Sari la conținut

O schimbare radicală de paradigmă în medicină

  • de

 În Antichitate, practica medicală se baza pe teoria demonismului
Boala era considerată ca fiind adusă de înfăptuirea păcatului drept pedeapsă și putea fi prevenită sau vindecată prin adoptarea unui stil de viață evlavios sau luptând cu demonii prin exorcism. Bazându-se pe această dogmă religioasă, multă vreme au fost interzise disecția și examinarea corpului uman. Odată cu acceptarea autopsiei și studierea anatomiei s-a făcut un pas important care a condus la Prima Revoluție în Medicină. Demonismul orb a fost abandonat în favoarea unei noi viziuni asupra organismului, o înțelegere exactă a modului de funcționare și interacțiune ale organelor corpului. Patologia umorală a apărut în urma acestei revoluții, alături de homeopatia clasică și terapia florală Bach. Acum patologia umorală este unul dintre pilonii medicinei. Organismul este înțeles ca fiind un simplu sistem tehnic și biochimic, iar defectele tehnice, dezechilibrele și blocajele sunt cauzele bolii.

 

 

GeneticaMicroscopia optică a deschis calea către o nouă descoperire
Lucruri cândva ascunse au ieşit la iveală. Acest lucru a format o școală de gândire newtoniană care caută boli la unități de materie tot mai mici. Acum, de exemplu, genele și mutațiile celulare au fost găsite responsabile. Oncologia contemporană și imunologia s-au dezvoltat conform acestui model de gândire.

 

Medicul german Ryke G. Hamer a pus bazele celei de-a Treia Revoluții în Medicină
Acest lucru se întâmpla în 1981. De atunci, este clar că am avut întotdeauna o înțelegere eronată asupra bolii. Așadar are loc o schimbare importantă de paradigmă şi nimic nu mai este considerat corect sau greșit, ci doar eficient sau ineficient din punct de vedere al naturii. Medicul Ryke Geerd Hamer a adus la lumină existența unor programe biologice speciale care se activează în momentul când organismul se confruntă cu un conflict biologic (frica de moarte, pierderea neașteptată a unui membru al familiei sau a partenerului de viață, șocul emoțional cauzat de o veste nefavorabilă, încetarea aprovizionării cu produse alimentare, a nu fi capabili de a ne susține nevoile sexuale, o acuzație gravă care se aduce cuiva, pierderea bruscă a locului de muncă etc.).

 

Conflictul biologic este cel care declanșează un anumit program (corelat cu funcțiile specifice ale fiecărui organ în parte) prin intermediul căruia organismul gestionează problema cu care ne confruntăm la nivel fiziologic. Aceste programe speciale nu sunt dușmanul, ci aliatul nostru. Însă, la ora actuală, etapele de instalare, soluționare și vindecare completă ale unui conflict biologic sunt înțelese greșit de medicina clasică și sunt abordate într-o manieră care nu face decât să împiedice evoluția lor naturală. Atenție, în timp ce conflictul emoțional se rezolvă, organismul poate să sufere încă fiind în etapa de soluționare și vindecare, el  generând simptome.
 
imageSimptomele – etapele procesului de vindecare
Medicul german Hamer își bazează înțelegerile la care a ajuns pe mii de cazuri de oameni bolnavi de cancer (în faze avansate), pe care i-a ajutat să se vindece, deși multora dintre ei alți medici nu le mai dădeau decât puţine luni de trăit. Simptomele pe care medicina clasică le tratează reprezintă exact modalitățile prin care programele biologice (al căror scop este asigurarea supraviețuirii și revenirea la starea de echilibru) gestionează conflictul instalat. Mai mult decât atât, se poate întâmpla ca simptomele, deși neplăcute, să apară chiar în etapa de vindecare.
 
Motivul pentru care organismul nu reușește uneori să revină singur la starea de echilibru este pentru că îi lipsesc resursele necesare de energie, odihna și suportul psihic adecvat. De exemplu, în faza activă a unui conflict biologic pot apărea următoarele simptome: febră, lipsa poftei de mâncare, mâini reci, preocupare obsesivă pentru situația de conflict, anorexie, insomnie, niveluri ridicate ale hormonilor de stres și activitate metabolică intensă. Aceste simptome sunt reacții ale organismului pentru a ne ajuta să gestionăm problema. Lipsa poftei de mâncare, de exemplu, apare pentru a nu ne îngreuna aparatul digestiv în timpul gestionării problemei, oferindu-ne energie pentru a rezolva conflictul. Dacă situația durează mai mult timp, persoana respectivă va pierde în greutate și, probabil, situația se va agrava. Pentru a putea susține organismul în continuare este nevoie de odihnă (somn), energie și liniște psihică. Cu alte cuvinte, trebuie ca forța vitală să fie impulsionată și dinamizată, astfel încât organismul să-și poată reface puterile.

 

Un semn de întrebare asupra practicii medicale clasice
Ce anume din abordarea medicinei clasice sprijină în acest sens noile descoperiri și înțelegeri asupra bolii? Din moment ce medicamentele sunt, în general, menite să stopeze manifestarea simptomelor, nu este de mirare că are loc un proces constant de degradare a sănătății oamenilor. Trăim într-o societate dependentă de medicamente și suntem tot mai slăbiți și vulnerabili în fața bolii. Iată o problemă care se ridică inevitabil.

 

O terapie cu adevărat eficientă…
… din punct de vedere al naturii și al modalității în care organismul gestionează situaţiile apărute este aceea care stimulează forța vitală, oferind condițiile necesare pentru ca fluctuațiile minții să dispară, somnul să survină natural și refacerea să aibă loc mai ușor.

Echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră ‒ AIM Group ‒ își îndreaptă atenția și eforturile în vederea soluţionării acestei probleme încă din 1982. Dispozitivele pe care le creează membrii acestui grup sunt menite să impulsioneze capacități latente din ființa umană, cu scopul dinamizării inteligenței native a organismului de a se autovindeca și de a pregăti întreaga ființă pentru accesarea treptelor superioare în evoluția spirituală.
 
resized_stones-on-sand-concentric-circles

BIO SYNERGY este o baterie bioenergetică ce permite regenerarea organismului, grație fenomenelor de rezonanță care se stabilesc între corpul ființei umane la care este conectată bateria și soluția din aur coloidal pe baza căreia funcționează dispozitivul. Câteva şedințe zilnice de aproximativ jumătate de oră cu BIO SYNERGY aduc odihna celor obosiți, celor care au fost supuși unor perioade îndelungate de stres și epuizare, celor care caută o influență armonizatoare care să-i ajute în realizarea coordonării între structurile lor fizice, mentale și valențele lor spirituale, astfel încât acestea din urmă să aibă efect asupra corpului fizic.

Dispozitivul este construit respectând indicațiile revelate de Edgar Cayce (mediumul american) în timpul transelor sale, descoperiri ale unor oameni de ştiinţă care au studiat cultura inca (templele incaşe) şi descrieri ale unor principii asemănătoare din texte orientale vechi. Biobateria a fost verificată pentru prima dată de Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare din Virginia Beach (Association for Research and Enlightement ‒ ARE), care se ocupă de punerea în practică a învăţăturilor revelate de Cayce, iar rezultatele care s-au obţinut au fost absolut uluitoare. Edgar Cayce a insistat personal asupra importanţei acestui aparat, considerându-l superior oricărei alte metode şi susţinând că mărește speranța de viață.

Principalele efecte pe care le constată cei care folosesc dispozitivul BIO SYNERGY (cu condiția să fie folosit minimum 31 de zile fără întreruperi, ideal fiind două, chiar trei luni, cel puţin 30 de minute în fiecare zi) sunt:
Bio Synergy•    Amplifică foarte mult energia vitală a organismului, proces care permite regenerarea și refacerea mai ușoară a organismului.
•    Mărește speranța de viață, reducând riscul apariției accidentelor vasculare, stopurilor cardiace etc.
•    Trezește facultăți psihice solare (luciditate, calm, energie pozitivă, entuziasm, armonie, generozitate, căldură sufletească).
•    Alină fluctuațiile minții, aducând odihnă celor obosiți sau slăbiți.
•    Reface fizic țesutul nervos (este singurul dispozitiv cunoscut din lume care face asta) și, de aceea, poate restabili funcțiile creierului deteriorate de afecțiuni precum senilitatea, degenerescența mentală (Alzheimer), demența, leziunile sau tumorile creierului, mongolism, handicapuri mentale, absența coordonării cerebrale, anumite forme de paralizie.
•    Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, a glandei tiroide și a pancreasului.

Mai multe detalii despre BIO SYNERGY afli accesând site-ul www.aimgroup.ro și din manualul de utilizare al aparatului.

Lasă un răspuns