Sari la conținut

Eram obosit și mă simțeam rău până mi-a recomandat un prieten Vital Protect

Mă regăsesc foarte mult în problema pe care o ai cu oboseala și îmi amintește de o perioadă gri din viața mea. Cred foarte mult în ceea ce vreau să îți recomand. Consider că este soluția la problemele pe care le ai. Dar nu aleg să iți vorbesc despre soluție acum, ci despre povestea mea, ca să înțelegi de unde am plecat.

Mă uit în urmă la cei șase ani de când m-am mutat în București și realizez un lucru clar: viața într-un oraș aglomerat simt că m-a îmbătrânit. Până acum ceva timp, aș fi dat vina pe agitația orașului, pe timpul pe care îl petreceam la job și… pe stres, căruia nu aș fi fost în stare să-i definesc cauza.

M-am născut într-un orășel de pe malul Dunării, am crescut în natură și de mic copil mi-au plăcut sporturile. Toată această perioadă imi amintește de cât de vital și puternic mă simțeam.

Am ajuns student și m-am mutat în București

Nu mi-am mai permis luxul de a petrece mult timp în natură. Ieșirile în afara orașului erau tot mai rare. Perioada studenției am petrecut-o, ca foarte mulți dintre studenți, în camerele de cămin ale colegilor sau în apartamentul închiriat, jucându-mă zile întregi pe PlayStation ori stând cu nasul în laptop, pe Facebook.

Simțeam că devin letargic și mi-am dorit să îmi schimb stilul de viață

M-am angajat. Mi-am găsit primul meu job, nu era în domeniul în care studiasem, dar nu asta era important. Era important doar faptul că aveam un job de birou, confortabil, iar la sfârșitul lunii încasam bani.

Gândindu-mă acum, realizez că doar entuziasmul pe care l-am avut că mi-am găsit job l-a început m-a făcut pentru o perioadă să mă simt mai bine. După scurt timp, picasem iar în acea stare de letargie. Și nu întelegeam ce se întâmplă. Dar nici nu am dat așa mare importanță.

În următorul an și câteva luni, am trecut prin multe stări ciudate și diferite

suparatEram confuz, obosisem. Începusem să am tulburări de vedere, mă simțeam epuizat tot timpul, chiar și dimineața când mă trezeam. Aveam stări depresive, nu îmi mai găseam locul. Uneori aveam dureri de cap iar la câteva zile sufeream de constipație.

Mă simțeam dat peste cap. Îmi pierdusem pofta de viață. M-am apucat de sport pentru că știam că asta mă va ajuta, dar și pentru că slăbisem foarte mult. Și intr-adevăr, îmi revenisem fizic, dar prea puțin cu psihicul. M-am gândit apoi că problema este alimentația și cum credeam că nu mănânc suficient și nici corect, din disperare începusem să mănânc foarte mult la o masă și de mai multe ori pe zi față de cât aveam eu nevoie de fapt. Evident, asta mă obosea și mai tare. După o masă, nu mai aveam chef să fac nimic.

Într-un final, am decis sa merg la doctor pentru un control

De fapt, am fost la doi medici. Unul dintre ei mi-a spus că nu am nimic, doar m-a sfătuit sa mă odihnesc mai mult, iar celălalt mi-a administrat, evident, un pumn de vitamine.

Pentru o scurtă perioadă de timp, m-am simțit puțin mai bine. N-aș putea spune dacă era efectul placebo sau efectul vitaminelor.

În aceea perioadă, am mers acasă la părinții mei în vizită, și atât ei cât și prietenii din orășel cu care am copilărit, ba îmi spuneau că am slăbit și sunt tras la față, ba mă întrebau dacă ma simt bine.

După vizitele la medici, m-am întâlnit cu un fost coleg care mi-a dat soluția problemelor mele

Trecuse ceva timp de când ne-am văzut ultima oară. Bineînteles, până și el mi-a spus că am slăbit și că nu i se pare că arăt prea bine. I-am povestit prin ce trec.

După ce mi-a pus căteva întrebări și m-a lăsat să vorbesc, mi-a răspuns cu o față luminată: ”Cred că te pot ajuta.” Și a început să îmi povestească de fratele său mai mare, care a trecut prin aceleași stări și simptome, iar acum este într-o formă foarte bună.

Atunci am auzit pentru prima dată de Vital Protect

Mi-a povestit o jumătate de oră despre acest dispozitiv special, care te protejează de radiațiile emise de telefoanele mobile, computere, tehnologiile wireless și care îți amplifică nivelul de vitalitate.

Eram puțin sceptic, trebuie să fiu sincer, pentru că era ceva nou și nu m-aș fi gândit că asta ar putea fi soluția problemei mele. În același timp, reflectam la ultimii mei ani de când am început să mă simt așa și am realizat că tot timpul am fost ba în fața unui laptop, ba a unui TV, ori cu un telefon în mână, chiar și când mergeam la toaletă.

Și nu îmi amintesc să fi avut nici măcar o singură zi fără toate acestea în jurul meu.

Am avut încredere în recomandarea prietenului meu

Dar am ținut să mai fac și un research pe internet când am ajuns acasă, în acea zi. Înainte să îl cumpăr, mi-am pus următoarea întrebare: ”Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla dacă îmi cumpăr Vital Protect, dar care este și cel mai bun lucru?”

Cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla era să investesc niște bani în ceva ce n-ar funcționa, iar la cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla nici nu a fost nevoie să imi mai răpund.

Am cumpărat Vital Protect

A fost cea mai bună decizie pe care am putut să o iau în privința problemei mele. Toate simptomele mele au dispărut treptat, mi-am recăpătat pofta de viață și energia. Stresul am început să îl simt foarte rar, la job dau randament și cel mai important mă simt bine la sfâșitul zilei. Iar fizic mă simt excelent.

joggingDupă ce ți-am spus povestea mea și despre beneficiile pe care mi le-a adus Vital Protect, imi doresc de la tine, doar un singur lucru, să îți pui o singură întrebare : ”Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla dacă îmi cumpar dispozitivul, dar care este și cel mai bun lucru?”.

Și apoi, să te gândești ca în urma cu câteva luni, un prieten bun de-al tău, în urma unei decizii, a ales să trăiască bine din nou.

Detalii despre dispozitivul care m-a ajutat pe mine să-mi recapăt pofta de viață și să mă simt excelent găsești pe pagina:

www.aimgroup.ro/vitalprotect

Creative Commons License
Eram obosit și mă simțeam rău până mi-a recomandat un prieten Vital Protect by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

4 comentarii la „Eram obosit și mă simțeam rău până mi-a recomandat un prieten Vital Protect”

 1. protect vitalul e super am avut varianta veche a aparatullui dupa care mi-am luat varianta noua si am comandat si pt prieteni singura problema e ca se dezlipeste floarea vietii de pe aparat si am scris am dat telefon nu le-am primit nci in zi de azi in rest toate cele bune

  1. Buna ziua!

   Ne bucuram ca va simtiti bine cu Vital Protect. Indiferent daca este sau
   nu mai este in garantie, puteti trimite aparatul la adresa noastra si va
   vom contacta imediat ce problema a fost remediata. V-am lasat detalii in
   privat pe adresa de email. O zi frumoasa!

 2. Buna ziua,

  Sunt o persoana dedicata starii de bine ,ma preocupa toate solutiile legate de sanatate inclusiv protectia vizavi de radiatiile emise de telefoanele mobile,computere, tehnologiile wireless ,etc,etc. insa am o mare dilema la care daca primesc raspuns vi-as fi extrem de recunoscatoare.

  Fara sa fiu carcotasa, ma intreb si va intreb: De ce producatorii de telefoane mobile si alte sisteme care emit radiatii nu integreaza din start, in procesul de productie ,aceste solutii benefice?

  Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

  Multumesc !

Lasă un răspuns