Sari la conținut

Îmbunătățește-ți funcționarea sistemului circulator și reglează-ți tensiunea arterială prin cea mai naturală metodă

 • de

Pronosticul pacienţilor cu boală coronariană a fost îmbunătăţit de progresele înregistrate în tratamentele cardiovasculare, însă această boală rămâne prima cauză de mortalitate, în România decedând zilnic prin infarct miocardic 40 de oameni, potrivit studiilor prezentate la Congresul Naţional de Cardiologie. Previziunile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) arată că boala coronariană va rămâne în continuare principala cauză de deces în următorii 20 de ani, reprezentând 12,2% din mortalitatea generală, înaintea deceselor provocate de cancer, accidente rutiere, HIV/SIDA şi bolile hepatice, a spus Roxana Huştiu, manager compania Servier, în conferinţa organizată cu ocazia celui de-al 49-lea Congres Naţional de Cardiologie (informații publicate pe site-ul Mediafax).

 • Fumatul
 • Alimentația (nivelul crescut al colesterolului)
 • Sarcina
 • Medicamentele (anticoncepționalele orale, terapiile de substituție hormonală)
 • Stilul de viață sedentar (munca de birou)
 • Obezitatea
 • Imobilizarea prelungită (după intervenții chirurgicale sau fracturi, călătorii lungi cu avionul, la pacienții cu dificultate de mers cauzată de sechele neurologice)
 • Insuficiența cardiacă, insuficiența venoasă cronică cu varice
 • Depășirea vârstei de 60 de ani

Aceștia sunt cei mai periculoși factori care cauzează creșterea vâscozității sângelui, dezechilibru responsabil de producerea infarctului și a altor afecțiuni cardiovasculare. Medicii sunt de părere că, în ciuda schimbării stilului de viaţă, a opţiunilor curente de tratament şi a tehnicilor chirurgicale, bolile cardiovasculare rămân o problemă şi de aceea este nevoie de tratamente de prevenire noi şi eficiente. Gândiți-vă numai cât de greu e să mâncăm sănătos, așa cum ar trebui, în condițiile în care în hipermarketuri și în piețe legumele, fructele și toate celelalte alimente sunt tratate chimic, modificate genetic, pline de E-uri pentru intensificarea gustului, conservanți, coloranți și așa mai departe. Este aproape imposibil să ne hrănim cu adevărat sănătos, oricât de mult ne-am dori asta. Fructele și legumele, baza unei alimentații corecte, sunt în mare parte din import, ceea ce înseamnă că sunt tratate ca să reziste mai multe zile la condițiile de transport. Mai mult decât atât, din punct de vedere nutritiv, aceste alimente sunt lipsite de valoare. A mânca un morcov proaspăt cules din grădină nu va fi niciodată același lucru cu a mânca un morcov din hipermarket.

vitalprotect

Ce probleme de sănătate cauzează creșterea vâscozității sângelui?

În mod normal, coagularea sângelui este un proces fiziologic care stopează sângerările și ajută la regenerarea vaselor sangvine și a țesuturilor. Problema apare când cheagurile de sânge se formează acolo unde nu ar trebui sau când nu se dizolvă normal. Aceste cheaguri sunt responsabile de producerea:

 • infarctului miocardic;
 • infarctului cerebral;
 • blocajelor renale;
 • trombozelor venoase și arteriale;
 • embolismului pulmonar.

Infarctul miocardic ucide 40 de români în fiecare zi

Aceștia sunt deopotrivă tineri și persoane cu vârste înaintate. Asta înseamnă că aproape 15 000 de oameni mor anual din cauza afecțiunilor inimii. Fumatul, alimentația necorespunzătoare, anticoncepționalele, obezitatea, sedentarismul și vârsta înaintată sunt factori care duc la creșterea vâscozității sângelui, fenomen responsabil de dezvoltarea bolilor cardiovasculare, trombozelor, infarcturilor cerebrale și a altor afecțiuni care ne pun viața în pericol.

După aproximativ 45 minute de purtat Vital Protect, vâscozitatea sângelui se apropie de valorile normale

VITAL PROTECT450x650Echipa de cercetare științifică AIMGROUP condusă de specialistul în microscopie electronică Eugen Bîrgăoanu a creat VITAL PROTECT (detalii aici), un dispozitiv unic pe piața din România, care emite pe frecvența 7,83 Hz sub stimularea căreia sângele începe să se fluidizeze, iar gradul de vâscozitate tinde să revină la valorile normale.

După 45 – 60 minute de purtat Vital Protect, vâscozitatea sângelui unui adult sau a unui om cu probleme circulatorii se reduce la valori comparabile cu ale unui adolescent. În felul acesta scade dramatic riscul de a dezvolta un AVC (accident vascular cerebral) sau un infarct. Scăderea gradului de vâscozitate a sângelui se produce ca urmare a autoreglării tuturor proceselor interne, adică sub stimularea cu 7,83 Hz. Practic, schimbul de fluide din corp, tensiunea lor superficială și starea celulară tind să revină la normal. Eugen Bîrgăoanu, liderul echipei AIMGROUP

La începutul anilor 1960, un cercetător renumit de la Institutul Max Planck din Germania, Rütger Wever, a condus o serie de studii și cercetări în urma cărora a observat că sănătatea ființei umane este strict dependentă de frecvența naturală a Pământului – rezonanța Schumann, 7,83 Hz (tensiunea electrică dintre suprafața Pământului și ionosferă). Ulterior, virusologul francez Luc Montagnier a demonstrat că această rezonanță este însăși condiția vieții.

Orice proces care se desfășoară în organism, orice funcție vitală și toate procesele de vindecare sunt posibile doar în prezența acestei frecvențe. Vital Protect este prevăzut cu un oscilator cu cuarț și e realizat pe baza unor structuri radionice spiralate care servesc drept antene de emisie. Acest sistem intern de antene generează o sferă de emisie cu raza de trei metri, fapt pentru care dispozitivul poate fi purtat și aproape de corp (la gât sau într-un buzunar), dar și lăsat undeva în apropiere (pe birou ori lângă pat noaptea). Concret, Vital Protect dinamizează structura energetică vitală a organismului şi acest lucru conduce la normalizarea tuturor proceselor interne. Principalul sistem care beneficiază de pe urma stimulării cu 7,83 Hz este sistemul circulator ‒ cel care e responsabil de mișcarea sângelui în corp.

În acest sens, principalele efecte produse de purtarea dispozitivului Vital Protect sunt:

 • scade vâscozitatea sângelui, aducând acest indicator aproape de valorile normale;
 • reglează tensiunea arterială;
 • previne apariția anomaliilor în coagularea sângelui;
 • scade semnificativ riscurile de producere a infarctului;
 • aduce organismul pe o frecvență benefică pe care tinde natural să funcționeze, stare în care toate procesele vitale încep să se normalizeze.

În prezent, echipa AIMGROUP a lansat pe piață Vital Protect Home (detalii aici), un aparat pentru revitalizarea câmpului energetic din întreaga casă și protecția pe o rază de zece metri împotriva emisiilor electromagnetice nocive (radio, tv, telefonie mobilă, linii de înaltă tensiune, sisteme wireless). Această nouă variantă asigură o odihnă mai bună pe timpul nopții și face posibilă regenerarea profundă a organismului în timpul somnului.

Spre deosebire de acesta, Vital Protect este destinat purtării zilnice aproape de corp la serviciu, în trafic sau în vacanță, protejând mai mult organismul împotriva factorilor perturbatori din mediul înconjurător și întărind sistemul imunitar, fiind benefic și pentru copii. 

Licenţa Creative Commons
„Îmbunătățește-ți funcționarea sistemului circulator și reglează-ți tensiunea arterială prin cea mai naturală metodă” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns