Sari la conținut

Ce este radionica?

Dacă abordăm subiectul din punct de vedere istoric, lucrurile sunt destul de clare, deși chiar și în ziua de astăzi este considerată de marea majoritate a comunității științifice drept o pseudoștiință, personaje celebre cu rezultate uimitoare sunt legate de acest cuvânt:

  • Albert Abrams, cel care a inventat termenul de radionică și a construit o sumedenie de mașinării care detectează și corectează bio-frecvențele energetice ale corpului uman
  • Thomas Galen Hieronymus și faimoasa sa mașinărie Hieronymus care detectează și analizează radiațiile bio-energetice atât a corpului uman, dar și a altor elemente, precum medicamentele homeopatice sau starea de sănătate a plantelor
  • Georges Lakhovski, care a inventat teoria oscilației celulare, pe baza căreia a construit niște aparate folosite în tratamentul cancerului prin intermediul undelor radio de înaltă frecvență, inclusiv a propriei persoane
  • Antoine Prioré, care a construit câteva aparate ce emiteau câmpuri electromagnetice extrem de puternice, folosite tot pentru tratamentul cancerului
  • Royal Raymond Rife care este promotorul tehnologiei ce îi poartă numele, în ciuda destinului său personal nefericit

Desigur că numele și perioada de început – la începutul anilor 1900 – sunt poate mai puțin cunoscute datorită refuzului cu care au fost întâmpinați de comunitatea științifică. Ceea ce este și mai interesant este că, în paralel, s-a dezvoltat și o ramură bio-energetică non-tehnologică, cunoscută în România sub numele de radiestezie, care este practic evidențierea aceluiași complex de fenomene subtile fără folosirea tehnologiei.

Deci, ce este până la urmă radionica?

Realitatea este ceva extrem de misterios. Putem percepe realitatea ca pe straturi suprapuse de adevăruri, care, deși la prima vedere sunt conflictuale, ele compun întregul pe care îl numim viață, existență sau realitate. Ca să înțelegem mai bine acest lucru, am să folosesc corpul uman ca paralelă pentru Univers.

Dacă privim și percepem corpul uman din perspectiva imediată a simțurilor noastre, percepem culoarea, forma, căldura, textura etc. Acesta este un adevăr, primar, despre corpul uman, care ar avea un corespondent în știință, în legile fizicii și ale bio-chimiei.

Dacă folosim un microscop sau aparate ce ”privesc” în interiorul corpului uman, putem vedea țesuturi, celule, procese interne și alte lucruri ascunse primului plan de percepție, legături și procese care dau un anumit sens și coerența primul strat al adevărului. În acest plan regăsim principiile și funcționarea radionicii.

Dacă folosim cele mai avansate instrumente de observare, vom trece dincolo de nivelul celular, în spațiul dincolo de energie, cuarci și neutrino, descoperind spațiul vid, adevărul fundamental atât despre noi înșine și despre realitate. Acest nivel al adevărului este valabil în paralel cu celelalte două, fără să le nege, fiind baza pentru toate celelalte.

Toate trei sunt valabile și adevărate, unul fiind fundamental și sursa celrolaltor două.

Practica și teoria se împletesc în rezultate

Partea interesantă, pentru mine, a început cu mulți ani în urmă, trecând prin radiestezie, prin Vindecare reconectivă, prin Reiki, prin Bars, prin OFT, ajungând la Deeksha și mai nou la Prezență și stări Esențiale, calități intrinseci ale naturii noastre fundamentale. Practica pe care am făcut-o mi-a demonstrat că principiile radionicii funcționează.

Fizica cuantică ne povestește despre  fenomenul numit entanglement, care într-un fel neagă limitele fizicii clasice și a teoriei relativității a lui Einstein. De ce? Pentru că asemenea fenomene, identice ca și principiu cu cele din radionică, neagă distanțele spațiale sau momentele din timp în care are loc acțiunea.

Am lucrat pe un copil cu probleme, care avea traheotomie pentru că nu putea respira și în mod miraculos, copilul și-a smuls tubul din gât și a putut respira fără… pentru mine acest lucru a fost dovada de necontestat că bio-energia funcționează, că ea influențează materia și că acest câmp unificat pe care întreaga comunitate științifică îl caută de decenii bune există! Sigur că am multe povești de acest gen, însă dacă luăm în calcul personaje precum Bruno Groening de exemplu, ceea ce am experimentat eu la prima mână, e un fel de foc de băț de chibrit pe lângă un adevărat furnal ce topește metalul.

Studiind fenomenele legate de radionică, având și un interes direct atât ca autor de articole, dar și ca susținător de cursuri, am înțeles că există multe principii cunoscute din vremuri ancestrale, care compun un adevărat sistem de ”legi” nevăzute ale energiei vii. La fel cum Bradley Nelson a dezvoltat o întreagă metodă de aliniere emoțională, de eliberare de convingeri mentale și de activare a potențialului cu ajutorul magneților – cunoscuți încă din cele mai vechi timpuri și folosiți extensiv în medicina tradițională chineză – a cărui abordare am folosit-o mai bine de doi ani de zile, observând transformările prin care am trecut eu însumi dar și cei care au dat cu nasul de această practică, la fel am descoperit în România un ”device” care face același lucru și poate și mai mult.

Nu am reușit să îl folosesc încă, dar pentru că sunt un căutător și un individ plin de curiozitate, dar voi reveni cu un articol cu testimoniale după folosirea sa. Până atunci poți să citești câteva explicații ale modului de funcționare și detalii despre radionică aici: https://www.aimgroup.ro/produs/atlantis/(introdu-ți adresa de email în câmpul dedicat din pagina pentru a fi anunțat când va fi lansat noul model Atlantis).

Dacă înțelegem că ”problemele” noastre de zi cu zi sau chiar afecțiunile cronice, ori bolile incurabile nu sunt niște elemente care au rezolvare dacă le abordăm la nivel de formă – primul nivel de adevăr prezentat în articol – și că ultimul nivel este dificil de atins – acesta fiind imposibil de atins prin efort sau vreo tehnică, fiind apanajul grației divine – putem lesne să înțelegem că nivelul intermediar este cel mai accesibil și cu efectele cele mai profunde, așa că, alegerea rămâne la îndemâna fiecăruia.

Ceea ce vă sugerez este să încercați, să experimentați pe propria piele, să simțiți voi rezultatele și efectele, pentru că un text, oricât de inspirat și impregnat de energie și prezență ar fi, rămâne doar un text – deși pentru unele persoane mai sensibile poate fi un declanșator de trăiri interne destul de intense – iar experiența directă este regele în acest domeniu… în orice domeniu de fapt.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns