Sari la conținut

5 remedii naturale contra intoxicației cu metale grele

Menține-ți o stare bună de sănătate și învață să te protejezi de efectele nocive care ne amenință la tot pasul. Absorbția excesivă de metale grele reprezintă la ora actuala una dintre cele mai grave probleme la nivel mondial care ne amenință sănătatea. Aerul, apa și mâncarea pe care le consumăm sunt contaminate cu elemente chimice nocive. Primul și cel mai important lucru pe care îl poți face este întărirea imunității. Dacă sistemul tău imunitar este puternic va gestiona cu succes toate pericolele și agresiunile care vin din exterior.

Autorul lucrării Chemstrails, Amitie Nenki, vorbește despre urmele lăsate de avioane pe cer (denumite Chemtrails și care conțin bacterii, virusuri, globule roşii, produse chimice, săruri, minerale şi particule de ciuperci microscopice negre) și efectele lor asupra organismului și ne oferă câteva remedii naturale care ne ajută să eliminăm metalele grele din corp și oferă o protecție sporită.

1. Cărbunele vegetal activ

Cărbunele-vegetal-activ
Este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale de detoxifiere.
”În cazul unei intoxicaţii chimice sau alimentare ori al ingerării altor substanţe nocive, cărbunele vegetal activ are proprietatea de a absorbi aceste elemente periculoase şi de a le elimina din tractul digestiv.” (Amintie Nenki)

2. Argila

argila
În unele regiuni de pe glob există așa-numitele ”pământuri rare”, vechi de milioane de ani, alcătuite din argilă în a cărei componență se află minerale aflate în echilibru cu organismul nostru.

„Acest lut conţine fosile de diatomee (diatomeele sunt alge monocelulare microscopice, de apă dulce sau sărată, a căror membrană exterioară s-a transformat în siliciu sau în cuarţ). Acest element permite absorbţia excesului de metale grele (mercur, plumb) şi a altor elemente, de pildă aluminiul sau fluorul.”

Argila reprezintă o sursă bună de suplimente alimentare, fiind disponibilă și sub formă de comprimate. Totuși, înainte de consumul lor e bine să se consulte medicul, mai ales dacă există și alte probleme de sănătate cum ar fi ulcerul gastric sau perforații ale tractului digestiv. Diluată în puțină apă și aplicată pe piele, argila are efecte benefice, căci elimină toxinele și chiar reziduurile chimice de sub epidermă.

3. Usturoiul

usturoiDacă vorbim despre remedii naturale eficiente, trebuie să includem și usturoiul. Toată lumea îi cunoaște beneficiile, iar faptul că se regăsește în această listă este un motiv în plus să îl includem în dietă. Are un puternic efect antibacterian și este un antidot împotriva unor otrăvuri printre care și metalele grele. Autorul lucrării Chemtrails spune că prezența lui este cu atât mai importantă pentru persoanele care consumă carne.

4. Ulei balsamic de pin și de brad curăță plămâniipin-brad
În unele țări, acest remediu natural se găsește sub formă de capsule. Cele două uleiuri foarte bune pentru degajarea alveolelor şi ajută la decongestionarea plămânilor, dizolvând anumite răşini din fumul de ţigară sau din alte substanţe.

5. Pasta de coriandru luptă împotriva intoxicației cu metale grele
Are capacitatea de a descompune cu ușurință metalele toxice din organism, mercurul, plumbul și aluminiul. Pasta de coriandru se obține după o rețetă amerindiană și are rol în curățarea țesuturilor și la scăderea în greutate și poate fi consumată ca atare pe pâine ori alături de cartofi copți și paste. Ai nevoie de:

  • 4 căței de usturoi
  • 1/3 ceașcă de nuci braziliene
  • 1/3 ceașcă semințe de floarea soarelui
  • 2 cești de coriandru proaspăt; se pot adăuga și frunze de pătrunjel pentru un aport crescut de vitamin Cpasta-coriandru
  • 2/3 cească ulei de in
  • 4 linguri suc de lămîie
  • 2 linguri miso japonez

Coriandurul, pătrunjelul și uleiul se pun într-un robot sau blender și se amestecă până sunt zdrobite. Se adaugă usturoiul, nucile braziliene, semințele de floarea soarelui, miso și sucul de lămâie și se mixează în continuare până se obține o pasta fină.

Băile calde ajută în procesul de detoxifiere

Căldura purifică, relaxează și alungă stresul. Îmbogățește calitatea fiecărei băi prin adăugarea de ingrediente benefice pielii, cu rol detoxifiant: sare de mare, săruri minerale, uleiuri esențiale cu efect tonifiant, dar și fel de fel de plante, cum ar fi frunzele de arin cu efecte antiinflamatoare, de mesteacăn cu rol purificator și febrifug sau ace de pin.

Un aer mai curat în locuința ta

Folosește un purificator de aer pentru a curăța mediul ambiant și a elimina praful. Pentru cei care locuiesc la oraș sunt ideale generatoarele de ioni negativi, având în vedere că ”fiind înconjuraţi de televizoare, monitoare şi alte aparate electrice, suntem în permanenţă bombardaţi cu ioni pozitivi care contribuie la creşterea nivelului de tensiune şi de agresivitate.”

Atenție la apa pe care o bei

apa-robinet
E bine să eviți apa de la robinet, căci în cele mai multe zone conține clor care omoară nu doar bacteriile dăunătoare, ci și pe cele benefice. Folosește un aparat special pentru purificarea apei. O altă variantă este apa distilată care reușește să elimine din corp metalele grele și alte toxine.

Mai multe informații și remedii naturale contra intoxicației cu metale grele afli din cartea Chemtrails. O găsești aici:
www.vidia.ro/chemtrails
Creative Commons License
5 remedii naturale contra intoxicației cu metale grele by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Lasă un răspuns