Sari la conținut

Cum s-a vindecat de depresie și și-a recăpătat vitalitatea folosind acest dispozitiv jumătate de oră pe zi

  • de

 

„De un an și jumătate mă confruntam cu o stare depresivă gravă și mă simțeam sfârșită. Oboseam stând, dacă vă puteți imagina. După 7 zile de terapie cu BIO SYNERGY, pe care l-am folosit jumătate de oră în fiecare zi, mi-am recăpătat pofta de viață și somnul mi s-a îmbunătățit nesperat de mult. Schimbările benefice care au avut loc în corpul meu într-un timp atât de scurt sunt impresionante!” (Luminița B., Hunedoara)

 

Terapia cu BIO SYNERGY conduce la transformări concrete (ușor de simțit și de observat) în starea de sănătate, atât timp cât abuzurile și exagerările în stilul de viață sunt evitate. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii produse asupra organismului:

 

•    Amplifică foarte mult energia vitală a organismului, efect care poate fi constatat prin dinamizarea magnetismului și electricității proprii;
•    Mărește speranța de viață, reducând riscul apariției accidentelor vasculare, stopurilor cardiace, etc.;
•    Trezește facultăți psihice solare (luciditate, calm, energie pozitivă, entuziasm, armonie, generozitate, căldură sufletească);
•    Reface fizic țesutul nervos (singurul dispozitiv cunoscut din lume care face asta) și de aceea poate restabili funcțiile creierului deteriorate de afecțiuni precum senilitatea, degenerescența mentală (Alzheimer), demența, leziunile sau tumorile creierului, mongolism, handicapuri mentale, absența coordonării cerebrale, anumite forme de paralizie;
•    Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, tiroidiene și pancreatice;

 

„Am cumpărat BIO SYNERGY pentru mama mea care suferea din cauza mai multor afecțiuni, unele datorate vârstei înaintate (77 de ani), altele pe care le avea din tinerețe. A folosit această baterie în fiecare zi. După o lună și jumătate de utilizare mi-a spus că se simțea în putere. Am fost mulțumită. Din punctul meu de vedere, BIO SYNERGY își atinsese scopul şi după încă o lună am constatat cu uimire că mama mea avea rezultate din ce în ce mai vizibile; mersul îi era mai vioi, culoarea tenului arăta sănătate și avea mai multă energie decât mine. Am fost complet surprinsă să văd toate schimbările astea. De curând, am mers să-și refacă analizele. Mama mea are acum 83 de ani și majoritatea rezultatelor au fost foarte bune! Eu însămi mi-am achiziționat un BIO SYNERGY. Felicitări celor de la AIM Group și vă mulțumim din suflet pentru că realizați astfel de dispozitive!” (Doina P., București)

„Sunt două săptămâni de când folosesc bateria; încă din prima săptămână, rezultatele au fost surprinzătoare, am dormit cum nu am mai făcut-o de vreo nouă ani, pulsul s-a reglat, simt (și vizualizez) o stare de bine edenică.” (Teodor A., Timișoara)

 

Ce este BIO SYNERGY?

Acest dispozitiv este o baterie bioenergetică (foloseşte potenţialul energetic al corpului şi nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa), ce permite regenerarea organismului uman graţie fenomenelor de rezonanţă care se stabilesc între corpul fiinţei umane la care este conectată bateria şi soluţia pe baza căreia aceasta funcţionează (aur coloidal). Această biobaterie este construită respectând indicaţiile revelate de Edgar Cayce (mediumul american) în timpul transelor sale, descoperirile unor oameni de ştiinţă care au studiat cultura inca (templele incaşe) şi descrierile unor principii asemănătoare din texte orientale vechi.

 

Biobateria acționează în mod direct asupra circulației sângelui

Curentul energetic al corpului trece prin acest dispozitiv care, folosit cu gheață, are temperatura mult mai scăzută decât cea a organismului. În acest fel ia naștere un impuls electric transmis înapoi în corp prin intermediul brățărilor atașate la mână și la picior. Modul în care este construită biobateria face posibilă transmiterea regulată și egală a acestor impulsuri energetice. Spre deosebire de alte tehnici în care se folosesc curenți de frecvență înaltă, terapia cu BIO SYNERGY relaxează profund nervii și mușchii. Dispozitivul nu se conectează la nicio sursă electrică (folosește doar potențialul electric al organismului), de aceea nu cauzează niciun disconfort și este eminamente benefic pentru întregul corp. Ori de câte ori te simți epuizat mental, emoțional sau fizic, BIO SYNERGY te ajută să îți recapeți odihna și să îți regenerezi resursele de energie, pentru că el este menit să echilibreze vibrațiile energetice ale fiecărui organ în parte. Orice factor care perturbează activitatea normală a organismului poate fi echilibrat prin folosirea zilnică a biobateriei. Se obțin rezultate foarte bune în tratarea reumatismului, nevralgiei, durerilor de cap, răcelilor, insomniei, oboselii și stresului.
Edgar Cayce recomanda folosirea biobateriei împreună cu practicarea meditației și a rugăciunii, obținându-se în acest fel rezultate neatinse în sănătate prin nicio altă formă de terapie existentă la ora actuală. Datorită faptului că echilibrează energiile care circulă în organism, BIO SYNERGY poate fi folosit în orice tip de afecțiune și dezechilibru, declanșând procese naturale de vindecare și regenerare.

 

Biobateria produce transformări spirituale
În afară de îmbunătățirea condiției fizice, folosirea biobateriei creează terenul favorabil pentru producerea transformărilor la nivel spiritual. Apar astfel înțelegeri noi, o viziune complexă asupra vieții și a Universului. Edgar Cayce recomanda pacienților săi să acorde o atenție deosebită viselor apărute pe perioada terapiei cu biobateria deoarece ele reprezintă expresia transformărilor care se declanșează la nivel subconștient.
Impulsurile produse de biobaterie nu sunt un soi de energii mistice și nici nu operează prin intermediul efectului placebo. Când este folosit în mod regulat, BIO SYNERGY produce rezultate concrete, schimbări la nivel fiziologic. Fiecare celulă din corp emite o vibrație energetică specifică. Din cauza unor factori externi sau interni perturbatori, unele celule încep să piardă din energia vitală necesară reconstrucției și regenerării lor. În același timp, alte celule din corp vibrează de sănătate. Biobateria primește acest exces de energie vitală și o redistribuie către celulele deficitare. Astfel, este posibilă echilibrarea din punct de vedere energetic și fiziologic.

eugen

În 1983, am citit un articol în Science et Vie (una dintre puținele reviste străine care se puteau citi pe la biblioteci). În articol era vorba de o întâlnire remarcabilă, pe teme de parapsihologie și puteri paranormale. La acest simpozion luaseră parte Djuna Davitasvili (celebra clarvăzătoare din Rusia), Vanga Dimitrova și psihologul bulgar Gheorghi Lozanov, Uri Geller, două surori chinezoaice telepate, un copil congolez care vedea prin obiecte și alții. Au fost efectuate o mulțime de experimente absolut uluitoare. Djuna a separat de la distanță gălbenușul unui ou de albuș, oul fiind spart într-un pahar cu apă; copilul congolez a reușit să indice poziția unui obiect ascuns într-o clădire, Geller a mișcat și îndoit de la distanță diverse obiecte.

Articolul din revista „Science et vie” m-a pus pe gânduri. Mi-am dat seama că trăim o viață măruntă, când în realitate avem un creier și o minte care ne pot îndeplini orice vis ne-ar trece prin cap. Lectura lui m-a determinat să găsesc metode și dispozitive care să ne ajute să dezvoltăm aceste puteri latente din noi. Practic, toate cercetările și aparatele pe care le-am realizat ulterior au avut ca motivație dorința noastră de descoperire a secretelor subconștientului, cum îl putem accesa și ce înseamnă aceasta din punct de vedere al mentalului. „(Eugen Bîrgăoanu, președintele AIMGroup)

 

Terapia cu BIO SYNERGY poate fi combinată și cu alt gen de terapie

Acest lucru se face în funcție de natura dezechilibrului apărut (chiropractică, masaj, acupunctură, homeopatie, împachetări, exerciții fizice etc.). Totuși, este indicat să nu se folosească bateria imediat după ingerarea unor medicamente care produc efecte puternice. De asemenea, nu trebuie ca în timpul ședinței cu BIO SYNERGY să se depună efort intelectual. Este bine să fii într-o stare de liniște, de introspecție, aspirație spirituală, pozitivism și seninătate.

Mai multe detalii despre Bio Synergy afli aici:

https://www.aimgroup.ro/produs/bio-synergy/

Lasă un răspuns