Sari la conținut

7 modalități prin care să folosești spiritualitatea pentru ca afacerea ta să prospere

Dacă pui la bătaie toate resursele de care dispui, vei avea în mod natural un succes mai mare în afaceri. Contabilitatea și analiza datelor sunt utile, dar ai la dispoziție și alte instrumente. Spiritualitatea și instinctele tale s-au dezvoltat și cresc încă de la naștere. Ar fi păcat să nu le folosești în avantajul tău.

Folosește aceste strategii pentru a-ți consolida afacerea cu ajutorul spiritualității:

1. Stai în liniște cu greșelile tale. Aproape toți ne evităm greșelile. Ne creează prea mult disconfort. Însă greșelile sunt dintotdeauna principala modalitate prin care oamenii învață. Primește-ți greșelile cu brațele deschise, stai în liniște și examinează sursa greșelii tale. Cât de mult ar prospera afacerea ta dacă nu ai mai repeta niciodată greșelile?

2. Fixează-ți scopuri mărețe. Intră în legătură cu sufletul tău și conștientizează cât de mare și de prosperă poate să devină afacerea ta. Fixează-ți un obiectiv înalt și ține-te de el. Majoritatea obiectivelor substanțiale nu sunt atinse pentru că pe parcurs apare un obiectiv mai ușor de realizat. Folosește puterea scopurilor mărețe și fii perseverent.

3. Eliberează-te. Învață să ierți și mergi mai departe. Asta înseamnă să te ierți inclusiv pe tine. Învață din provocări și apoi eliberează-te de ele. Dacă ții ranchiună și te agăți de trecut, în cele din urmă tu și afacerea ta veți avea de suferit.

4. Lasă-ți spiritul să îți ghideze afacerea. Logica și cuantificarea își au locul lor în orice afacere, însă afacerile cu adevărat prospere își ghidează deciziile și după alte criterii. Ai încredere în instinctele tale când ți se termină cifrele.

5. Fii entuziast în ce privește necunoscutul. Tot ce trebuie să faci e să vezi clar următorul pas. Restul poate să fie un pic în ceață, nu e nicio problemă dacă e așa. Orice realizare impresionantă are în ea cel puțin un pic de necunoscut.

6. Meditează asupra provocărilor. Să te superi când apar provocări e ca un reflex. Poți să îți dezvolți un obicei mai eficient. Meditează asupra provocărilor pe care ți le lansează afacerea ta și caută cu calm o soluție.

7. Arată recunoștință. Ca să simți recunoștință, trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor pentru care ești recunoscător. Acordă-ți în fiecare zi câteva minute și simte recunoștință pentru lucrurile care te bucură sau îți aduc satisfacție în afacerea ta. Cel puțin îți vei crea astfel o stare de spirit mai bună.

Acum îți folosești spiritualitatea în avantajul tău în tot ce ține de afacerea ta? Dacă nu, ignori o sursă extraordinară care îți poate oferi îndrumare și putere. Tratează-ți spiritualitatea cu respectul care i se cuvine și aplic-o în activitățile din afacerea ta. Vei avea un avantaj considerabil în fața concurenței.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns