Sari la conținut

Aplicații practice pentru legea atracției

Putem influenţa direcţia propriei vieţi, atrăgând circumstanţele creatoare de fericire, belşug, împlinire. Dar atingerea obiectivului cere acţiune din partea noastră. Ceea ce înseamnă să chemăm lucrurile, să le dorim cu ardoare şi ele vor veni. Aduse de legea atracţiei reciproce. Cum facem lucrurile să se întâmple, concret?

Să ne aliniem psihic, fizic și emoțional la frecvența pozitivă

Când ne gândim la succes, atragem gânduri şi circumstanţe care ne dirijează spre succes. A nu se înţelege că vom atrage succesul instantaneu, ci că atragem energia succesului, gândurile şi demersurile de urmat pentru a obţine succesul. Este valabil și invers: când ne gândim insistent la lucrurile rele din viaţă, atragem alte lucruri rele.

Un gând atrage un alt gând asemănător, mai multe gânduri focalizate pe același obiect atrag în cele din urmă obiectul în sine.
Creierul nostru funcţionează prin asociere şi concentrându-se, pe moment, asupra unui singur lucru. Cel care vede jumătatea plină a paharului va fi susceptibil să atragă spre sine obiectele şi oamenii corespunzători gândurilor sale. Pentru că primim şi mergem spre lucrurile care ţin isonul frecvenţei noastre mentale.

Puterea de a ne alinia spiritul la frecvenţa pozitivă există în noi. Este nevoie doar de un efort de voinţă şi bunăvoinţă pentru a o scoate la lumină. Un text, o imagine, un gând luminos sunt de ajuns pentru a pune lucrurile în mişcare. Nu este nevoie să forţăm pozitivismul, ci doar să îl primim. De exemplu, când privim un apus de soare, nu avem nevoie să forţăm sentimentul de extaz, pentru că este natural şi îl trăim pur şi simplu.

Altă metodă: să ne dăm minima osteneală de a autogenera sentimente pozitive. Ele vor genera în noi starea de bine. Este suficient să facem asta din când în când – să ne acordăm timp de calitate, de câteva ori pe zi, pentru binele nostru moral şi fizic cel de toate zilele. Oricum: citind, scriind, relaxându-ne fiecare în felul lui, lăsându-ne în voia unei activităţi care ne face să ne simţim bine…

Să ne focalizăm energia mentală

energie-mentalaIgiena corectă a vieţii nu ţine doar de trup, ci şi de spirit (de mental). Spiritul nostru este soarele fiinţei noastre, este energia pozitivă a vieţii, o energie a posibilităţilor, căreia îi dăm formă şi direcţie prin gânduri şi acţiuni. Şi ar mai fi un element: entuziasmul. Trebuie să fim entuziasmaţi de lucrul pe care îl dorim din tot sufletul. Fără dorinţă arzătoare, fără pasiune, este practic imposibil să reuşim, indiferent ce ne-am propune.
Energia mentală funcţionează mai bine când este focalizată. Aşa că trebuie să-i trimitem obiectului dorinţei noastre cel mai bun şi mai serios gând. Spiritul lucrează pe planul inconştientului şi aproape întotdeauna în sensul a ceea ce iubim sau preferăm. Rareori acordă atenţie lucrurilor care nu ne interesează.

Energia dorinței activează leagea atracției

Să nu pierdem din vedere obiectivul! Să păstrăm în spirit intenţia primă şi să o vedem gata îndeplinită, iar ea ne va răsplăti oferindu-ne motivaţia pentru a continua.
Cu cât vom dori mai intens şi cu mai multă afectivitate un lucru, cu atât mai puternică va fi forţa de atracţie pe care o vom exercita asupra lui.
Evident, o dorinţă ce devine iraţională şi se îndepărtează de linia pozitivă poate deveni sursa multor probleme. Orice dorinţă trebuie să fie în acord cu bunăstarea personală şi cu binele tuturor. Într-un cuvânt, trebuie să fie pozitivă. Nu putem forţa lucrurile, putem doar să le influenţăm, să le ”fermecăm” în mod pozitiv, iubitor. Când folosim forţa, trecem peste armonia naturală a lucrurilor şi le facem rău sufletului nostru şi tuturor celorlalte suflete.

Să urmărim un plan

fa-un-planSă elaborăm un sistem, un plan, etapă cu etapă, şi să găsim soluţii viabile. Când ceva nu funcţionează, să ne acordăm timpul necesar pentru a reflecta eficient. Prea adeseori luăm decizii în pripă, fără a analiza toate opţiunile şi a face alegerea cea mai clară. Fiecare alegere implică un risc – nimic nu este perfect -, dar riscul calculat poartă în sine sămânţa succesului.

Pasul următor: am făcut planul, acum să îl urmăm. Să ne urmărim neabătut scopul. Totul se realizează prin mişcare, prin acţiune mentală şi fizică. Gândim şi acţionăm, reacţionăm şi reflectăm. Ne concentrăm, nu ne risipim energia cu zădărnicii, provocăm, influenţăm, iubim şi prindem lucrurile cu mâna!

Energia atracţiei constă în mişcare, acţiune, pentru că este o energie dinamică. Trebuie să mergem spre lucruri, pentru a le atrage, pentru a le activa. Cerând, cercetând, bătând la porţi şi văzând oportunităţile de a obţine ceea ce dorim.
Fără acţiune nu există atracţie. Panificăm, executăm etapă cu etapă şi primim direct proporţional cu ce dăm.

Să lansăm provocarea

Spiritul mental, care ne permite să formulăm un gând sau o idee, este punctul de plecare al tuturor lucrurilor şi al tuturor realizărilor.

În esenţa lui, spiritul este substanţa fără formă, polivalentă a vieţii. Gândurile noastre reprezintă prototipul, ca să spunem aşa, în care prinde formă această substanţă informă. Gândul este matriţa, spiritul este materia primă care este prelucrată şi ia forma imaginii sau ideii la care râvnim. Să lansam, aşadar, provocarea ”Vino!” având convingerea absolută că spiritul este cel care face toată munca.
Pentru completarea informațiilor citește și:
Legea Atracției si Puterea Vibrațiilor Mentale

Învață să strunești energia gândurilor ca să-ți atingi cu succes obiectivele
Creative Commons License
Aplicatii practice pentru legea atractiei by AimGroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Lasă un răspuns