Sari la conținut

Cum sa combati radiatiile electromagnetice pentru un somn mai sanatos

 • de

Știai că tulburările de somn sunt responsabile de…

 • dublarea riscului de apariție a cancerului (în special la femei);
 • accelerarea proceselor de îmbătrânire (apariția ridurilor, scăderea nivelului de energie, îngreunarea funcțiilor vitale);
 • instalarea depresiei (din nou, femeile sunt mai afectate);
 • creșterea excesivă a poftei de carbohidrați (consumul abuziv de alimente bogate în carbohidrați – cartofi, cereale, prăjituri, biscuiți, chipsuri, gemuri – sunt printre principalele cauze ale obezității și diabetului);
 • înmulțirea bacteriilor dăunătoare și a ciupercilor (precum candida);
 • micșorarea speranței de viață?

obosealaȚi se întâmplă des să te trezești obosit dimineața și să nu te poți concentra la serviciu din cauza stării de somnolență? Oricât de mult ai dormi nu reușești să îți încarci bateriile la maximum și de aceea ai nevoie de stimulente precum cafeaua sau băuturile energizante (care agită organismul). Acest fenomen afectează tot mai mulți oameni care trăiesc în orașe, iar specialiștii explică faptul că de vină este păienjenișul de radiații care străbate spațiul casei:

 

 • radiațiile emise de cablurile electrice din pereți;
 • emisiile telefoanelor mobile și ale celor fixe fără fir;
 • undele transmise de tehnologiile wireless, undele radio și tv;
 • liniile de înaltă tensiune din cartierul unde locuieşti.

 

„Toate comunicațiile din corpul nostru, constituite din semnale foarte fine emise între celule, sunt acum afectate (întrerupte) de către poluarea electromagnetică artificială la care nu avem timp să ne adaptăm. Așa cum profețea Alvin Toffler în cartea sa Șocul viitorului, prea multe schimbări într-un timp prea scurt produc stresuri grave datorită incapacității organismului de adaptare. Vor fi necesare decenii pentru a evalua efectele negative ale electrosmogului, chiar dacă unele dintre ele cum ar fi cele cancerigene au ieșit deja la suprafață.” – Paul J. Rosch, MD, Profesor de Medicină și Psihiatrie la Colegiul medical din New York; Diplomat, membrul al Consiliului de examinare medicală

Aceste radiații care afectează buna funcționare a organismului străbat în mod constant spațiul casei (și nu numai) și provoacă tulburări mai mult sau mai puțin puternice.

Cei mai mulți oameni asociază simptomele acestea cu vârsta sau cu un stil de viață stresant dar pentru cei care suferă de EHS este ușor să își dea seama că aceste simptome se amplifică în mediile în care există expunere la câmpuri EMR mai intense. Cu timpul ei vor răspunde mai rapid la expunerile electromagnetice și reacțiile lor vor deveni mai grave și vor avea nevoie de timp mai lung pentru a reveni la normal.

infarct

Bolile provocate de radiațiile electromagnetice

Neurologice: dureri de cap, amețeală, greață, dificultăți de concentrare, pierderi de memorie, iritabilitate, depresie, anxietate, insomnie, oboseală, slăbiciune, tremur, spasme musculare, amorțeală, agitație, reflexe alterate, inflamații ale mușchilor și articulațiilor, dureri de picioare, simptome de gripă, febră. Unele reacții mai severe pot include spasme, paralizii, psihoze și atacuri cerebrale.

Cardiac: palpitații, aritmii, dureri sau presiune în piept, presiune sanguină mai mică sau mai mare, bătăi de inimă mai rapide sau mai rare, respirație sacadată și scurtă.

Respirator: palpitații, bronșite, pneumonie, astm.

Dermatologic: erupții pe piele, mâncărimi, senzație de arsură, înroșire la față.

Oftalmologic: durere sau arsură la ochi, presiune în ochi sau în spatele acestora, deteriorarea vederii, pete în câmpul vizual, cataractă.

Altele: probleme digestive; dureri abdominale; tiroidă mărită; dureri testiculare/ovariene, uscarea buzelor, a limbii, a gurii, a ochilor; sete mare; deshidratare; hemoragii nazale; hemoragii interne; alterarea metabolismului zahărului; anomalii imune; redistribuirea metalelor în corp; pierderea părului; dureri de dinți; deteriorarea simțurilor; slăbirea simțului mirosului; sunete în urechi

Pentru că acasă este locul în care petrecem cel mai mult timp, noi și familia noastră, este natural să vrem să ne simțim în siguranță și protejați împotriva stresului electromagnetic. Echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră AIMGROUP din România a studiat acest fenomen mai mulți ani la rând și începând cu 1 august 2014 a adus pe piață tehnologia VITAL PROTECT HOME pentru protecția și revitalizarea căminului tău și pentru creșterea calității somnului în timpul nopții. Dispozitivul emite pe frecvența 7,83 Hz (frecvența naturală a Pământului) protejând pe o rază de 10 metri împotriva radiațiilor electromagnetice nocive pentru organismul uman.

Tehnologia VITAL PROTECT HOME oferă protecție 24 de ore și ajută organismul să se regenereze la capacitate maximă în timpul nopții, neutralizând factorii perturbatori care ne fură energia făcându-ne să ne simțim obosiți. Dispozitivul are diametrul de 6 centimetri și grosimea de 8 milimetri. Este construit pe baza unui oscilator cu cuarț și a unor spirale realizate din metale nobile și reţele de cristale. Aparatul trebuie amplasat într-o cameră, de preferat alta decât cea în care se doarme pentru că semnalul emis este puternic și poate energiza organismul în preajma orei de somn. Principalele efecte resimțite cel mai rapid sunt:

 • cu până la 100% mai multă vitalitate;
 • somn mai odihnitor;
 • îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate

vital home

Cine are nevoie de VITAL PROTECT HOME?

În primul rând, avem nevoie de această tehnologie noi, cei care locuim în orașe, mai ales în cele aglomerate. În al doilea rând, femeile, copiii și persoanele în vârstă pentru că sunt cei mai afectați de emisiile nocive de radiații electromagnetice întrucât organismul lor este mai fragil.
Un somn sănătos înseamnă să te protejezi împotriva tuturor bolilor cauzate de oboseală. Studiile efectuate recent în acest sens arată că odihna de calitate din timpul nopții are următoarele beneficii:

 • mai multă energie și focalizare în timpul zilei;
 • întărirea sistemului imunitar;
 • un aspect sănătos și tânăr al pielii (în timpul unui somn odihnitor creierul secretă colagen și elastină, substanțe organice care ajută la reîntinerirea pielii);
 • dinamizarea vieții sexuale;
 • o stare de spirit pozitivă;
 • gândire clară, optimistă;
 • rezistență sporită la stres și solicitare intelectuală;
 • relații mai sănătoase cu cei din jur.

Frecvența de 7,83 Hz (rezonanța Schumann) este aceeași pe care Winfried Otto Schumann, profesor de fizică la Universitatea Tehnică din München, o descoperea în 1951 ca fiind pulsul natural al Pământului. În mod obișnuit, organismul nostru tinde să funcționeze pe această frecvență de 7,83 Hz și, mai mult decât atât, are nevoie de această frecvență vitală.

Studiile și experimentele efectuate de cercetătorul german Rütger Wever au demonstrat că rezonanța Schumann este însăși condiția vieții. Cercetările asupra nocivităţii radiaţiilor electromagnetice de foarte înaltă frecvenţă au demonstrat că acestea generează hiperactivitate, îmbătrânire, stres şi tulbură ciclurile de somn.
happy family
Simplul fapt că amplasăm într-o încăpere din casă dispozitivul VITAL PROTECT HOME ne protejează spațiul împotriva interferențelor nocive din mediul înconjurător, acele radiații electromagnetice artificiale care perturbă conexiunea organismului cu frecvența naturală a Pământului. Efectele care se pot constata în timp sunt:

 • crește nivelul de energie și vitalitate cu până la 100%;
 • conferă o odihnă mai bună;
 • ajută organismul să se regenereze în timpul nopții;
 • dinamizează și întărește sistemul imunitar;
 • măreşte rezistenţa organismului la infecții, epidemii, disfuncții cauzate de oboseală, stres, poluare;
 • susţine funcționarea optimă a fiecărui organ.

Începem să murim în ziua în care rămânem inerți în fața lucrurilor importante. (Martin Luther King, Jr.)

Comanda Vital Protect Home aici.

Pentru informații suplimentare sună la numărul de telefon 031 425 44 64.

Creative Commons License
Protejează-ți familia împotriva radiațiilor electromagnetice și oferă-le spațiu pentru un somn sănătos by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns