Sari la conținut

Legătura dintre bolile neglijate și îmbătrânire

  • de

M-am întrebat de foarte multe ori ce sunt bolile și cum apar ele, de cele mai multe ori luându-ne prin surprindere. John Thomas susține în cartea sa, Cum să ne redobândim tinerețea, că bolile nu sunt nimic altceva decât manifestări ale forţelor energetice negative în corpul nostru. Și tot el susține că medicina vibraţională poate elimina bolile oprind și inversând procesul de îmbătrânire şi permițând astfel omului obişnuit să deţină controlul asupra stării sale de sănătate. Așadar, în textul de față îți voi vorbi despre inversarea procesului de îmbătrânire prin controlul procesului de îmbolnăvire.

Află aici mai multe informații despre cum poți inversa procesul de îmbătrânire cu ajutorul celei mai puternice terapii pentru regenerare celulară.

Efectele neglijării sănătății se acumulează în timp

Nu mai există niciun dubiu, susține Thomas, că pocesul de îmbătrânire accelerat este un proces cumulativ, rezultat din efectele combinate ale neglijării personale, ale bolilor şi medicamentelor.

Atunci când ignorăm modul de viaţă sănătos, în fiinţa noastră se produce o schimbare a frecvenţei de vibraţie a energiei. Iar rezultatul nu este decât unul singur: BOALA. Inversarea procesului de îmbătrânire presupune manipularea acestor forţe astfel încât schimbările să nu se mai producă deloc sau să poată reveni cât mai rapid la normal. Atunci când vorbim de un corp tânăr (fără vârstă) ne referim de fapt la un corp în care controlul este deţinut de forţele energiei pozitive, astfel încât acesta să nu mai aibă nevoie tot timpul de noi şi noi medicamente sau intervenţii chirurgicale pentru a putea funcţiona“, susține John Thomas în cartea sa Cum să ne redobândim tinerețea.

Reține că tot ceea ce faci, ceea ce mănânci și bei conține o anumită „energie” care îți influenţează corpul bioelectric. De aceea, este foarte important să învăţi CUM poți diferenția între influenţele pozitive și cele negative. Numai dacă vom şti să identificăm aceste forţe vom putea învăţa apoi să le manipulăm fără un aport de medicamente, susține John Thomas.

Energia bună vs energia nefavorabilă

Un alt aspect care trebuie reținut este acela că, mai presus de toate, noi suntem energie. Din această perspectivă, facem parte integrantă din cosmos, fiind creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, care reprezintă ENERGIE, o energie pozitivă şi infinită!

Conceptul de energie pozitivă şi negativă echivalează cu cel de energie bună şi rea, susține John Thomas. Energia bună este cea care se învârteşte către dreapta, în timp ce mişcarea de rotaţie a energiei rele este inversă. Cele două tipuri de energie pot fi diferenţiate prin EFECTELE pe care le au asupra stării noastre de sănătate şi asupra corpului bioelectric. Energia pozitivă are o mişcare de rotaţie către dreapta, adică în sensul acelor de ceasornic. Energia negativă are o mişcare inversă, adică în sens invers acelor de ceasornic. Ceea ce ne interesează pe noi este maniera în care aceste forţe energetice afectează fiinţele vii.

Cum putem stabili mişcarea de rotaţie

vitamina-e1
Există mai multe moduri prin care putem stabili mişcarea de rotaţie a energiei, determinând astfel efectul pe care îl va avea un medicament asupra corpului.

John Thomas ne dă exemplu o sticluță cu vitamina E. Dacă vom analiza o sticlă cu vitamina E, vom constata, susține acesta, că termenul „tocoferol” este precedat de litera „d” sau de literele „d/l”. „d” indică faptul că atunci când lumina infraroşie este trecută prin tocoferol ea capătă o mişcare de rotaţie orientată către dreapta, adică în sensul acelor de ceasornic, ceea ce indică faptul că vitamina E este purtătoarea unei energii dătătoare de viaţă. Tocoferolul de tip „d/l” are efecte exact opuse, slăbindu-ne vitalitatea.

De remarcat că atunci când vitamina E de tip „d” se regăseşte în uleiul de soia sau de canola, energia ei pozitivă este neutralizată şi convertită într-o substanţă nefavorabilă.

„Toate aspectele care exercită o influenţă negativă asupra organismului uman trebuie neutralizate, eliminate rapid sau izolate. Acest principiu este valabil deopotrivă în ceea ce priveşte alimentele şi substanţele nealimentare, precum medicamentele, aditivii alimentari, coloranţii, sărurile şi toate celelalte substanţe nocive“, explică Thomas.

Cum facem acest lucru? Simplu, la prima vedere.

Cand are loc accelerarea procesului de îmbătrânire

O substanţă înzestrată cu o energie orientată către stânga lăsată să circule liber prin corpul nostru are efectul unui bulgăre de zăpadă lăsat în cădere liberă. Oprirea lui, atrage atenția Thomas, presupune o cheltuială de forţă vitală din partea corpului, generând un deficit de energie, adică o pierdere de sănătate şi vitalitate. Mai mult, dacă trupul nu reuşeşte să elimine din circulaţie energia toxică, efectele acesteia asupra sistemului vital vor fi dezastruoase. Ori de cate ori este hrănit cu o energie orientată către stânga, forţa vitală a organismului este risipită. Efectul este unul de unul singur: accelerarea procesului de îmbătrânire.

„Câmpurile energetice sunt reale! Ele stau la baza tuturor proceselor vitale, reprezintă cheia înţelegerii tuturor misterelor vieţii şi controlează procesul de îmbătrânire. De aceea, noi avem datoria să le inţelegem şi să învăţăm cum trebuie interpretate ele în viaţa noastră de zi cu zi.
Este important ca cititorul să inţeleagă că trăim într-o lume a fenomenelor energetice. De fapt, fiecare om ar trebui să înveţe să măsoare şi să manipuleze energia“, a conchis John Thomas.

Află aici mai multe informații despre cum poți inversa procesul de îmbătrânire cu ajutorul celei mai puternice terapii pentru regenerare celulară.

Legătura dintre bolile neglijate și îmbătrânire by AImGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns