Sari la conținut

Interviu cu președintele AimGroup (II)

  • de

„Aparatele noastre au valenţe spirituale. Faptul că ele vindecă este un efect secundar.”

—   interviu cu dl ing. Eugen Bîrgăoanu, general manager al S.C. Xposed Media S.R.L. oferit revistei Magazin Terapeutic

M.T.: Să vorbim şi despre cel de-al treilea aparat!

E. B.: VITAL PROTECT, este un aparat care ne protejează de radiaţiile nocive, acele radiaţii electromagnetice dăunătoare corpului nostru. De asemenea, acest aparat te face şi mai rezistent în faţa radiaţiilor solare şi durerilor. Sunt mulţi pacienţi care după ce au folosit acest tip de aparat mi-au declarat că nu au mai avut de suferit de pe urma durerilor de la stomatolog. În mod normal, faptul că trăim pe suprafaţa pământului ne face să fim mult mai influenţaţi decât credem de radiaţia telurică. În anii ’50, un matematician, Otto Winfried Schuman, a postulat că datorită faptului că există Pământul, care este un bun conducător de electricitate, se creează o cavitate rezonantă, precum un condensator. Şi orice descărcare electrică de pe această planetă creează un fel de frecvenţă rezonantă pentru cavitate. Matematicianul a spus că această frecvenţă este de 7,83 hertzi. În anii ’60, când au început misiunile spaţiale, americanii au realizat că această frecvenţă este atât de importantă încât lipsa ei produce nişte tulburări patogene permanente, inclusiv micşorarea masei musculare la nivelul inimii, atrofierea unor ţesuturi etc. Atunci au introdus generatoare pe această frecvenţă pe toate navetele care se depărtau de Pământ la mai mult de 20 de kilometri. Prezenţa acestei frecvenţe face ca sistemul nostru să fie imun la perturbaţiile exterioare.

Testele noastre făcute la Facultatea de Electronică din Bucureşti au scos în evidenţă că dacă un om vorbeşte la telefonul mobil sau porneşte cuptorul cu microunde aflat lângă el, creierul său se desincronizează în câteva fracţiuni de secundă. În momentul în care poartă cu el acest aparat ‒ VITAL PROTECT‒, în maximum zece secunde creierul se reechilibrează şi revine la forma iniţială. Dacă poartă cu el în permanenţă aparatul de protecţie, nu mai are loc niciun fel de desincronizare a creierului. Să menţionăm, de pildă, cazul unui doctor din Vâlcea, care a luat de la noi un astfel de aparat, VITAL PROTECT. M-a sunat după aproximativ trei luni şi mi-a spus că soţia lui, datorită faptului că foloseşte acest aparat, nu a mai resimţit nicio durere în urma implantului stomatologic efectuat într-o clinică de specialitate. De asemenea, nu mai avea nici dureri de spate şi îi dispăruseră şi tulburările de ciclu menstrual. De remarcat, aşadar, că efectele acestui aparat sunt cumulative.

 

M.T.: În continuare, să prezentăm cititorilor noştri şi cel de-al patrulea aparat pe care îl produceţi.

AtlantisE. B.: Este vorba despre aparatul ATLANTIS care face parte din categoria aparatelor radionice. Fenomenul pe care l-am descoperit era următorul: făceam nişte analize stohastice pe culturi de bacterii, pentru a vedea dacă există vreo predictibilitate în evoluţia acestora. Am constatat că dacă luam doar câteva picături din mediul lor de cultură şi le puneam în zone electromagnetice se modifica întregul comportament al bacteriilor. Practic, dacă avem două particule cuantice pe care le separăm ‒ ducem una la un capăt al Universului, iar pe cealaltă la celălalt capăt al Universului ‒ şi manifestăm o acţiune asupra uneia, ei bine, acţiunea se manifestă instantaneu şi asupra celeilalte, ca şi cum nu ar exista distanţă între ele. Aceasta este radionica! Ea structurează mental o conexiune cu cineva de la capătul celălalt al lumii, cu care are în comun doar o amprentă biologică. Radionica este o formă de materializare a unui gând, a unui circuit de acord etc. Mintea noastră este omnipotentă, doar că nu se focalizează numai asupra unui gând. În subconştient există foarte multe idei inoculate, care „te atacă” şi care blochează ideea de prosperitate, pentru că ele sunt cvasipermanente şi funcţionează continuu.

 

logoaimM.T.: Unde se pot găsi aceste aparate despre care am discutat în numărul trecut şi despre care discutăm în momentul de faţă?

E. B.: Ele sunt prezentate pe site-ul nostru www.aimgroup.ro. Avem şi o editură care se numeşte VIDIA şi care promovează lucrări ştiinţifice şi modalităţi de dezvoltare interioară, de spiritualitate. Colaborăm cu numeroşi distribuitori, iar preţurile aparatelor noastre sunt între 75 şi 380 de euro. Aceste aparate sunt lucrate manual, nu au nevoie de consumabile şi trebuie să ţinem cont că sănătatea costă.

 

M.T.: Spuneţi-mi câteva argumente pentru care cititorii noştri ar trebui să îşi achiziţioneze cel puţin unul dintre aparatele pe care le aveţi!

E.B.: Spre deosebire de orice medicament alopat, aparatele noastre au efecte eminamente pozitive. Nu există efecte adverse. Fiecare pas pe care îl faci folosind aceste aparate înseamnă îmbunătățirea vitalității tale! Folosirea acestor aparate te conduce la înțelegeri spirituale profunde asupra vieţii, lucru care, după opinia mea, este cel mai important. Dumnezeu există în noi şi echilibrează lucrurile în permanenţă. Aceste aparate sunt uşor şi plăcut de utilizat şi, mai ales, nu simţi nicio durere atunci când le foloseşti. Experienţa în sine este plăcută, ca să nu mai vorbim şi de rezultatele pe care le vei obţine în urma folosirii lor! Ca orice terapie holistică, te ajută la creşterea nivelului tău de înţelegere în plan spiritual. Conştientizezi care a fost cauza bolii după ce ţi-ai rezolvat problema. În plus, aceste aparate sunt diferite de medicina alopată.

 

M.T.: În momentul în care folosesc aceste aparate, pacienţii pot lua şi medicamentele prescrise pentru afecţiunea lor de către medicii specialişti în medicina alopată? E nevoie să ţină vreun regim alimentar, sau să urmeze o dietă? Pot fi folosite aparatele de către toţi membrii familiei?

E.B.: Dieta ajută întotdeauna, ea fiind recomandată şi celor care nu au probleme de sănătate. Folosirea acestor aparate ale noastre nu interferează cu niciun medicament sau tratament alopat. Aparatele pot fi folosite de toţi membrii familiei, mai puţin BIO SYNERGY, pentru că acesta conţine în interiorul său nişte pulberi care se structurează după cel care foloseşte primul aparatul. Iar această structurare are loc în funcţie de câmpul energetic al fiecărei persoane.

 

M.T.: Vă pregătiţi pentru lansarea unor noi aparate cât mai curând?

E. B.: Lucrăm acum la mai multe produse care au la bază ideea de dezvoltare umană şi pe cea de rezolvare a unor probleme dificile, cum ar fi renunţarea la tutun, succesul financiar, chestiuni care ţin de reprogramarea mentală, etc.

M.T. Domnule Eugen Bîrgăoanu, a fost o reală plăcere să intru în contact cu Dumneavoastră și să putem discuta lucruri atât de interesante. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și vă doresc mult succes în proiectele la care lucrați!

E.B. Cu drag! Mulțumesc și la cât mai multe realizări și revistei Magazin Terapeutic!

Lasă un răspuns