Sari la conținut

Bio Synergy: terapia cu aur coloidal pentru reîntinerire

În alchimie, Soarele este în strânsă legătură cu aurul, iar conform unor tratate antice, egiptenii consumau aur pentru purificare corporală, mentală și spirituală. În urmă cu 5000 de ani, alchimiștii din Alexandria-Egipt au creat un elixir din aur lichid care, prin prezența sa în organism, avea puterea să reîntinerească și să revitalizeze toate funcțiile organelor.

Încă din anii ’90, pentru a reduce durerea și a vindeca încheieturile inflamate, chirurgii implantau o bucățică de aur în apropierea acestora. Mai mult, în China se mai gătește și astăzi orezul cu moneda de aur pusă în oală, pentru a reface cantitatea de minerale din corp.

Legendă sau realitate?

Michael Faraday a preparat aurul coloidal în formă pură prima oară în 1857. Din secolul 19 și până în zilele noastre, aurul coloidal este recunoscut pentru capacitatea sa de a vindeca anumite leziuni ale inimii și de a îmbunătăți circulația sangvină. Totodată, acesta contribuie la creșterea acuității mentale și a coeficientului de inteligență cu o medie de 20%.

La nivel spiritual, aurul coloidal conduce la atingerea unei stări de relaxare profundă, reduce stresul, relaxează corpul și stimulează funcția de regenerare a organismului.

O aplicabilitate modernă a aurului coloidal

Grupul de cercetare AimGroup propune un aparat menit să genereze în ființa umană un proces de rezonanță subtilă cu aurul coloidal pe baza căruia funcționează dispozitivul. Folosirea uzuală a aparatului Bio Synergy (ședințe zilnice de minim 30 de minune), reîntinerește și amplifică forța vitală, oferind totodată odihnă celor epuizați mental sau fizic. Terapia cu Bio Synergy se află în topul celor mai eficiente soluții de a crește în mod natural concentrația de aur din corpul omenesc.

Prin intermediul a două brățări atașate la mână, respectiv la picior, această baterie bioenergetică amplifică energetic propriile vibrații corporale.

Un aspect important îl reprezintă faptul că, Bio Synergy nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa (curent electric sau baterii). Vibrațiile energetice ale aurului coloidal sunt transmise prin fenomenul de rezonanță în interiorul organismului și acționează în profunzime asupra ADN-ului, refăcându-i structura și stimulându-l să funcționeze la parametri optimi. Aceasta este probabil calea cea mai scurtă și naturală către sanatate și frumusețe în toate sensurile posibile.

Află mai multe informații despre Bio Synergy aici: https://www.aimgroup.ro/produs/bio-synergy/

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

4 comentarii la „Bio Synergy: terapia cu aur coloidal pentru reîntinerire”

  1. În 1992 am fost pensionat pe caz de boală la vârsta de 42 cu Sclerodermie, metaplazie medulară şi dermatomiozită. Un prognostic de boală foarte rezervat. Am refuzat tratamentul alopat cu excepţia prednisonului. Am renunţat şi la acesta după un an şi jumătate fiindcă m-a transformat într-un obez diabetic. M-am orientat către medicina complementară. Am învăţat reiki chiar imediat după ieşirea din spital şi datorită acestei practici mi-am îmbunătăţit starea de sănătate. Am aflat apoi că singurul remediu pentru metaplazia medulară era tratamentul cu ioni de aur, sursa fiind Aurul coloidal şi bateria Bio Syinergy. Am consumat de cîteva ori aur coloidal, apoi am cumpărat în 2011 bateria Bio Synergy.
    Am folosit-o câte 2 – 3 ore pe zi, răcită cu ghiaţă. După câteva zile am simţit discret modificări în starea fizică şi mentală. Deşi nu am fost niciodată depresiv din cauza gravităţii bolii, tratamentul mă înviora, îmi creştea factorul de luciditate, puteam citi şi scrie mai mult fără să obosesc. Mi-a crescut puterea intuiţiei şi analizei tuturor aspectelor ascunse ale vieţii psihice. Puteam sta şi lucra în soare toată ziua fără protecţie (pălărie, unguente), practic lumina solară îmi devenise aliat şi mă simţeam excelent. Organismul nu mai cerea hrană din alimente, ci doar consumul de apă caldă, în jur de 3 litri pe zi, o cafea din obişnuinţă şi o mâncare din salată. Eram mai vioi şi lejer în mişcare la lucru în gospodărie, deşi eram supraponderal. Un tratament de două până la patru săptămâni, de două ore pe zi, poate să asigure necesarul de ioni de aur funcţionării normale a organismului până la patru, cinci luni de zile. Îmi făceam de două ori pe an analizele de laborator pentru hemoleucogramă şi ieşeau tot mai bune, confirmând ameliorarea bolii. Pot confirma că Bio Synergy este o alegere ce îmi dă speranţe să ţin sub control sclerodermia şi metaplazia medulară.

Lasă un răspuns