Sari la conținut

7 semne ca esti in proces de schimbare a vibratiei personale

Universul este alcătuit din energie care vibrează pe frecvențe diferite – de la plus la minus infinit. Nu-ți spun nimic nou. Știu. Ești prietenul nostru, pe acest site, de ceva vreme. Și știi. Sau ești nou venit și știu că ești avid să afli. Mă adresez ție în ambele ipostaze. Și îți spun: e timpul ca frecvența vibrației să crească și lucrurile pozitive să-ți invadeze viața.

Emoțiile pozitive generează vibrații înalte

Să recapitulăm sau să aflăm: există frecvențe mai mari și frecvențe mai mici. În general, vibrațiile cu frecvențe mai mici sunt asociate cu gândurile depresive, emoțiile negative, sănătatea precară și conștientizarea spirituală aproape… de zero. Pe de altă parte, vibrațiile mai înalte ale ființei sunt asociate cu gânduri mărețe, emoții pozitive, o stare bună a sănătății și o conștientizare spirituală foarte puternică.

Bucuria atrage bucurie și negativismul atrage negativism

Prin urmare, cu cât frecvența vibrației personale este mai mică, cu atât este mai probabil să atragi în viața ta situații stresante, oameni dificili și evenimente nefericite. Așadar (știu, mă repet, dar o fac intenționat), e timpul ca frecvența vibrației să crească și lucrurile pozitive să-ți invadeze viața.

Mulți oameni simt impulsul de a schimba condițiile esențiale ale vieții lor. Au impresia că principiile fundamentale care dirijează cultura noastră sunt eronate. Că sunt concepute astfel încât să ne facă să devenim uniformi, extirpând o mare parte din diversitatea conceptului de umanitate. Faci și tu oare parte din acest val? Iată semnele care îți dau răspunsul dorit: DA!

1. TE DESPARȚI DE OBICEIURILE NEGATIVE

Sâmbătă seara rima, pentru tine, cu prietenii adunați în jurul mesei din club, fumând ca turcii, dând pe gât băuturi tari și ronțăind sticsuri sau chipsuri. Dar brusc, sâmbăta trecută nu ai mai simțit nevoia să le ții tovărășie. Ai stat acasă, răscolind internetul în căutarea soluțiilor pentru salvarea planetei – alimente biologice, combaterea pesticidelor nocive, combaterea poluării. Și nici nu te-ai mai atins de paharul cu alcool. Este un semn clar că ești pe cale de a lua distanță față de actuala ta vibrație joasă.

2. LUMEA PARE SĂ NU MAI AIBĂ SENS

Modul în care se derulează alegerile în țară, modul în care funcționează urbea, modul în care este organizată munca ta, la servicu – nimic nu mai are sens. Totul pare mult mai complicat și alambicat decât părea până mai ieri. Nu este o dovadă că sistemele respective au fost, la origine, prost concepute și disfuncționale, ci că au evoluat spre o sumbră parodie. Iar tu sesizezi abia acum ”evoluția”. Mai bine mai târziu decât niciodată!

3. TE ACAPAREAZĂ COMPASIUNEA FAȚĂ DE TOATE FIINȚELE

Nu înseamnă neapărat că devii adept al veganismului, pentru a nu mai ucide lumea animală și a nu o mai aduce la masa ta. Înseamnă, pur și simplu, că începi să deschizi ochii, în sensul că realizezi direcția distructivă pe care s-a angajat omenirea. Și cauți cu fervoare soluții ca să devii tu însuți o ființă antidistructivă, constructivă.

4. DEVII CONȘTIENT DE PROPRIA TA INFLUENȚĂ

Fiecare dintre noi poate fi o ființă extrem de influentă. Iar tu începi să realizezi asta și să te comporți a catare. Ca un prim mare pas înainte, îți antrenezi vocea, ca să spui ce ai de spus tare și răspicat.

5. DĂRUIEȘTI MAI MULT DECÂT PRIMEȘTI

Te surprinzi pe tine însuți: ai început să observi lumea pentru a constata care sunt problemele majore cu care suntem confruntați. Foametea, sărăcia, inegalitatea, distrugerea Planetei sunt acum realități asupra cărora te concentrezi. Nu poți rămâne la nivel teoretic, simți nevoia să te implici, să faci muncă de voluntariat sau donații pentru susținerea cauzelor umanitare. Iată un semn foarte puternic al schimbării care se produce în tine.

5. IERȚI ȘI UIȚI MAI UȘOR

Toată viața te-ai luptat cu acest inamic interior: neputința de a te detașa de tot ce ”ți-au făcut unii și alții”. În sens negativ, firește. Te-ai pomenit rememorând la infinit, cu aceeași furie, episoade, replici, situații jenante, jignitoare, înjositoare. Trei adjective inoportune, inadecvate, nepotrivite. Creația ta proprie. Care te-a împovărat… până mai ieri. Când ai constatat, cu uimire și ușurare, că povara a dispărut. Abracadabra! Nu mai contează, ai șters cu buretele. Oare înseamnă că ai iertat, că ai uitat? Fără doar și poate. Capacitatea de a-i ierta pe ceilalți s-a dezvoltat de la sine. Pasul următor – capacitatea de a te ierta pe tine însuți – va fi făcut la fel. Clar este că faci loc iubirii în viața ta. Și frecvența vibrației crește vertiginos.

6. EȘTI RECUNOSCĂTOR

Recunoștința este sentimentul ”dotat” cu o vibrație de top. Faptul că acest sentiment te locuiește tot mai des este una din cele mai bune vești pe care le puteai primi. Ești recunoscător pentru lucruri aparent mărunte, pe care înainte nici nu le sesizai, deși ele sunt cele care contează: ești sănătos, ai ce pune pe masă, ai cu ce să îți crești copiii dar, mai ales!, știi cum să îi crești, ce să îi înveți etc., etc. Lucruri simple, lucruri de bază. Important este că recunoști binecuvântarea din spatele lor și că o conștientizei. Dovadă peremptorie că funcționezi pe frecvențe mai înalte.

7. IUBEȘTI ȘI DĂRUIEȘTI IUBIRE

cuplu-fericitIubirea este cea mai înaltă frecvență vibrațională posibilă. Și atunci de ce te-ar mai mira faptul că, de când emani iubire și empatie în jurul tău, ți se răspunde cu zâmbete calde și solidaritate? Animozitățile au dispărut, rivalitățile sunt de domeniul trecutului. Universul îți înapoiază ceea ce îi trimiți: energie pozitivă. Iar viața ta tocmai a căpătat un nou sens.

Creative Commons License
7 semne ca esti in proces de schimbare a vibratiei personale by Aimgroup is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

5 comentarii la „7 semne ca esti in proces de schimbare a vibratiei personale”

 1. Aceste semne, sunt sigur, sunt simtite de foarte multi oameni dar cei mai multi fie nu le inteleg originea fie se jeneaza sa le recunoasca , partial sau in totalitate.Cred ca e vital sa fie incurajati sa o faca. Acest site face un lucru minunat in aceasta directie.

 2. Absolut adevarat. Gandurile au mai mare putere decat credem. Daca sunt pozitive de inalta fregventa strabat spatiul in toate directiile cu vitezaGANDULUI. Instantaneu. Dar la fel si cele negative de mare intensitate-URA! Imi place de voi. Dumnezeu sa va ajute si binecuvinteze, Dadi. Stockholm Cu oameni ca voi se poate scgimba nu numai Romanica ci toata lumea.

 3. Am citit articolul vostru,este extraordinar si este legat exact de situatia prin care trec acum.Problemele pe care le-am intampinat incerc sa le uit,sa devina istorie,esential este sa devin mai puternic sa ma lupt cu mine insumi .Citind inca odata si iarasi si iarasi simt ca as avea mai multa energie si voi razbate pana dincolo de barierele vietii pe care le voi sparge bucatele .Va urez numai bine!

 4. Am cjtit cu mult interes acest material care este un veritabil eseu despre ceeace trebuie sa ne calauzeasca in drumul nostru spre desavarsire.
  Daca spun ca mi-a plact spun prea putin.
  M-a incantat si multumesc din suflet celei ce a scris si socitatii care l-a gazduit.
  Voi fi incantat, in viitor, sa fiu unul din beneficiarii acestor materiale.
  Multumesc inca odata si rog autoarea sa primeasca expresia sentimentelor mele de stima si respect,
  Nicolae Ionescu
  09.12.2015

 5. Cum ramane cu vibratia dupa ce te lupti cu Diavolul?
  Ochiul mintii nu inseala !
  Constiinta nu inseala !
  Daca pot primi ajutor …….as dori un raspuns pertinent ! Sunt plin de energie chiar daca duc o viata NOCIVA !
  VA MULTUMESC !

Lasă un răspuns