Sari la conținut

Cum aducem mai mult oxigen în celule pentru vindecarea cancerului?

Există un soluţie împotriva flagelului secolului, a găsit omenirea răspunsul corect în lupta cu această boală necruţătoare, cancerul? Inginerul şi naturalistul austriac Viktor Schauberger, cel care ne propune să urmăm natura în toate toate problemele omenirii după ce el însuşi şi-a dedicat viaţă cercetării fenomenelor mediului înconjurător, consideră că tot natura ne-ar putea oferi soluția mult căutată. De ce? Pentru doar din natură putem găsi forţa vitală care lipseşte celulelor bolnave.

Natura – o sursă bogată de ENERGIE VITALĂ

În cartea sa, Natura ca profesor, Schauberger pleacă pe firul ideilor profesorului german Otto Warburg, care a afirmat că a rezolvat problema tumorilor canceroase. În opinia acestuia din urmă, celula canceroasă nu are suficient oxigen, iar o celulă sănătoasă primeşte oxigen prin intermediul sângelui şi îl foloseşte pentru a procesa substanţele nutritive. În felul acesta, ea este aprovizionată cu energie vitală.

Profesorul Warburg a făcut atunci afirmaţia surprinzătoare conform căreia celula canceroasă foloseşte puţin oxigen. În schimb, ea fermentează substanţele nutritive şi le transformă în acid lactic. În felul acesta, ea obţine o cantitate mare de energie, prin urmare creşte şi se divide mai rapid decât alte celule. Nu s-a mai făcut niciun progres în tratarea şi vindecarea cancerului, pentru că nimeni nu a înţeles că, în conformitate cu legea bipolarităţii, există două forme de energie, cea de descompunere şi cea de formare. Din această cauză, rămân fără răspuns următoarele întrebări: de ce corpul celulei foloseşte brusc mai puţin oxigen? şi de ce, în lipsa oxigenului, celula începe să fermenteze substanţele nutritive, pierzându-şi astfel o parte din forţa vitală şi transformându-se într-o celulă canceroasă?“, se întreabă autorul.

 

În ce condiții primeşte celula prea puţin oxigen?

oxigen-masca-o2În prelegerile sale, inginerul austriac susţine că niciun profesor de ştiinţă contemporan nu poate răspunde la această întrebare importantă şi (cu toate că în cercetarea cancerului se investesc sume foarte mari de bani), această maladie a rămas incurabilă şi continuă să prolifereze şi să facă victime.
Dar naturalistul austriac susţine că tratarea şi prevenirea cancerului nu ar trebui lăsate în niciun caz exclusiv în grija ştiinţei.

Înainte de a lămuri cum se dezvoltă această presiune negativă care decide în direcţia vieţii sau a morţii, trebuie să examinăm oxigenul. Pe scurt, oxigenul este materia reziduală sau materialul radioactiv al energiei solare în formă gazoasă. Este o materie reziduală similară celei pe care o numim de obicei azot“, notează autorul.

În momentul în care se creează o presiune negativă misterioasă, aceasta atrage şi absoarbe cu o forţă extraordinară aşa-numitul oxigen atmosferic, îl procesează şi îl transformă în material nutritiv. În acest mod apare ceea ce profesorul Warburg numea energie vitală.

Această energie vitală scade imediat dacă oricare dintre medii (aer, apă, pământ) este accelerat axial → radial prin intermediul unui arbore motor. Se poate spune că această formă de mişcare nenaturală neagă viaţa sau distruge energia vitală. Prin ea, toţi paraziţii primesc undă verde, fiindcă rolul lor în cadrul Creaţiei e să distrugă tot ce nu mai este viabil din punct de vedere evolutiv.“

Odată cu creşterea temperaturii şi presiunii, vidul sau forţa de sucţiune se pierde, iar acest fenomen se manifestă mai întâi la nivelul organelor reproducătoare mai dezvoltate pe scara evoluţiei şi la nivelul creierului, sub formă de tumori. Ceea ce nu mai poate să respire se sufocă, iar dacă mediul înconjurător este anormal de cald, începe să se descompună.

Există un dispozitiv cu ajutorul căruia să se poată produce energie vitală?

corp-omenesc-evergieEste întrebarea la care Viktor Schauberger a încercat să răspundă folosindu-se de progresele în cercetările privind fotosinteza, şi anume procesul de fixare a dioxidului de carbon din atmosferă de către plantele verzi, cu clorofilă, în prezența radiațiilor solare, cu eliminare de oxigen.

Prin fotosinteză se pot crea artificial diferenţe de potenţial originare între atmosfera supraîncărcată pozitiv şi geosfera supraîncărcată negativ, renunţându-se astfel la utilizarea cărbunelui şi petrolului pentru a produce putere mecanică. Pentru a realiza acest lucru, oxigenul trebuie să fie captat de azot printr-un proces rece, fapt care este în beneficiul azotului. Astfel se pot produce pe cale artificială concentrate naturale de proteine, care sunt elementele de bază ale naturii“, explică autorul.

Pe scurt, s-ar fabrica maşini de respirat, care ar genera mecanic energia vitală primordială. Mai mult, ar asigura pentru totdeauna libertatea de mişcare a oamenilor pe pământ, pe sau sub apă şi în aer.

Aceste forţe elementare se manifestă ca dezastre de orice natură, furtuni, inundaţii sau, la tropice, cicloane şi taifunuri. Sarcina adevăraţilor oameni de ştiinţă e să exploateze aceste forţe în folosul omenirii. Toate acestea se pot obţine cu ajutorul dispozitivului de implozie care desfăşoară, roteşte spre interior şi transformă presiunea atmosferică excesivă într-o presiune negativă de concentrare. Prin obţinerea pe cale naturală a acestor diferenţe de potenţial este posibil nu doar să producem forţe motrice pentru tot ce înseamnă creştere, ci şi să le generăm în dispozitive construite, izolate şi alcătuite din aliaje adecvate, aproape fără costuri. Cu această descoperire, omenirea are acum două opţiuni: fie să renunţe la o paradigmă pur fizică de dezvoltare, care ameninţă tot mai puternic viaţa, fie să cadă inevitabil victimă flagelului din secolul al XX-lea: cancerul“, concluzionează Viktor Schauberger.

Inginerul vine astfel să atragă atenţia că un experiment simplu şi efectuat corect a dovedit că este posibil ca, prin construirea unui dispozitiv de implozie, să se genereze pe scară largă aceleaşi energii vitale care iau naştere atunci când respirăm. „Produsul acestora este hrana eterizată“.
Licenţa Creative Commons
Cum aducem mai mult oxigen în celule pentru vindecarea cancerului? de AimGroup este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns