Sari la conținut

Cum să încarci apa cu energie vitală pentru o sănătate mai bună

 • de

Îndemnul care rulează în mass- media de ani de zile – Consumaţi zilnic minimum 2 litri de apă pe zi- şi care ne trece pe la urechi fără să-l mai procesăm, nu a fost ales la voia întâmplării. Apa este esenţa vieţii, iar corpul nostru conţine 75% apă. Deci trebuie să bem apă, cât mai multă, dar, aşa cum vei vedea în rândurile de mai jos, nu ar trebui să bei orice fel de apă.

Se spune despre banala apă că este un super-conductor, ceea ce înseamnă că poate înmagazina şi transporta energii. Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă apa ar “memora” locurile prin care a trecut înainte de a ajunge în paharul tău? Sau dacă şi-ar schimba forma atunci când îi „transmiţi” diferite mesaje? Ştiu că par întrebări care ţin mai mult de domeniul fantasticului, dar doctorul

Masaru Emoto (cunoscut din celebrul film documentar What the Bleep do we know ) s-a aplecat asupra unor astfel de întrebări. În cercetările sale, Emoto a reuşit să surprindă forma „distrusă” a apei în momentul în care a fost expusă la energii negative, precum şi modul în care „radiază” asemenea unor cristale în prezenţa energiilor pozitive.

Înainte de a dezvolta aceste idei, voi face o mică paranteză şi voi explica de ce nu este indicat să bei apă de la chiuvetă în formula care curge pe conductă.

Cu ce diferă apa naturală de apa de la chiuvetă?

În comparaţie cu apa naturală, apa de la chiuvetă este extrasă din pânza freatică direct prin nişte conducte de mii de kilometri, ceea ce înseamnă că este privată de lumina binecuvântată şi energetică a soarelui, a lunii şi a stelelor, de acele mişcări din timpul curgerii prin munţi care îi conferă vitalitate, de oxidarea care vine de la plantele pe care le întâlneşte în cale şi, într-un final de mineralele din pietrele (stâncile) pe care străbate. Pentru a înţelege mai uşor acest proces, imaginează-ţi un izvor de munte şi drumul pe care apa călătoreşte din momentul în care iese din stânci şi până ajunge într-un râu. Se încarcă cu sute de energii!

Aşadar, nu există grad de comparaţie între o astfel de apă şi cea de la robinet, căreia, în ciuda filtrelor prin care este trecută până ajunge la noi, i se mai adaugă în compoziţie clor, fluor şi multe alte substanţe chimice.

Un lucru este cert şi anume că apei de la robinet îi lipsesc elemente vitale pentru structura fizică şi energetică a omului. Şi nu e singura. Apa îmbuteliată este la fel de sărăcită de energiile vitale.

Filtrează apa!

Înainte de a încărca energetic apa, aceasta trebuie filtrată, chiar dacă este de la robinet sau îmbuteliată. Nu înseamnă că apa se purifică automat, dar stratul de cărbunele din filtru ajută în procesul de curăţare a urmelor de substanţe toxice, care sunt folosite de autorităţi. Iar această recomandare este mai ales pentru noi românii ştiut fiind faptul că apa de la robinet are în compoziţie o cantitate foarte mare de clor.

Cum se încarcă apa cu energie vitală

Există mai multe metode dintre care poţi alege pentru a încărca apa cu energie:

 • Cristalele (se pun în apă pur şi simplu preţ de câteva ore) sau „grilele de cristal” aşezate în jurul paharului sau sticlei.
 • Muzica (muzică cu frecvență solfegiu).
 • Soare sau lumina lunii.
 • Magneți (de exemplu, Tesla)
 • Folosirea diferitelor cuvinte pe care le poţi scrie pe sticlă (de exemplu, fericire, binecuvântare, dragoste). Astfel de sticle cu mesaje există peste tot în comerţ. Alegele pe cele cu mesaje care ţi se potrivesc. Mandala (tipărită și pusă pe sau sub sticla de apă). Mandala constituie un simbol și totodată un ritual, originară din Hinduism și din Budism, reprezentând Universul. Mandala este o diagramă circulară ce păstrează cu rigoare o anumită simetrie care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente egale. Reintroducerea mandalei în gândirea occidentală se datorează psihanalistului elveţian Carl Gustav Jung, care era convins că atunci când privim o mandală ea ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.
 • Culorile. Sticla se colorează, iar mai apoi apa se păstrează în lumina soarelui. În ceea ce priveşte culoarea sticlei, poţi opta pentru albastru sau verde, culori neutre, care reprezintă culorile chakrelor gâtului și inimii.
 • Meditaţia. Această metodă îţi va părea puţin ciudată întrucât constă în aceea că îţi poţi crea un ceremonial de meditaţie, în care „vei implica şi apa”. Concret, în timpul meditaţiei în corp se creează o stare de bine care emană şi asupra lucrurilor din jur.
 • Florile, ierburile şi condimentele. Cu ajutorul lor poţi face un „ceai solar sau lunar”. Le voi detalia mai jos.
 • La ce rezultate să te aştepţi

Cea mai mare diferenţă în ceea ce priveşte gustul apei încărcate energetic se poate observa în cazul apei de la robinet, dacă obişnuieşti să o bei frecvent. Apa cu gustul acela insipid de clor va avea un gust „mult mai moale și mai delicat”. Apa va deveni astfel o băutură delicioasă şi vei simţi cum îţi „hrăneşte” corpul. Totodată, vei simţi că setea îţi este potolită instantaneu. De asemenea, vei observa o transformare şi la nivelul pielii, care va începe să strălucească şi pe care o vei simţi catifelată la atingere.

De asemenea, apa încărcată energetic este folosită cu rezultate foarte bune şi în diferite tratamente. Cei doi litri de apă recomandaţi zilnic ar trebui să devină o rutină, cu atât mai mult dacă eşti bolnav.

De exemplu, prin consumul de apă solară (încărcată cu energie de la razele solare), îi permiţi corpului să devină alcalin, iar organele vitale să funcţioneze la parametri optimi. Prin comparaţie, boala avansează foarte rapid într-un organism acid.
Important de precizat că apa trebuie depozitată numai în recipiente de sticlă, deoarece cele din plastic conţin substanţe toxice, precum BPA sau phyto-estrogeni, recunoscuţi că dezechilibrează balanţa hormonală. Iar la temperaturi foarte mari, aceste substanţe trec uşor în apă sau în alimente.

Cum încarci apa cu ajutorul radionicii

Dacă ești utilizator Atlantis, cel mai probabil cunoști deja în detaliu modul de folosire și domeniile sale de aplicare. Pe lângă beneficiile despre care știu o mare parte dintre cei care lucrează cu acest dispozitiv, este util să afli câțiva pași simpli prin care îți poți energiza apa (și chiar alimentele pe care le consumi) Iată cum:

1. Pregătește sticla cu apă din care urmează să bei

Este bine să te asiguri că este o apă curată, o poți lua de la chiuvetă și să o filtrezi sau poți folosi apă plată.

2. Pregătește martorul cu care vrei să o impregnezi

Martorul poate fi:

 • o bucată de hârtie pe care scrii o idee forță;
  Poți scrie o afirmație pozitivă sau doar un cuvânt cu care vrei să rezonezi. Exemple:
  (sugestie) Apa pe care o consum îmi susține din plin organismul cu energie.
  (cuvinte) Vitalitate, Iubire, Sănătate, Armonie
 • o mandală sau o yantră care reprezintă evocarea unei sfere energetice;
 • un eșantion de hârtie, pânză, plastic colorate care să evoce sfera de influență a unei anumite culori;
 • un fragment de metal (aur, argint etc) care să evoce energia corespunzătoare acelui metal;
 • un fragment de plantă care să impregneze apa cu influența benefică a acelei plante;
 • etc.

3. Introdu martorul în pliculețul Atlantis și împreună vor fi inserate în fanta corespunzătoare (situată deasupra dispozitivului)

4. Pe o altă bucată de hârtie, varsă o picătură de apă din recipientul folosit (sticla din care urmează să consumi). Împăturește ușor hârtia eventual într-o altă bucată de hârtie pentru a nu contamina plicul și introdu-o în cel de-al doilea pliculeț Atlantis. Introdu-l apoi în fanta din spatele dispozitivului, destinată amprentei.

5. Realizează acordul radionic și lasă minim o jumătate de ora ca emisia radionică să își facă efectul. După acest interval de timp, poți gusta apa. Vei observa în primul rând calitatea gustului, diferită de cea a apei pe care ai băut-o din sticlă înainte de acordul radionic. În al doilea rând, această apă este acum încarcată cu elemente vitale și energie pură, care contribuie la îmbunătățirea sănătății, creșterea nivelului de vitalitate și longevitate.

*În cazul alimentelor, se procedează la fel, cu excepția faptului că în loc de picătura de apă folosită în exemplul de mai sus, vei utiliza o picătură din sucul fructului sau legumei respective, ori o bucată foarte micuță din pulpa acestuia.

Mai multe informații despre beneficiile tehnologiei Atlantis poți afla aici: www.aimgroup.ro

În loc de încheiere, te îndemn să trimiţi un gând bun spre apa din paharul din faţa ta, pentru că, aşa cum am explicat mai sus, apa este un supraconductor de energie şi, instantaneu, îşi va schimba structura moleculară. Dacă rezonezi cu convingerea că suntem cu toții puternici și mai presus de toate ființe magice, atunci de ce să nu răspândeşti dragoste și să nu vindeci planeta în care locuieşti? Iar dacă fiecare dintre noi ar face acest lucru, Pământul ar deveni un loc mai bun. De asemenea, te invităm la o lectură mai aprofundată despre puterea de vindecare sau îmbolnăvire a apei din cartea VRĂJITORUL APEI, Vicktor Schauberger, disponibilă AICI.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns