este un generator pe frecvența Schumann, 7,83 HZ.

În anii ’60 un cercetător biofizician de la institutul Max Planck din Germania, A. Wever, a realizat un experiment care a demonstrat că privarea de acest câmp electromagnetic produce în câteva zile (o săptămână) o desincronizare importantă a ritmurilor noastre circadiene. El a fost, de altfel, primul cercetător care a arătat că în prezența unui generator artificial pe frecvența Schumann, ritmurile circadiene revin la normal. 

Mai mulți cercetători (Koenig,1974; Ludwig, 1974; Price și al., 2007; Votis și al., 2018) au demonstrat că datorită semnalelor electromagnetice multiple create de om apare un fenomen de mascare și diminuare a contactului cu rezonanța Schumann. În clinica Swan din Tucson, SUA, Dr. Sheldon Deal a realizat un experiment uluitor. Mai multe persoane au fost introduse într-un câmp electromagnetic nociv. În semnalele bioelectrice s-au constatat schimbări dramatice (EEG, EKG, GSR etc.). Apoi, fără ca ei să ştie, a fost pornit un generator pe frecvenţa Schumann. În mai puţin de două minute toţi parametrii monitorizaţi au revenit la normal.

Amplificarea la nivelul câmpului energetic a efectului rezonanței Schumann

Modul în care VITAL PROTECT emite această frecvență este prin intermediul unei structuri radiante (antenă) care generează multe componente scalare ale undelor emise și care ea însăşi constituie un sistem radionic care armonizează, echilibrează și relaxează fiinţa. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil al fiinţei. Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann. 

Beneficiile utilizării dispozitivului Vital Protect

Efectele purtării la gât, în buzunar, pe birou sau lângă pat (cât mai aproape de corp) a dispozitivului Vital Protect sunt: 

• reduce problemele legate de decalajul de fus orar;

• ajută la amplificarea nivelului general de energie;

• susține creşterea rezistenţei la oboseală şi stres;

• un suport excelent pentru mărirea capacității de efort fizic și intelectual;

• amplifică spiritul de observaţie (astfel, evenimente care în mod normal trec neobservate sunt integrate armonios şi printr-un proces sinergic subiectul rezonează cu energiile succesului);

• generează o frecvenţă benefică de relaxare la nivelul creierului;

• stimulează organismul să devină mai rezistent la perturbațiile create de radiațiile telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemițătoarelor (din cauza unei legături continue cu câmpul teluric, celulele umane sunt mai puțin receptive la radiațiile nocive);

• ajută la mărirea rezistenței la stresurile geopatogene (radiații Hartmann, radiații nocive cauzate de anomalii energetice terestre etc.);

• ajută la mărirea rezistenţei la poluarea fonică;

• susține protecția energiei personale în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase păstrând starea relaxată

Cel mai important este că VITAL PROTECT racordează fiinţa la energiile vitale ale Pământului integrând-o în armonia universală. Această armonizare cu frecvenţa de vibraţie a planetei generează un comportament corect în aproape toate situaţiile cu care fiinţa se confruntă. Integrarea în această armonie face ca un individ să respecte implicit, intuitiv toate aspectele creaţiei şi să urmărească să-şi îndeplinească rolul pentru care a venit în manifestare.

Comezile se pot face la numărul de telefon 031 425 44 64 sau online AICI

Alte resurse

1. Citește și articolele din categoria CERCETĂRI ȘTIINȚIFICE cu privire la rezonanța Schumann (accesează aici)

2. Urmărește-ne podcasturile pe teme de sănătate, evoluție spirituală, dezvoltare personală și parapsihologie pe SOUNDCLOUD (accesează canalul aici)

3. Răsfoiește oferta noastră de cărți (aici)

4. Urmărește video-ul nostru CUM SĂ AI UN SOMN ODIHNITOR (accesează aici)

Lasă un răspuns