Sari la conținut

Telefonul mobil – pericol asupra copilului tău

  • de

 

Mulți oameni cred orbește ce apare la știri. „Am văzut eu la televizor. E adevărat!” Deși suntem departe de adevăr dacă dăm crezare tuturor informațiilor care circulă în mass-media, în cazul de față am face bine să fim foarte atenți. Este vorba despre cât de expuși sunt copiii la radiațiile nocive emise de telefoane mobile.

Ce se aude la ȘTIRI?

Iată, în sfârșit, că Ministerul Sănătății trage un semnal serios de alarmă cu privire la radiațiile emise de telefoanele mobile. Din păcate, alte forme de avertisment (precum cercetările specialiștilor) nu reușesc să impresioneze oamenii la fel de puternic cum reușește o știre apărută la televizor. Oricum, bine măcar că cineva ne trage de mânecă. Dacă ai copil și i-ai dat telefon mobil, aceste informații te interesează. Medicii declară că mai mult decât adulții, copiii sunt vulnerabili la efectele nocive ale radiațiilor produse de celulare.

„Creierul copiilor este stors de radiațiile electromagnetice emise de telefoanele mobile. Pierderi de memorie, mari tulburări de auz, ușoare tulburări de echilibru, oboseală majoră, dureri de cap, scăderea randamentului intelectual.” (Dr. neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea)

Știm că este o veste proastă, dar măcar nu e prea târziu să ne protejăm copiii și chiar pe noi înșine. Din fericire, există oameni preocupați să găsească soluții la aceste probleme cu care ne confruntăm. AIMGroup îți pune la dispoziție o soluție de protecție împotriva radiațiilor nocive din mediu înconjurător. Este vorba despre un aparat practic, ușor de folosit și eficient în combaterea efectelor produse de undelor electromagnetice. Vezi aici VITAL PROTECT.

Te invit să urmărești această știre despre telefonul mobil – prietenul toxic al copilului tău:

http://observator.a1.ro/social/Telefonul-mobil-prietenul-toxic-al-copilului_70621.html

Licenţa Creative Commons
„Telefonul mobil – pericol asupra copilului tău” de blog.aimgroup.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns