Sari la conținut

Cum să ne menținem natural tensiunea arterială la valorile normale

Cei mai mulți oameni care suferă de hipertensiune arterială nici nu știu că au această problemă decât atunci când apar complicații sau mai grav când se produce un infarct. Alături de cancer și diabet zaharat, hipertensiunea arterială reprezintă o problemă alarmantă de sănătate la nivel mondial. Cele mai recente statistici arată că peste 60% dintre decesele înregistrate sunt provocate de o boală cardiovasculară.

Frecvența cazurilor de hipertensiune arterială a crescut

Vârsta persoanelor diagnosticate cu hipertensiune a scăzut. Sunt din ce în ce mai afectați tinerii sub 30 de ani. În multe cazuri, simptomele hipertensiunii arteriale lipsesc sau trec neobservate . Ele pot fi:

 • amețeli
 • tulburări de vedere
 • cefalee
 • palpitații (aritmii cardiace)
 • dureri în piept

Complicațiile cauzate de ignorarea și netratarea corespunzătoare a hipertensiunii conduc de cele mai multe ori la deces cauzat de:

  – infarct miocardic
  – accident vascular cerebral

Unul dintre cei mai gravi factori care conduc la hipertensiune și accidente vasculare este creșterea gradului de vâscozitate a sângelui. Stadiul de hipervâscozitate se referă la vâscozitatea mărită a sângelui, ceea ce afectează fluxul sanguin. Persoanele cu tensiunea mare și cu vâscozitatea sângelui mărită sunt susceptibile de a avea accidente cerebrovasculare; pacienții cu probleme coronariene și cu vâscozitatea sângelui mărită sunt susceptibile să facă infarct miocardic și alte probleme din aceeași categorie. Ce putem face ca să scădem gradul de vâscozitate a sângelui și să menținem tensiunea arterială în limitele normale?

Menține-ți valorile sănătoase ale tensiunii arteriale într-un mod natural

fată dansândTu crezi că ești perfect sănătos? Fiecare dintre noi cunoaștem pe cineva care are probleme de inimă, a suferit un atac de cord, un accident vascular sau are probleme cu tensiunea arterială acest lucru punându-i în pericol viața. De cele mai multe ori, persoanele bolnave sunt membri ai familiei noastre. Sau suntem chiar noi cei care suferim. Dacă îți dorești să ai grijă de tine sau de cineva drag pe cale naturală, ai la îndemână dispozitivul creat de AimGroup – VITAL PROTECT.

Purtat la gât sau în buzunar, Vital Protect scade vâscozitatea sângelui încă din primele secunde de folosire și aduce tensiunea arterială mai aproape de valorile normale. Pe termen mediu și lung, utilizarea aparatului Vital Protect produce îmbunătățiri substanțiale de sănătate, reducând major riscurile de producere a bolilor de inimă și a accidentelor vascularea cerebrale.

Conectează-te acum pe frevența vitalității și crește-ți nivelul de energie

Vital Protect este o formă de terapie complementară care funcționează pe un principiu natural eminamente benefic organismului uman. Dispozitivul emite frecvența de 7,83Hz (denumită după numele fizicianului german care a calculat-o, Winfried Otto Schumann).

Studiile și experimentele științifice efectuate în acest domeniu arată că sănătatea și bunăstarea pe toate nivelurile ființei umane sunt posibile numai în prezența acestei frecvențe.

La începutul anilor 1960, un cercetător renumit de la Institutul de Matematică Max Planck din Germania, Rutger Wever a condus o serie de studii și cercetări în urma cărora a observat că sănătatea ființei umane este strict dependentă de frecvența naturală a Pământului – rezonanța Schumann, 7,83 Hz (tensiunea electrică dintre suprafața Pământului și ionosferă).

Ulterior, virusologul francez Luc Montagnier a demonstrat că această rezonanță este însăși condiția vieții.

Ce beneficii în plus obții dacă porți Vital Protect?

 1. Stimulează forța vitală să declanșeze procese naturale de vindecare și echilibrare
 2. Crește foarte mult nivelul de vitalitate
  Folosirea zilnică a dispozitivului Vital Protect asigură un spațiu de protecție în care frecvența naturală a organismului este amplificată, astfel nivelul de energie și vitalitate crește. Suntem mai odihniți și ne simțim revigorați.
 3. Stimulează organismul să ignore factorii perturbatori din mediul înconjurător
  Simpla prezență a dispozitivului Vital Protect în apropierea utilizatorului produce o echilibrare a energiilor vitale și astfel organismul devine imun la influențe radiante nocive.
 4. Reduce cu 70-80% stresul la care este supus organismul
  Frecvența electromagnetică de 7,83 Hz reprezintă cea mai benefică și mai naturală influență asupra organismului uman. Vital Protect creează o sferă de protecție care ajută forța vitală să contracareze efectele stresurilor la care suntem expuși. Când boala s-a declanșat (fie la nivel energetic, fie în plan fizic) singura inteligență care știe cum să readucă organismul în parametri optimi este forța vitală. Medicamentele nu vindecă nicio boală cronică, ci doar opresc temporar manifestarea simptomelor. Structura radiantă pe care o generează Vital Protect stimulează și amplifică forța vitală care conduce organismul către echilibrare.
 5. Scade gradul de vâscozitate a sângelui și aduce tensiunea arterială aproape de valorile normale
  Implicit, inima și creierul sunt mai sănătoase și există riscuri mai mici să se producă infarct miocardic sau accident vascular cerebral.
 6. Accelerează procesele de regenerare a organismului după intervenții chirugicale, perioade îndelungate de stres sau boală

familie fericită

Pe scurt…
– Mai multă energie
– Vitalitate
– Protecție împotriva radiațiilor nocive
– Dinamizarea sistemului imunitar
– Ești mai odihnit
– Te simți revigorat
– Ai mai multă putere de concentrare
– Ești mai rezistent la răceli, gripe, infecții

Cum funcționează terapia Vital Protect?

Dispozitivul Vital Protect emite constant pe frecvența Schumann de 7, 83Hz având o structură radiantă care generează o stare de armonie și echilibrul la nivelul întregii ființei. Această structură crează un vortex energetic de-a lungul coloanei, asigură o purificare continuă a câmpului subtil al ființei și astfel aduce treptat în parametrii optimi toate funcțiile organelor.

Structura radiantă este alcătuită prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile şi a unei reţele de cristale, structură care are rolul de a amplifica şi transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann.

Avantaje tehnologice

1. Vital Protect are certificare ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor.
2. Creează o sferă de protecție cu raza de 3m.
3. Diametru: 6cm, grosime: 8mm ceea ce înseamnă că este practic și ușor de purtat
4. Baterie tip: CR2025 sau 2023 (durata – aprox. 6 luni de zile) se găsește ușor în comerț
5. Variante de culori: mov si albastru

vital protect purtat la gât

Colaborări cu medici din România

În prezent, AimGroup colaborează cu Președintele Ligii de Homeopatie Clasică din România, domnul doctor Constantin Săraru și Alina Morcov – medic homeopat, medici care folosesc și recomandă pacienților ca terapie complementară utilizarea dispozitivului Vital Protect pentru dinamizarea structurii energetice vitale și protejarea organismului de interferențele negative exterioare.

Aparatele AIMGroup sunt la ora actuală unice în România prin rezultatele pe care le produc asupra ființei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic. Aparatele sunt menite să trezească forța vitală a organismului, singura capabilă să producă procese naturale de echilibrare energetică, vindecare și pregătire a ființei umane pentru accesarea unor niveluri spirituale superioare.

Terapiile complementare Aimgroup

Terapia Schumann realizată cu ajutorul aparatului Vital Protect (pentru purtarea individuală) și Vital Protect Home (pentru protecția întregului cămin) este indicată celor doresc să se protejeze împotriva efectelor nocive produse de radiațiile electromagnetice din mediul înconjurător, celor care au nevoie de creșterea nivelului de imunitate și vitalitate, reglarea tensiunii arteriale, scăderea riscurilor de infarct, îmbunătățirea somnului și susținerea energetică a organismului pe perioade îndelungate de stres și efort fizic.

Terapia prin lumină și sunet pentru stimulare mentală se realizează cu ajutorul aparatului Mind Synergy și este recomandată pentru relaxare profundă, ameliorarea durerilor, creșterea performanțelor intelectuale, renunțarea la vicii, dinamizarea vieții sexuale, remodelarea personalității prin programare mentală, eliminarea depresiei, atingerea cu succes a obiectivelor stabilite și sporirea gândirii pozitive (o mai mare poftă de viață).

Terapia cu aur coloidal, realizată cu ajutorului aparatului Bio Synergy, folosește în mod special celor aflați în perioade de convalescență, de refacere după operații, intervenții la stomatolog, traume fizice sau emoționale. De asemenea, este foarte benefică pentru regenerarea celulelor și întârzierea apariției semnelor de îmbătrânire. Terapia cu aur coloidal se face prin transmiterea unei informații foarte fine la nivelul ADN-ului generând rezultate excepționale și efecte blânde în organism.

Licenţa Creative Commons
„Cum să ne menținem natural tensiunea arterială la valorile normale” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

12 comentarii la „Cum să ne menținem natural tensiunea arterială la valorile normale”

  1. Pentru pret si comanda va sta la dispozitie pagina de prezentare a produsului (aici). Se poate comanda online sau la numarul de telefon indicat pe pagina de prezentare. De asemenea, numarul de telefon va este pus la dispozitie pentru raspunsuri si indrumari suplimentare.

 1. Mai bună ziua,

  …este necesară corectarea…
  …text…
  combinarea unor:
  A. spirale realizate din metale nobile
  B. rețele de cristale utilizată …reţea/reţele cu utilizată/utilizate.
  tot mai bine !

  Cu stimă,
  Ionel Dogaru.

 2. Am rezerve mari in privinta aparatului promovat, deoarece in urma cu 6ani, cand am iesit la pensie, am cumparat un Bio-Synergi dupa o reclama vazuta in revista Yoga. L-am folosit intens cam 1an fara sa simt vreun efect in niciun domeniu. Il pastrez si acum. E ca nou.

  1. Efectele se produc intotdeauna. Nu exista exceptie. A simti aceste efecte tine de structura fiecarui om si de nivelul de sensibilitate la care raspunde la stimuli. Niciun fumator nu simte la fiecare tigara fumata cum se produc efectele negative in corp, asta nu inseamna ca ele nu se produc. La fel, nu simtim, de exemplu, efectele benefice ale faptului ca ne hidratam zilnic, dar organismul functioneaza in conditii optime atunci cand bem cantitatea necesara de apa pe zi. Este bine sa continuati sa folositi Bio Synergy, mai ales daca aveti probleme de sanatate. O zi frumoasa!

  2. Eu folosesc BIO SYNERGY, MIND SYNErgy; atlantis si VITAL PROTECT de aproximativ 7 luni, iar efectele sunt benefice si le pot simtii. În afara de eliminarea multor dureri cronice, pot mentiona si faptul ca oamenii se simt mai bine în apropierea mea, ceea ce denota purificarea energiei mele. Consider ca organismul meu functioneaza mai bine. Folosirea zilnica a aparatelor aduce confor Legii Efectului Compus rezultatele, de aceea consiliez pe toti utilizatorii sa respecte modul si ritmul de întrebuintare din prospectul aparatelor1

 3. Buna ziua,

  sunt foarte interesat de acest produs si foarte probabil il voi achizitiona avand incredere in beneficiile descrise pe pagina web.

  Vreau insa sa vad pe un aparat de masura ca acest dispozitiv intr-adevar emite frecventa 7.83 Hz.
  Cum eu nu am un asemenea aparat de masura, as vrea sa imi aratati dumneavoastra. In acest sens am fost personal la adresa mentionata pe site ( Drumul Belsugului nr. 100B) insa nu am gasit pe nimeni acolo si nici vreun insemn ‘Aim’ .

  Asadar, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum si unde pot veni in acest sens.
  Harald

  1. Buna ziua! Multumim pentru interes. Suntem la sediul din Drumul Belsugului de luni pana vineri de la 9:00 la 17:30. Inainte, este indicat sa ne contactati (031 425 44 64) pentru a stabili impreuna o zi si o ora la care va putem ajuta cu detaliile si informatiile suplimentare. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns