Sari la conținut

Algele Klammath, miracolul verde dintr-un lac vulcanic

 

 

Algele Klammath cresc în lacul cu acelaşi nume din statul american Oregon, la o înălţime de 1.400 metri, un lac vulcanic, bogat în minerale care le favorizează creşterea. S-a descoperit că acest tip de algă, de culoare verde-albastră, conţine nu mai puţin de 13 vitamine din totalul de 20 de vitamine cunoscute în lume, 11 minerale biologic active cu rol esenţial în organismul uman, aminoacizi, enzime şi acizi graşi esenţiali, de unde şi folosirea algelor Klammath ca remediu naturist pentru numeroase afecţiuni.

Klammath este considerată regina microalgelor verzi – albastre, deoarece vorbim despre singura specie comestibilă care creşte spontan şi despre cea mai nutritivă plantă sălbatică pe care o cunoaştem.

Şi mai vorbim şi despre un aliment cu unele dintre cele mai puternice substanţe naturale care există pe această planetă, obţinut fără amestecul omului. În plus, acest aliment bio are şi un efect deosebit în arderea grăsimilor, iar digestia lui este aproape instantanee.

recoltarea algei KlammathAlgele Klammath conţin cea mai mare concentraţie de vitamina B12 care poate fi asimilată de organismul uman (o vitamină esenţială pentru sănătatea sistemului nervos şi cardiovascular), iar doar un gram din aceasta algă conţine 50% din cantitatea de vitamina K necesară zilnic omului (vitamina K este esenţială în procesul de vindecare a rănilor).

În plus, alga Klammath conţine feniletilamină, o moleculă care funcţionează ca antidepresiv şi generator al unei stări de bine.

Ce mai are deosebit această algă? O cantitate impresionantă de clorofilă, una dintre substanţele vitale ale Pământului şi un pigment cu excelente proprietăţi depurative şi detoxifiante, ajutând la eliminirea toxinelor care favorizează apariţia cancerului.

„Două tablete de alge, o lingură de polen şi un măr alcătuiesc un prânz excelent, extrem de hrănitor şi foarte energizant. Atunci când sunt folosite împreună, algele Klammath şi polenul stimulează sistemul imunitar şi joacă un rol cheie în metabolismul grăsimilor. Altfel spus, algele ard grăsimea“,

recomandă cercetătorul John Thomas, autorul Ghidului tinereţii fără bătrîneţe, scriitor care şi-a petrecut 26 de ani studiind fiecare aspect al procesului de îmbătrânire, refuzând dogmele unanim acceptate la ora actuală, deopotrivă ale medicinii convenţionale şi alternative.

Mai mult, substanţa activă din aceste alge, ficocianina, este una dintre cele mai puternice arme naturale împotriva leucemiei, ajutând la prevenirea mutaţiilor celulare din măduva spinării şi stimulând producţia de hematii şi de leucocite.

În plus, antioxidanţii conţinuţi din abundenţă de algele Klammath neutralizează radicalii liberi care duc la îmbătrânire prematură şi reglează întregul metabolism uman. Mai exact, studiile arată că aceste alge conţin o cantitate impresionantă de betacaroten, asociat cu alţi 14 carotenoizi (pigmenţi naturali), ceea ce face din această plantă cea mai importantă sursă de substanţe antioxidante pe care o ştim.

klamath-paste

Meniul ideal al lui John Thomas

Cercetătorul citat mai sus susţine că algele Klammath sunt un aliment extrem de eficient în echilibrarea metabolismului persoanelor obeze, reducând pofta de mâncare exagerată. Tot el ne dezvăluie super-alimentele care alcătuiesc principala lui dietă alimentară, cu menţiunea că acesta mănâncă o singură dată pe zi.

„Folosiţi-le şi veţi constata că senzaţia de foame dispare, în timp ce energia
şi luciditatea dumneavoastră mentală vor atinge un nivel pe care nici măcar nu vi-l puteţi imagina. Mai mult, după o vreme nu prea îndelungată, veţi constata că greutatea dumneavoastră se va normaliza, iar părul va începe din nou să crească.“

Harmonic Synergy
Tablete ETVC
Taoist Rice Polish
Harmonic Pollen
Taoist 5 Elements
Harmonic Royal Jelly
Klammath Algae
Biogen Skin & Body
Biogen Liver
Biogen HGH
VitaLight Tablets
Precursori Racemizaţi

„Adaug uneori la aceste produse şi un măr sau o pară, un fruct de mango, o piersică sau legume proaspete. Produsele racemizate sunt extrem de active din punct de vedere biologic, producând aproape instantaneu beneficii maxime“, adaugă Thomas.

Bibliografie: John Thomas – Ghidul tinereții fără bătrânețe

Licenţa Creative Commons
„Algele Klammath, miracolul verde dintr-un lac vulcanic” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Un comentariu la „Algele Klammath, miracolul verde dintr-un lac vulcanic”

Lasă un răspuns