Sari la conținut

Legea universală din spatele materializării gândurilor

Așa cum știința a dovedit, creierul uman este emițătorul energetic al corpului nostru, iar gândul este însăși energia emisă. O energie pe care o proiectăm în Univers la fiecare secundă. Mintea ta, la fel ca și mintea mea și a celorlalți oameni rulează în fiecare zi aproximativ 60.000 de gânduri. 60.000 de impulsuri energetice emise în eter.

Forța magnetică a gândurilor

Indiferent de circumstanțele exterioare, de noi depinde energia pe care o oferim Universului. Ce trebuie să știm, însă, este că tot ce emitem este ce primim înapoi.

În drumul său, energia emisă caută o altă energie cu care să vibreze la unison. După principiul „ceea ce se aseamănă se adună”, fiecare gând  caută corespondentul său energetic și se amplifică în jurul celui care l-a emis.

Energia este cheia procesului de materializare a gândurilor

Este ceea ce fizica numește legea rezonanței. Termenul de rezonanță vine din limba latină de la cuvântul “resonantia” care înseamnă „ecou”. Legea rezonanței este exemplificată cel mai bine în domeniul acusticii, în special la instrumentele muzicale, când șiruri de caractere încep să vibreze la unison și să producă un anumit sunet.

Gândurile noastre declanșează un astfel de proces de rezonanță. La fel ca în cazul instrumentelor muzicale energiile gândurilor de aceeași frecvență se atrag, încep să vibreze la unison și astfel ia naștere sunetul, în cazul nostru evenimentul sau corespondentul material al gândurilor emise.

Când nu obținem ceea ce ne dorim?

Totuși, dincolo de teorie observăm că nu tot ce gândim se materializează în planul fizic. Chiar și atunci când te gândești constant la o anumită dorință, poți întâmpina dificultăți în concretizarea ei. Care este explicația în aceste situații?

Așa cum am spus, energia clară și focalizată este cheia concretizării unui gând. Emoția din spatele gândului este cea care pune viața ta în mișcare. Cu alte cuvinte dacă spui “îmi doresc o casă nouă”, dar te simți neîncrezător că o vei putea obține vreodată, emoția de fond este cea care decide ceea ce vei atrage în viața ta. Nu este de ajuns să îți dorești ceva, energia cu care o faci este cea care va proiecta în viitorul tău echivalentul fizic. Poți concretiza un gând sau o dorință numai atunci când întreaga ta ființă vibrează la unison cu frecvența gândului emis. Pe scurt, când devii tu însuți ceea ce dorești să experimentezi în plan fizic.

Dizolvă blocajele care opresc forța creatoare a gândurilor

Uneori, acordarea gândurilor la energia potrivită întâmpină blocaje majore cauzate de convingerile noastre subconștiente care contrazic scopurile propuse conștient. Blocajele şi limitările în obţinerea rezultatelor apar din cauza fluxului mental continuu care aduce cu el o mulţime de informaţii amestecate. De exemplu, îți dorești o situație materială prosperă, dar în același timp mintea ta îți spune că banii se fac greu. De cele mai multe ori, astfel semnale mixte sunt inconștiente și țin de blocajele din trecut, traume și frici cu rădăcini profunde în subconștient.

Studiile efectuate la Montauk, Statele Unite, au arătat că atunci când un gând este menținut clar și alimentat constant cu energia corespondentă lui un anumit interval de timp (o zecime de secundă), acest gând se materializează. Asta înseamnă că în realitate oamenii nu se pot focaliza în mod continuu pe un lucru nici măcar această zecime de secundă.

O alternativă pentru a dizolva rapid blocajele care împiedică concretizarea unui gând, este folosirea unui dispozitiv radionic pentru punerea rapidă în rezonanță a intenției conștiente cu forma de energie care îi corespunde. Dispozitivele radionice realizează o punte prin care mintea ta alimentează permanent un gând, o dorință fără ca tu să fii permanent focalizat şi conştient asupra lui. Astfel, după unul sau mai multe acorduri radionice, vei observa că în viața ta încep să apară tot felul de conjuncturi care te fac să înţelegi engramele care blocau materializarea dorinței. Vei aborda înțelegeri noi care atrag în viața ta întâmplări, evenimente, circumstanțe, relații în acord cu dorința setată de tine.

Dincolo de învățarea artei de a-ți manifesta scopurile, radionica reprezintă o cale de evoluție spirituală. Înveți să comunici cu Sinele tău şi astfel au loc veritabile salturi de conștiință indiferent de domeniul în care utilizezi principiul radionicii.

Mai multe detalii despre această tehnologie afli aici: Dispozitiv radionic Atlantis

Te mai pot interesa și:
Cum să lucrezi cu Atlantis ca să obții rezultatele dorite
Mărturii ale utilizatorilor Atlantis

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Lasă un răspuns