Sari la conținut

Interviu cu președintele AimGroup (I)

„Aparatele noastre au valenţe spirituale. Faptul că ele vindecă este un efect secundar.”

—   interviu cu dl ing. Eugen Bîrgăoanu, general manager al S.C. Xposed Media S.R.L. oferit revistei Magazin Terapeutic

Când boala îşi face apariţia în corpul nostru primul impuls e să ne îndreptăm atenţia către medicina alopată (convenţională), uitând de terapiile naturiste atât de benefice pentru întregul organism. Despre acest gen de terapii şi despre cum aparatele bazate pe fluxuri energetice ne pot reda sănătatea aflăm în rândurile următoare de la cel care a inventat astfel de dispozitive, dl ing. Eugen Bîrgăoanu.

 

M.T.: Când a apărut pe piaţa de specialitate societatea pe care cu onoare o conduceţi şi căror persoane le sunt adresate aparatele despre care vom discuta în cele ce urmează?
E. B.: Preocuparea pentru aceste aparate benefice pentru sănătate a apărut înainte de 1990. În 1993, ne-am constituit ca şi societate. Aparatele noastre au la bază o idee distinctă faţă de ce înseamnă medicina la ora actuală. În general, când descoperă că au o boală oamenii s-au obişnuit să meargă la un doctor de medicină convenţională. Medicul prescrie un medicament pentru ca durerea să treacă. El urmăreşte să combată efectele. Cauza trece de cele mai multe ori neobservată (deoarece nu există o abordare holistică, profundă). Când iei un medicament eşti anesteziat. Nu mai simţi durerea, deşi în corp problema continuă să existe.

 
Statistica bolnavilor cu afecţiuni foarte grave ‒ cancer, SIDA, sifilis etc. ‒  a scos în evidenţă un aspect foarte straniu. Toţi pacienţii respectivi au avut un lung istoric de boli, din ce în ce mai grave, pe care le-au „tratat” alopat. Cineva a avut o simplă candidoză şi a tratat-o alopat; după un timp, a făcut tricomonas pe care a „tratat-o” tot alopat. I-au apărut apoi herpes, papiloma, ambele tratate alopat, iar în final au evoluat în sifilis sau cancer la prostată. Statisticile despre care vorbim arată clar că acest mod de a privi lucrurile nu rezolvă problema, ci o împinge la un nivel mult mai profund şi tot mai greu de tratat. De fapt, boala reprezintă un efort al organismului de a se echilibra, după cum spun cercetătorii în domeniu. Organismul vine şi reechilibrează totul, iar subconştientul controlează mii de procese simultan, care au loc în corpul nostru de-a lungul timpului. Dacă boala (cauza afecţiunii) este supresată prin medicamente care vizează doar simptomele, ea se va transforma în cele din urmă în ceva mult mai grav, chiar incurabil.

Ce alternativă avem? Abordarea holistică. Termenul „holism” a fost făcut cunoscut de Samuel Hahnemann, cel care a introdus homeopatia în rândul ştiinţelor medicale. El a definit şi termenul de holism, şi pe cel de alopatie. În holism problemele se pun diferit; mai precis, medicul ştie că în tine există o energie care caută în permanenţă un echilibru şi datorită acestei capacităţi de a echilibra totul tu descrii tabloul problematic, iar medicul îl recunoaşte şi îţi dă un remediu care stimulează organismul în direcţia pe care inteligenţa o vrea.

 
Aparatele noastre sunt construite în acest sens. Ele stimulează organismul şi forţa vitală în direcţia către care ea ar vrea să se ducă. Semnele sunt diferite de ceea ce se înţelege prin vindecare în medicina alopată. În medicina alopată, simptomele se suprezează şi în felul acesta, dezechilibrul se agravează treptat. În abordarea holistă, boala este scoasă la suprafaţă, adică din organele absolut vitale este împinsă spre periferie, spre muşchi, piele sau oase. În timp, dezechilibrul inițial dispare, iar simptomele încetează. Toate aparatele noastre sunt construite pe baza acestei idei: de a amplifica forţa vitală. Folosindu-le, nivelul de vitalitate creşte foarte mult.

 M.T.: Cum îi ajută aceste aparate pe cei care au boli despre care medicii cred că sunt incurabile? Să încercăm să vorbim pe rând despre fiecare aparat creat de dvs.
E. B.: Însăşi ideea aceasta de boală e cumva greşită. Nu există boală, ci există om bolnav. Şi fiecare bolnav are ceva particular. Să dăm un exemplu. Să luăm primul aparat care se numeşte MIND SYNERGY MILLENIUM şi care e un dispozitiv de stimulare mentală. Sunt nişte stimuli auditivi şi luminoşi. Practic, aparatul conduce creierul într-o stare modificată de conştiinţă, alfa, teta, beta, în funcţie de programele pe care le face un subiect cu aparatul. Toate acestea sunt emisii electromagnetice, nişte semnale denumite unde cerebrale, care indică în medicină nivelul de implicare a creierului şi starea noastră de conştiinţă, de la 12 hertzi în sus se consideră că suntem în starea beta, adică în starea de veghe. Atunci când citim, când mergem, când conducem maşina suntem în starea de veghe, între 12 ‒ 16 hertzi. În timpul unei alergări sau al unui efort deosebit frecvenţa aceasta creşte. În momentul în care frecvenţa scade sub 12 hertzi, suntem în zona alfa şi se produce ceva ciudat, de aceea se şi numesc stări de modificare de conştiinţă pentru că în mod obişnuit niciun adult cu ochii deschişi nu mai trăieşte aceste stări alfa.

Mind Synergy 2Să luăm în considerare un copil, când are doi ani este în delta, când a depăşit patru ani peste 85% din timp este în alfa. La un adult nu se mai petrec astfel de stări. În momentul acela, din punct de vedere psihologic spiritul critic moare. Spiritul critic funcţionează în mod inconştient. El împiedică informaţia să ajungă într-un strat foarte profund care se numeşte memorie de lungă durată. Memoria de lungă durată, afirmă specialiştii, este omniprezentă, omnipotentă, omniscientă şi comunică mereu cu planul fizic. În interiorul nostru există o structură care nu e în corpul fizic şi la care avem acces permanent, pentru că ea comunică întotdeauna cu structura noastră grosieră. În momentul când creierul este echilibrat, noi comunicăm cu această memorie, iar ea transpare în planul fizic. Forţa vitală se amplifică astfel foarte mult. Conform direcţiei forţei vitale despre care am discutat, la fiecare persoană apar diverse influenţe. Întotdeauna aceste echilibrări generale sunt pozitive. Ele sunt o tendinţă naturală de-a noastră. În cadrul unui astfel de aparat apare o stare de vid în momentul în care se reechilibrează emisferele cerebrale, apare o stare de linişte şi o comuniune cu această memorie de lungă durată.

 

M.T.: Poate acest aparat să prevină anumite stări care duc inevitabil la degradarea sănătăţii?
E. B.: Scopul nostru fundamental e să regăsim acea scânteie divină care există în noi. Să ne regăsim natura noastră divină. Nu ai cum să îl cauţi pe Dumnezeu în afară, dacă nu îl găseşti mai întâi în tine! Nu ai cum să iubeşti pe cineva, dacă nu te iubeşti mai întâi pe tine! Regăsirea este interioară, iar când apare acea stare de linişte interioară aceasta devine un precursor spre realizarea stării de bine, de echilibru. În realitate, toate aparatele noastre au valenţe spirituale, faptul că ele şi vindecă este un efect secundar.

Colaborăm cu un medic din Franţa. Acesta a făcut nişte experimente extrem de interesante. A măsurat semnalele care apar pe creier. În mod obişnuit, acestea sunt de ordinul microvolţilor. Atunci când creierul este echilibrat semnalele care apar la nivelul lui sunt de ordinul a sute de microvolţi. Pot ajunge chiar şi la o mie, ca şi cum gândul pe care l-am emite este de o sută sau de o mie de ori mai puternic decât în mod obişnuit. Ulterior acelaşi doctor, în urma unui experiment efectuat pe un om sănătos, s-a gândit să experimenteze eficienţa aparatului pe un om bolnav. Astfel, dacă pe un om sănătos îl linişteşte şi îl reechilibrează, să vedem cum reacţionează acelaşi aparat asupra unui bolnav aflat în comă. A folosit programele de energizare în cazul unor bolnavi, trei la număr, aflaţi în comă şi în mai puţin de 12 ore bolnavii au ieşit din această stare. Cert e că efectele sunt extrem de puternice. Au fost persoane cărora după o singură şedinţă le-a dispărut bâlbâiala, au început să vizualizeze aura, le-a reapărut vederea după hipermetropie. În esenţă, aproximativ toţi parametrii organismului nostru revin la nivelul optim. Puterea de judecată, memoria, factorul de inteligenţă, toate acestea cresc.

 

M.T.: Să vorbim şi despre un alt aparat dintre cele patru pe care le produceţi!
E. B.: Un alt aparat este BIO SYNERGY, un dispozitiv care transmite informaţii organismului uman, acesta începând să-şi producă singur propriul aur. Ideea este următoarea: organismul uman este o uzină, un microcosmos care are capacitatea să producă orice în interiorul său. În mod normal, în organismul nostru ar trebui să se găsească de toate. De pildă, am încercat să măsor cantitatea de aur, dar e atât de mică încât nu poate fi detectată. De ce este atât de important aurul? Deoarece au fost găsite numeroase mărturii şi desene în vechile temple incaşe, care atestă faptul că preoţii din acea vreme foloseau aurul pentru a-şi rafina trăirile spirituale şi pentru a-şi dezvolta anumite capacităţi spirituale. Erau longevivi şi foarte sănătoşi. Mai mult, un biolog american a avut curiozitatea să studieze câteva mumii incaşe şi a descoperit că pe suprafaţa interioară a craniului densitatea de aur era atât de mare, încât osul cranian era conductiv, ca şi cum ar fi fost depusă peliculă de aur în timpul existenţei sale în acel loc. Atunci s-a întrebat cum de a fost posibil aşa ceva. S-au descoperit nişte artefacte care au evidenţiat că se folosea un amestec din grafit şi pulberi de aur şi se făcea un gen de meditaţie la care erau conectaţi ca la un fel de materie. Cantitatea de aur din corp creştea atât de mult încât se putea remarca şi în oase.

Bio SynergyAparatul nostru este construit pentru a fi mult mai eficient decât scrierile din antichitate, dar porneşte de la acestea. Ca urmare a informaţiilor transmise de dispozitivul nostru, corpul începe să îşi genereze aurul propriu. În 1962, un biolog francez a luat Premiul Nobel pentru că a descoperit că metalele care se găsesc în organismul nostru nu au nicio legătură cu mineralele pe care le găsim în scoarţa terestră. În noi există nişte proteine care simulează metalul respectiv astfel încât metalele care se găsesc în corpul nostru sunt vii, organice şi au o altă structură decât metalul amorf, cristalin, pe care îl găsim în scoarţa terestră. Însăşi ingurgitarea de metale este foarte nocivă pentru organism, iar acesta le respinge. Singura modalitate este să faci organismul să-şi producă singur metalul care îi lipseşte. Problema e că orice metal, în afară de aur, are efecte secundare dacă se depăşeşte o anumită cantitate. Alchimia are la bază ideea că toate metalele sunt obţinute din aur prin impurificare.  Ideea e că amplificând aurul, procesul acesta alchimic din noi începe să revină la normal. Folosind acest aparat, în decursul a patru ‒ şase săptămâni aurul devine detectabil în sânge. Fiinţa umană devine mult mai rezistentă. De regulă, când se trezeşte forţa vitală aceasta caută să echilibreze lucrurile pe calea minimei rezistenţe. Minima rezistenţă presupune să dormi.

Există scrieri întregi despre cum să ne refacem sănătatea dormind. Când apare senzaţia de somn este necesar să te culci, iar când te vei trezi vei constata că te simţi mai bine şi mai sănătos. Aparatul acesta reglează calitatea somnului, creşte speranţa de viaţă şi contribuie la tratarea multor afecţiuni. Efectele sunt cumulative şi se observă în timp. Acest aparat a fost folosit de acelaşi doctor francez de care aminteam anterior pe un pacient care suferise un accident vascular cerebral. În urma acestei afecţiuni pacientului cu pricina i-a dispărut simţul adaptării în momentul în care trecea de la poziţia orizontală la cea verticală, iar când se ridica din pat avea lipotimie, adică leşina trei ‒ patru minute. Din această cauză de circa opt ani nu s-a mai ridicat din pat. Avea tensiunea vasculară mărită. După ce a utilizat acest aparat trei zile, persoana s-a ridicat din pat, a constatat că i-a dispărut tensiunea ortostatică şi nu a mai suferit leşinuri. A continuat să utilizeze BIO SYNERGY, fapt care l-a făcut să se simtă din ce în ce mai bine, devenind din nou un om normal.

 

Va urma…

3 comentarii la „Interviu cu președintele AimGroup (I)”

 1. Buna ziua,

  Felicitari pentru tot ceea ce faceti, domnule Bîrgăoanu!
  Aparatele dumneavoastra sunt intr-adevar deosebite si au puteri nebanuite.
  Eu le folosesc de cativa ani si sunt foarte multumita de rezultate.
  Recent am ramas insa insarcinata si am incetat sa le mai utilizez din cauza lipsei de informatii cu privire la efectele lor asupra femeilor insarcinate. Din pacate, sarcina a inceput sa imi puna probleme de sanatate si stiu ca atat MIND SYNERGY, cat si BIO SYNERGY m-ar putea ajuta, dar ma tem sa le folosesc.
  Ati putea sa ma ajutati cu mai multe informatii in acest sens? Este utilizarea acestor aparate sigura in sarcina, atat pentru mama, cat si pentru copil?
  Sunt convinsa ca mai sunt multe alte viitoare mamici care ar dori sa afle cat mai multe detalii cu privire la acest subiect…
  Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra si va doresc numai bine.

  Cu deosebita consideratie pentru munca dumneavoastra si pentru rezultatele obţinute,
  Iulia S.

Lasă un răspuns